Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، پژوهشکده علوم اسلامی وابسته به بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در فراخوان بهمن ۱۳۹۷ از طریق سامانه جذب هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اقدام به پذیرش عضو هیئت علمی پژوهشی می‌کند.

مسئول جذب هیئت علمی پژوهشکده علوم اسلامی با اعلام این خبر گفت: بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی از سال‌ها پیش، مجوز قطعی تأسیس پژوهشکده علوم اسلامی را از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جواد علائی افزود: بر اساس تأکیدهای تولیت آستان قدس رضوی، مبنی بر لزوم فعال‌سازی پژوهشکده یاد شده، مجمع عمومی بنیاد پژوهش‌های اسلامی در سال ۱۳۹۶ مقرر کرد نسبت به جذب عضو هیئت علمی اقدام شود؛ از این‌رو اقدامات و مکاتبات لازم با مرکز جذب هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت گرفت و برای اولین بار، اعلام نیاز بنیاد پژوهش‌های اسلامی در فراخوان شهریور ۱۳۹۷ در سامانه مربوط ثبت شد.

این مقام مسئول بیان کرد: پژوهشکده علوم اسلامی سه گروه پژوهشی مصوب شامل: گروه فرهنگ، ادب و تمدن اسلامی، گروه علوم قرآنی و فقه جعفری و گروه تصحیح و ترجمه متون اسلامی دارد که ذیل عناوین این گروه‌ها در فراخوان شهریور در یازده رشته، و در فراخوان بهمن در هفت رشته شامل: علوم قرآن و حدیث، سیاست‌گذاری فرهنگی، مدیریت فرهنگی، تاریخ،‌ فرهنگ و تمدن اسلامی،‌ علوم اجتماعی، اخلاق و آشنایی با منابع اسلامی، ادیان و عرفان برای جذب هیئت علمی اقدام شده است.

وی با اشاره به اینکه برای هر یک از رشته‌های یاد شده، شرایطی اختصاصی منظور شده است که متقاضیان می‌بایست بر اساس آن نسبت به ثبت درخواست اقدام کنند، گفت: دارا بودن تحصیلات حوزوی و مطالعات عمیق اسلامی، شرط الزامی و برخورداری از سوابق پژوهشی حداقل در یکی از حوزه‌های: وحی شناسی، مکاتب تفسیری و حدیثی، واژگان قرآن و حدیث، ارتباطات فرهنگی، تمدن نوین اسلامی، ملل مسلمان، انقلاب اسلامی، شیعه شناسی، سیاست‌گذاری فرهنگی، ارتباطات فرهنگی، تمدن اسلامی، دین و دینداری، اخلاق اجتماعی،‌ گفت و گوی ادیان و مذاهب، عرفان شیعی،‌ از شرایط اختصاصی اعلام شده است.

متقاضیان جذب می‌توانند به وب سایت mjazb.ir مراجعه کنند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۷۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند

وزیر علوم گفت: وزارت علوم عضو کارگروه‌های بنیاد ملی نخبگان و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری است و ما پیشنهادات خودمان را از این طریق به آنها می‌دهیم و افرادی را که برای دانشگاه‌ها معرفی می‌کنند، تایید کرده و در دانشگاه‌ها جذب می‌کنیم. - اخبار سیاسی -

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در خصوص جذب نخبگان خارج از کشور که از سوی پروژه کانکت معاونت علمی ریاست جمهوری برای دانشگاه‌های کشور معرفی می‌شوند، گفت: وزارت علوم عضو کارگروه‌های بنیاد ملی نخبگان و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری است و ما پیشنهادات خودمان را از این طریق به آنها می‌دهیم و افرادی را که برای دانشگاه‌ها معرفی می‌کنند، تایید کرده و در دانشگاه‌ها جذب می‌کنیم.

فکر مهاجرت از دانشگاه‌ها به مدارس کشیده شده است

 

وی با تاکید بر اینکه برای جذب نخبگان پروژه کانکت با معاونت علمی ریاست جمهوری کاملا هماهنگ هستیم افزود: معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان افراد مورد تایید خود را در هیئت جذب مورد بررسی قرار داده و به ما معرفی می‌کنند.

زلفی گل با اعلام این خبر که بنیاد ملی نخبگان سال گذشته برای 200 نفر ردیف بودجه‌ای خاص از سازمان برنامه و بودجه درخواست کرده بود، گفت: طبق آخرین آماری که دارم از این تعداد، 120 نفر در یک مرحله، موافقت سازمان برنامه و بودجه را گرفته و جذب دانشگاه‌های کشور شده‌اند.

به گزارش تسنیم، "پلت‌فرم کانکت" از 5 سال قبل، زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای حمایت از جذب و همکاری متخصصان و محققان ایرانی خارج از کشور در قالب پروژه‌های پسادکتری، فرصت مطالعاتی، اساتید مدعو و معین، سخنرانی و کارگاه تخصصی، تأسیس شرکت‌های استارت‌آپ، نظام‌وظیفه تخصصی و جذب هیئت علمی فعالیت می‌کند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • حضور در جوار آستان مقدس رضوی بهترین خدمت فرهنگی است
  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی در رایزنی فرهنگی کشورمان
  • مشهد میزبان طرح ملی «زندگی و بالندگی»
  • استقبال از پرچم حرم رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی
  • خدمت به خاندان اهل بیت علیهما السلام عزت آفرین است
  • استقبال از پرچم آستان قدس رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی
  • مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی
  • مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی در مالزی