Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@02:31:44 GMT

خاطرات شفاهی نخبگان جمع‌آوری شود

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۹۶۵۶۷

خاطرات شفاهی نخبگان جمع‌آوری شود

مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم بنیاد ملی نخبگان کشور با بیان این‌که اثرگذاری نخبه واقعی در لحظات حساس است، گفت: خاطرات شفاهی نخبگان جمع‌آوری شوند تا الگوسازی در این زمینه صورت گیرد.

به گزارش ایسنا، محسن شاه‌رضایی در مراسم نکوداشت دکتر تقی رازی و دکتر سید کاظم علوی‌فاضل، از نخبگان خوزستانی که امروز، دوشنبه (۲۹ بهمن‌ماه) در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در بنیاد نخبگان دو واژه استعداد برتر و نخبه وجود دارد که تفاوت ظریفی بین این دو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرد جوانی را که استعدادی برای رشد دارد، استعداد برتر می‌گوئیم، اما فردی که استعداد خود را به اوج رسانده و آن را توانمند کرده و در جامعه اثرگذار شده است، نخبه می‌نامیم.

وی درباره لزوم برگزاری چنین مراسم‌هایی و لزوم حضور دانشجویان در این گونه مراسم‌ها، گفت: استعدادهای برتر ما همین جوانان حاضر در جمع هستند. دیدن موفقیت نخبگان واقعی شاید خیلی بهتر از بسیاری کلاس‌هایی باشد که می‌گذرانیم. امیدوارم که این خط و راه ادامه پیدا کند. سال گذشته با همت مسئولان مربوطه مراسم تقدیر از دکتر دوایی برگزار شد و در آن مراسم نیز افرادی معرفی شدند که تأثیرگذاری زیادی در جامعه داشتند.

مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم بنیاد ملی نخبگان کشور تصریح کرد: نخبه کسی است که اثرگذاری خود را در لحظه‌ای که باید، نشان دهد. در مواقع معمولی خیلی از ما درس می‌خوانیم، کتاب می‌نویسیم و دانشمند می‌شویم که این مساله فی ذاته خوب است، اما این کافی نیست. اثرگذاری نخبه واقعی در لحظات حساس است. این مسائل است که الگوساز است و باید برای مردم و استعدادهای برتر شکافته شود.

شاه‌رضایی گفت: ما در مراسم تکریم چند هدف را دنبال می‌کنیم؛ هدف اول قدرشناسی است. ما باید قدرشناس افرادی باشیم که جوانی خود را برای کشور، مردم و دوران حساس گذرانده‌اند. در کنار این کار باید از این افراد الگوسازی انجام دهیم که این کار ابزار خود را دارد، یکی از این راه‌ها نوشتن کتاب از زندگینامه این بزرگان است. خواهش می‌کنم که حتماً خاطرات شفاهی این افراد جمع‌آوری شود تا الگوسازی در این زمینه صورت گیرد.

مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم بنیاد ملی نخبگان افزود: نمی‌توانیم خوزستان را بدون دوران دفاع مقدس ببینیم. در جنگ تنها پزشکان نبودند بلکه مهندسان، اساتید علوم انسانی و… حضور داشتند. دوران جنگ برای نخبگان موجب شد تا نخبگان ما بتوانند خلاقیت خود را به اشتراک بگذارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بنياد ملي نخبگان منطقه خوزستان نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۶۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با باشاره به اعطای جایزه شیخ مفید گفت: این جایزه شامل ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار مالی و مابقی آن قابل استفاده در بهره‌برداری از شبکه آزمایشگاهی، استفاده از کسر خدمت و یا معافیت سربازی برای دانشجویان، استفاده از فرصت‌های مطالعاتی خارج، برگزاری بازدیدهای علمی خواهد بود.

به گزارش ایسنا، دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی در مراسم اعطای جایزه استادان برتر شاگرد پرور شیخ مفید با بیان اینکه دانشگاه‌ها از قبل از انقلاب تاکنون تحولات زیادی یافته‌اند، گفت: در بعد از انقلاب کار تربیت نیروی انسانی را بر عهده گرفتند و  در دو تا سه دهه اخیر مسولیت‌های دانشگاه‌ها پررنگ‌تر شد؛ چرا که آنها برای تولید مقالات کیفی و کمی تشویق شدند.

وی فاز دیگر ماموریتی دانشگاه‌ها را ارتباط با صنایع و حل مسایل دانست و اظهار کرد: ما برای همه استادان فعال در این عرصه‌ها تقدیر و تشویق‌هایی در نظر گرفتیم.

دهقانی ادامه داد: مسولیت دانشگاه‌ها علم آفرینی و فن آفرینی است و مسوولیت اصلی آنها "انسان سازی" است و بزرگترین ماموریت دانشگاه‌ها این است که پرورش انسان‌ها و شاگردانی است که خود را تکثیر کنند.

معاون علمی، فناوری ریاست جمهوری، با اشار به برگزاری مراسم اعطای جایزه شیخ مفید، خاطرنشان کرد: جمع اساتید منتخبی که در این مراسم گردهم آمده‌اند منتخب ۱۰ هزار نفر از مستعدان بنیاد ملی نخبگان هستند.

وی با اشاره به فرایند انتخاب برترین‌های دانشگاهی، تاکید کرد: ما برای شناسایی و انتخاب اساتید شاگردپرور به دنبال راهکاری می‌گشتیم که بهترین روش را انتخاب برترین‌ها از طریق مستعدان عضو بنیاد ملی نخبگان یافتیم و از آنها پرسیده شد که کدام استاد بیشترین زمان خود را صرف دانشجویان می‌کند و ضمن آنکه از نظر علمی قوی هستند و دانشجویان را در مراحل مختلف یاری می‌کنند.

دهقانی افزود: منتخبان این مراسم افرادی هستند که به انتخاب مستعدان بنیاد ملی نخبگان انتخاب شده‌اند و آنها استادان شاگرپرور بهتری به شمار می‌روند.

وی استادان برگزیده این مراسم را منتخب ۵۰ دانشکده برتر کشور عنوان کرد و گفت: به این افراد جایزه‌ای به ارزش یک میلیارد تومان اعطا می‌شود که ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار مالی مستقیم است و اساتید می‌توانند آن را نقد کنند.

به گفته دهقانی، استفاده از شبکه آزمایشگاهی، استفاده از کسر خدمت و یا معافیت سربازی برای دانشجویان، استفاده از فرصت‌های مطالعاتی خارج، برگزاری بازدیدهای علمی و یا فرصت‌های پسا دکتری را از موارد استفاده از این بسته حمایتی ذکر کرد و ادامه داد: این سبد حمایتی در اختیار اساتید برتر شاگرد پرور قرار می‌گیرد و این اساتید برتر هستند که تشخیص می‌دهند که چگونه از این بسته حمایتی استفاده کنند ولی در پایان هر فصل به عنوان خاطره نگاری گزارشی از نحوه هزینه کرد آنها به بنیاد ملی نخبگان ارائه دهند تا از تجاری آنها استفاده شود.

معاون علمی رییس جمهور با تاکید بر اینکه این بسته حمایتی از امروز قابل بهره برداری است، اظهار کرد: در این جایزه ممکن است استادی برای ۱۰ دوره انتخاب شود و برای این موضوع هیچ محدودیتی وجود ندارد و در پایان هر دوره‌ای به ۱۰ استاد شاگردپرور با برترین عملکرد گرنت یک ساله پژوهانه اعطا خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بنیاد ملی نخبگان درگذشت اسماعیل نصراللهی را تسلیت گفت
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت ناباورانه نخبه‌ علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه‌ علمی کشور
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • اعطای بسته حمایتی معاونت علمی به یکصد استاد منتخب
  • شهرستان اشکذر میزبان شهید گمنام
  • نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور
  • نخبگان موفقیت خود را مدیون معلمان هستند