Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از نشریه هیل، گروهی از نمایندگان دموکرات مجلس سنای آمریکا لایحه‌ای را ارائه کردند تا مانع استفاده «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور این کشور از بودجه مربوط به بلایای طبیعی برای ساخت دیوار مرزی مکزیک شوند.

این لایحه دموکرات‌ها می‌تواند مانع آن شود که دونالد ترامپ از بودجه‌ای که به وزارت امنیت میهن آمریکا، سپاه مهندسی ارتش آمریکا و وزارت مسکن اختصاص یافته، برای ساخت دیوار در امتداد مرز جنوبی کشور استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعدادی از این دموکرات‌ها که لایحه را به مجلس ارائه کردند، از جمله نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا هم هستند. «الیزابت وارن»، سناتور دموکرات ماساچوست، «کامالا هریس»، سناتور دموکرات کالیفرنیا، «کریستن گیلیبرند»، سناتور دموکرات نیویورک و «برنی سندرز»، سناتور دموکرات ایالت ورمونت از جمله این افراد هستند.

کامالا هریس در بیانیه‌ای ضمن معرفی این لایحه اعلام کرد: دونالد ترامپ نمی‌تواند از کنگره بخواهد بودجه پروژه پوچ و مسخره اش را تأمین کند. من با افتخار این لایحه را ارائه می‌کنم که اطمینان حاصل کنم بودجه‌ای که برای قربانیان بلایای طبیعی اختصاص یافته است، صرف ساخت دیواری که کنگره بودجه آن را تأمین نکرد، نشود. دیواری که حتی مردم ساکن مناطق مرزی هم آن را نمی‌خواهند.

دونالد ترامپ روز جمعه برای تأمین بودجه مورد نیاز در ساخت دیوار مرزی مکزیک حالت فوق العاده ملی اعلام کرد. اقدامی که با مخالفت مردم و نمایندگان زیادی مواجه شد. رئیس جمهور آمریکا خواهان اختصاص بودجه ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلاری برای ساخت این دیوار است. کنگره آمریکا پیشتر با پرداخت ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار از این بودجه موافقت کرده است.

تاکنون مشخص نشده است که بقیه این بودجه چگونه تأمین خواهد شد. اما کاخ سفید اعلام کرد احتمال استفاده از بودجه بلایای طبیعی کنگره برای این پروژه وجود دارد.

پیش از اعلام حالت فوق العاده ترامپ، ۵۱ نماینده دموکرات در نامه‌ای از رئیس کمیته نیرو‌های مسلح مجلس نمایندگان درخواست کرده بودند که نگذارد ترامپ از بودجه نظامی برای ساخت دیوار مرزی مکزیک سوء استفاده کند. رئیس جمهور آمریکا تاکنون بار‌ها در موارد مختلف اعلام کرده بود که در صورتی که دموکرات‌ها با ساخت دیوار مرزی مکزیک موافقت نکنند، ممکن است حالت فوق العاده اعلام کند تا بتواند با بودجه ارتش ساخت این دیوار را عملی کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دونالد ترامپ آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۵۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار ۵۷ عضو کنگره آمریکا به بایدن درباره حمایت تسلیحاتی از تل‌آویو

به گزارش قدس آنلاین، ۵۷ عضو دموکرات کنگره آمریکا در نامه سرگشاده ای به «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا، از وی خواستند تا اقدامات لازم برای جلوگیری از حمله رژیم صهیونیستی به رفح را انجام دهد.

در شرایطی که آمریکا بزرگترین تامین کننده تسلیحات رژیم اشغالگر است، این گروه از نمایندگان کنگره ایالات متحده اعلام کردند که واشنگتن وظیفه دارد تا از جان بی گناهانی که از دیگر مناطق غزه به رفح در جنوب این منطقه پناه برده اند، محافظت کند.

در نامه ۵۷ نماینده دموکرات کنگره آمریکا آمده است: ما از شما می خواهیم برای جلوگیری از شروع حمله گسترده اسرائیل به رفح، فورا ارسال تسلیحات نظامی تهاجمی به تل آویو را به حالت تعلیق درآورید.

الجزیره از نارضایتی بخشی از اعضای حزب دموکرات آمریکا از رویکرد بایدن در قبال جنگ غزه خبر داد.

گفتنی است؛ حمایت از مردم غزه و اعتراض ها به سیاست های دولت بایدن، این بار از سوی اقشار مختلف دانشجویان در دانشگاههای آمریکا آغاز شده است. از زمان شروع اعتراض ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاههای آمریکا، تاکنون بیش از هزار دانشجو دستگیر شده اند.

این اعتراض ها در پی حمایت های همه جانبه دولت بایدن از اسرائیل و کشتار بی وقفه مردم غزه به تلافی شکست این رژیم در عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و نیز عدم اجرای هرگونه آتش بس فوری و به منظور پایان دادن به کمک های نظامی و امنیتی واشنگتن به تل آویو صورت گرفته است.

رئیس جمهوری آمریکا پنجم اردیبهشت ماه، قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، اسرائیل و تایوان و ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به تل آویو و کی یف را امضا کرد.

لایحه کمک ۹۵ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین، اسرائیل و تایوان پس از ماهها تاخیر و اختلاف ابتدا در مجلس نمایندگان و سپس مجلس سنای این کشور به تصویب رسید و با امضای بایدن به قانون تبدیل شد.

استفاده از خشونت و ابزارهای پلیسی برای مقابله و سرکوب تجمعات و اعتراضات آرام و روز افزون دانشجویان و جوانان آمریکایی و ورود پلیس به محیط دانشگاهی، مخالف ادعاهای آن کشور در باره اصل آزادی بیان و آزادی تجمعات بوده و محیط و مراکز علمی را امنیتی می سازد.

اینگونه سرکوبهای خشونت آمیز در امتداد سیاست حمایت علنی از کشتارها و جنایات جنگی اسرائیل به شمار می رود و موجب تشویق آن رژیم به ادامه تنش آفرینی، جنگ افروزی و نسل کشی خواهد شد.

این تجمعات اعتراضی همچنین نشانه خشم و نگرانی فزاینده وجدان‌های بیدار در آمریکا، از جمله جامعه مسلمانان آن کشور، و نیز نگرانی های روزافزون جامعه جهانی نسبت به استمرار و تقویت حمایت مالی، سیاسی و تسلیحاتی و گسترده دولت و کنگره آمریکا از جنایات جنگی و نسل کشی در فلسطین و نادیده گرفتن حقوق بشر و بین الملل است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اعلام جزئیات ساخت دیوار ۴ متری در مرزهای شرقی کشور
  • جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • ۱۵۰ شرکت دولتی در نیمه اول ۱۴۰۲ زیان‌ده بودند
  • هشدار دموکرات‌ها به بایدن نسبت به نقض قوانین آمریکا توسط تل‌آویو
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟
  • پایانی بر حواشی بودجه شهرداری کرمانشاه در شورای شهر
  • تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری
  • هشدار ۵۷ عضو کنگره آمریکا به بایدن درباره حمایت تسلیحاتی از تل‌آویو