Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-04@09:04:17 GMT

شکاف در کنفرانس مونیخ عیان شد

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۹۶۵۹۰

شکاف در کنفرانس مونیخ عیان شد

به گزارش جهان نيوز به نقل از مهر، شرکت رسانه جمعی «بلومبرگ» در مقاله ای به قلم «لئونید برشیدسکی» (Leonid Bershidsky) به بررسی نظرات در حال شکل گیری اروپا درباره متحدان امنیتی در خارج از منطقه آتلانتیک می پردازد. «لئونید برشیدسگی» ستون نویس بخش نظرات درباره اروپا در «بلومبرگ»، بنیانگذار و سردبیر روزنامه اقتصادی «وداماستی» (Vedomosti) و بنیانگذار وبسایت Slon.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ru است.

در ادامه ترجمه این مطلب آمده است:

به موازات اینکه جهان به رهبری آمریکا در حال از هم پاشیدن است، دومین گروه از قدرت هایی که خسته شده اند نیز در حال تلاش هستند تا آنچه را می توانند نجات دهند. ولی دست کم در آلمان و فرانسه رای دهندگان واقعا نمی خواهند آمریکا بخشی از پروسه باشد حتی اگر رهبران آنها هم شرکت داشته باشند.

گزارش سالانه نشست امنیتی مونیخ که نقطه شروع بحث در مجمع سالانه امنیتی مهم در آلمان است معمولا نشانه خوبی از چگونگی جامعه امنیتی در حال حاضر است. تیتر گزارش ۲۰۱۹ آن «معمای بزرگ: چه کسی تکه ها را جمع خواهد کرد؟» نسبت به گزارش ۲۰۱۸ آن تا حدی بیانگر نگرانی کمتری است که القا کننده درگیری بزرگی است. این خطر به نظر می رسد از زمانی که آمریکا از سوی چین دعوت به رقابتی بلند مدت و از روسیه دعوت به رقابت مهم تر و فورتری را دریافت کرد به یک رقابت کاهش یافت.
راهی که آمریکا برای اداره کردن این آزمون ها در پیش گرفته است برای طولانی مدت اطمینان متحدانش را تامین  نمی کند.

ضمن اینکه طبق گزارش ها این نمایش نشان دهنده «کوچک شمردن نهادها و توافقات بین المللی» است. به عقیده نویسندگان، سیاستگذاران اروپایی خواستار آنند که «افراد بالغ در کابینه» در کاخ سفید، ترامپ را به راه درست هدایت کنند. ولی متحدان از خواب غفلت بیدار شده اند و تلاش می کنند از نظام جهانی لیبرال با داشتن نقش جهانی بیشتر و آنچه وزیر امور خارجه آلمان «هایکو ماس»، «اتحاد چندوجهی» می نامد - که برای آن هنوز آمادگی خوبی ندارند - دفاع کنند.

نبود امنیت و زیرساخت های اقتصادی که آمریکا را شامل نمی شود راه را برای دومین گروه از قدرت هایی که خسته شده اند - آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن - برای به دست آوردن سیاست مستقل دشوار کرده است. نتیجه، واکنش در برابر عمل آمریکا است که مانند رقیبی با گرایش های سلطه گرانه عمل می کند و سیاستی را طراحی می کند که لازمه آن متحد بودن با آمریکاست.

یک گزارش هشدار می دهد: «هرچند بیشتر اندیشمندان در اروپا موافق این هستند که شریک قوی که خارج از منطقه آتلانتیک باشد بهترین تضمین امنیتی برای اروپا است ولی این گزینه ممکن است در آینده در دسترس نباشد. در عین حال گزینه عملی دیگری نیز (گزینه ب) هنوز وجود ندارد. در نتیجه بسیاری از کشورهای اروپایی ضمن حفظ گزینه اول (گزینه الف) و آسیب زدن به آن مشغول حرکت بر راه باریکی شده اند.

برای مردم در کشورهایی که رهبرانشان وارد این راه باریک شده اند حفظ شریکی در خارج از منطقه آتلانتیک به نظر خیلی مهم نمی آید. اطلاعات آماری گزارش شده درباره قدرت و نفوذ کشورهایی که «تهدید اصلی» به شمار می روند به ویژه در مورد کشورهای آلمان و فرانسه رقم بسیار شگفت آوری بود؛ به طوری که ۴۹ درصد شهروندان فرانسه و آلمان، آمریکا را تهدید اصلی می دانستند (منبع: مرکز تحقیقات «پیو»، سال ۲۰۱۸)

در دومین گروه از قدرت هایی که خسته شده اند به جز ژاپن، اکثریت، آمریکا را بزرگترین تهدید می دانند و حتی در ژاپن نیز تهدید آمریکا پانزده درصد بیش از تهدید روسیه اکثریت مردم را نگران می کند. به نظر می رسد این ذهنیت به سیاست های ترامپ مربوط باشد: طبق داده های مرکز تحقیقات «پیو» که در گزارش نشست امنیتی مونیخ به آن استناد شده است در بریتانیا، کانادا، آلمان و فرانسه مردم اعتماد دارند رئیس جمهور چین «شی جین پینگ» در امور جهانی درست تر از ترامپ عمل می کند و کانادایی ها به هر دو رهبر به یک اندازه اعتماد دارند.

دیگر اطلاعات آماری در گزارش مونیخ از بنیاد «فردریش ایبرت» حاوی یافته های مهمی است: در حالی که اکثریت در فرانسه و آلمان می خواهند کشورهایشان سیاست خارجی فعال تری را دنبال کند و نقش پر رنگ تری در بحران ها داشته باشد، ۵۹ درصد آلمانی ها و ۴۲ درصد فرانسوی ها از رهبرانشان می خواهند به عنوان کشورهای بی طرف این کار را انجام دهند. در هر دو کشور فرانسه و آلمان، تنها اقلیتی دخالت های نظامی در خارج از مرزها را تایید می کنند.

دیدن اینکه چگونه تغییر قدرت در واشنگتن می تواند این صلح طلبی و حمایت قوی از بی طرفی را تحلیل برد دشوار است. تعداد زیادی از مردم در کشورهای مهم در پیمان  بروکسل نمی خواهند در تکرار رقابت قدرت برتر شرکت کنند.

البته همه احتیاط ها در مورد آرا از جمله چگونه بیان شدن مطالب و نفوذ جریان خبرهای روزانه درباره عقایدی خاص باید در نظر گرفته شود. ولی رهبران غربی که در تلاشند تا اتحاد فرا آتلانتیکی (transatlantic alliance) را بدون آنکه گروگان ترامپ باشند نجات دهند باید اطلاعات را جدی بگیرند. حتی اگر عقیده ظاهری بسیاری از رای دهندگان آنها این باشد که بی طرفی خواست صرف آنها نیست ولی این ممکن است یک فکر واهی باشد، آنها ممکن است از سیاستمدارانی که بی طرفند به خوبی حمایت کنند. در بسیاری موارد این عوام گراها و ملی گراها هستند که اصرار دارند آلمان و فرانسه می توانند بدون پیروی از یک رهبر نجات یابد و پیروز شود.

تغییر حالت به وجود آمده نیازمند «گزینه دوم» (گزینه ب) منسجمی است؛ اندیشمندانی که عادت به مدل قدیمی تسلط آمریکا دارند لازم است عمیقا درباره سناریوهایی برای دومین گروه از قدرت ها به عنوان تضمین کننده های عقلانیت در زمانی که بازیگران بزرگتر در حال جدل هستند فکر کنند.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۶۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای داغ در آلمان؛ ژوزه مورینیو آماده پذیرش پیشنهاد بایرن مونیخ!

آقای خاص آماده است تا هدایت باواریایی‌ها را بر عهده بگیرد.

طرفداری | ژوزه مورینیو می‌خواهد سرمربی بایرن مونیخ شود.

ساعاتی پیش خبر رسید که رالف رانگنیک از هدایت بایرن مونیخ منصرف شده و قرار نیست جانشین توماس توخل روی نیمکت این تیم شود. رانگنیک به سبب آنچه که فشار کاری بالا عنوان شده، پیشنهاد بایرن مونیخ را رد کرده است. پس از اعلام جدایی توماس توخل، رانگنیک سومین چهره‌ای است که از هدایت بایرن صرف نظر می‌کند. نفر اول این لیست، ژابی آلونسو بود که تصمیم گرفت یک سال دیگر هم در بایر لورکوزن بماند و نفر دوم نیز کسی نبود جز سرمربی سابق مونیخی‌ها: یولیان ناگلزمان، کسی که تصمیم گرفت قراردادش با تیم ملی آلمان را تا پایان جام جهانی ۲۰۲۶ تمدید کند.

در راستای منتفی شدن حضور سه سرمربی مورد علاقه بایرن مونیخ، نشریه بیلد نگاهی به وضعیت دیگر گزینه‌هایی انداخته که در ماه‌های اخیر به اف‌سی بایرن مرتبط شده‌ و زمزمه‌هایی مبنی بر نشستن آن‌ها روی نیمکت باواریایی‌ها به گوش رسیده‌است: ژوزه مورینیو، هانسی فلیک و روبرتو دزربی.

ژوزه مورینیو مصمم برای هدایت بایرن مونیخ

ژوزه مورینیو با رد چندین پیشنهاد، چشم به نیمکت بایرن مونیخ دوخته و تمایل زیادی به تجربه سرمربی‌گری در بوندسلیگا دارد. هدایت بایرن برای مورینیو جذاب است، چرا که نام او را بار دیگر بر سر زبان‌ها خواهد آورد و موقعیت ایده‌آلی برای بازگشت آقای خاص به دوران باشکوه مربی‌گری‌اش فراهم خواهد کرد. با این حال، به دلیل سبک بازی تدافعی و شخصیت مغرور مورینیو، جای سوال دارد که آیا بایرن مونیخ حاضر به استخدام او خواهد بود یا خیر. در هر صورت، اگر بایرن پیشنهاد دهد، ژوزه مورینیو سریعاً به سران باشگاه مونیخی پاسخ مثبت خواهد داد.

وجهه هانسی فلیک دیگر مثل سابق نیست

پس از رد پیشنهاد بایرن مونیخ توسط رالف رانگنیک، بسیاری از هواداران باشگاه آلمانی هانسی فلیک را گزینه‌ای ایده‌آل برای هدایت باواریایی‌ها می‌دانند و از سران تیم درخواست بازگشت این سرمربی فاتح سه‌گانه را به آلیانتس آرنا کرده‌اند؛ اما در حال حاضر در مورد این‌که فلیک فرد مناسبی برای رهبری بایرن مونیخ است، شک‌وتردیدهایی وجود دارد. به علاوه، پس از دوران ناموفق فلیک در تیم ملی آلمان، وجهه او تا حدودی مخدوش شده و اعتبار و جایگاه سابق را ندارد. در حال حاضر هیچ تماس مستقیمی بین بایرن و فلیک صورت نگرفته‌است.

روبرتو دزربی؟ برایتون افت کرده!

روبرتو دزربی همواره در لیست گزینه‌های سرمربی‌گری بایرن مونیخ بوده و اخباری که پیش‌تر در خصوص علاقه باشگاه مونیخی به این سرمربی ایتالیایی منتشر شده بود، حقیقت دارد، اما مشکل دزربی، تمایل و پافشاری او برای بردن کادر فنی گسترده‌اش به مونیخ است، علاوه بر این، عملکرد برایتون در ماه‌های گذشته افت محسوسی داشته که باعث سست شدن جایگاه سرمربی جوان برایتون نزد مدیران بایرن شده‌است.

از دست ندهید ????????????????????????

جای خسرو حیدری بودم پیشنهاد منچسترسیتی را قبول می‌کردم! مرد هزار چهره؛ یورگن کلوپ مشاور مالی شد (فیلم) خوشحالی باورنکردنی جیمی کرگر در دیوار زرد! (فیلم) لیونل مسی در شکل‌وشمایلی که هرگز ندیده‌اید! (عکس)

دیگر خبرها

  • ساعت پخش زنده بازی بایرن مونیخ و اشتوتگارت‌ + پخش آنلاین
  • بایرن مونیخ در حال بررسی شرایط خولن لوپتگی!
  • شایعه جدید: جانشین پوچتینو از آلمان می‌آید
  • هانسی فلیک، گزینه جدی نشستن روی نیمکت چلسی
  • یک گزینه جالب و غیر منتظره؛ روگر اشمیت هدف اصلی و بعدی بایرن مونیخ
  • ادعای داغ در آلمان؛ ژوزه مورینیو آماده پذیرش پیشنهاد بایرن مونیخ!
  • سومین گزینه هم پر کشید! دردسر باورنکردنی بایرن مونیخ در انتخاب سرمربی
  • رالف رانگنیک و تایید خبر جنجالی؛ پروفسور آلمانی به خاطر بایرن مونیخ، اتریش را ترک نمی‌کند
  • رانگنیک سرمربی بایرن مونیخ نمی‌شود!
  • یان ماتسن گزینه جانشینی آلفونسو دیویس در بایرن مونیخ