Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@03:11:56 GMT

دانشگاه ها مدل همکاری با سازمان فضایی ارائه دهند

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۹۷۱۷۹

دانشگاه ها مدل همکاری با سازمان فضایی ارائه دهند

تهران-ایرنا- رئیس سازمان فضایی ایران گفت: سازمان فضایی آمادگی همکاری با دانشگاه ها را دارد در نتیجه دانشگاه می تواند مدل مشارکتی ارائه دهد.

به گزارش روز دوشنبه گروه دانشگاه ایرنا، مرتضی براری در نشست هم اندیشی صاحب نظران ارتباط دانشگاه با صنعت اظهار کرد: در حوزه فضا دو رویداد در حال وقوع است. ابتدا مواجه با 'اقتصاد نوین فضایی' که با بررسی تجربیاتی مانند کشور بریتانیا در سال 2017 مخص شد سهم اقتصاد فضا این کشور 14.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7 میلیارد پوند بوده است.
وی ادامه داد: اخیرا نیز لایحه‌ای در دولت به تصویب رسید که براساس آن تا سال 2030 سهم اقتصاد فضایی کشور به 40 میلیارد پوند برسد. که نشان می‌دهد صنعت فضایی یک اقتصاد جذاب است.
براری اتفاق دوم را تحت تاثیر قرار گرفتن فضا با نوآوری و کارآفرینی دانست و گفت: تجربیات جهانی نشان داده است که 20 درصد اقتصاد فضا مربوط به کار تیمی و 80 درصد آن مربوط به بخش خدمات می‌شود بنابراین در بخش بالا دستی نیاز به سرمایه گذاری است ولی بیشترین میزان اشتغال مربوط به بخش پایین دستی است.
براساس گزارش دانشگاه امیرکبیر ، رئیس سازمان فضایی ایران تصریح کرد: استارتاپ‌ها به شدت در حوزه فناوری فضایی در حال شکل گیری است. تجربیات جهانی حکایت از حرکت استارتاپ ها به سمت توسعه ماهواره‌های کوچک مکعبی دارد و هدف کشور نیز ورود افراد خلاق به اقتصاد فضا است.
وی در دانشگاه امیرکبیر، اظهار کرد: چهار میلیون نیروی انسانی تحصیلکرده و نقدینگی دو شاخصه ارزشمند کشور است. برخی وجود نیروی انسانی تحصیلکرده را تهدید می دانند در حالی که بسیاری از کشورها وجود این مولفه را فرصت می بینند.

** دانشگاه امیرکبیر به دنبال ارتقا سطح زندگی مردم است
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه به دنبال ارتباط با صنایع مختلف است تا براین اساس نیازهای کشور را رفع و سطح زندگی مردم را ارتقا دهد.
حسین حسینی تودشکی اظهار کرد: دانشگاه امیرکبیر رویکرد و برنامه های خود را به سمت ایجاد دانشگاه نسل سوم و چهارم تعریف کرده که در این راستا به دنبال توسعه فناوری، ارتباط موثر با صنایع، پاسخگویی به رفع نیازهای صنعت است.
معاون پژوهشی دانشگاه اظهار کرد: برای دستیابی به دانشگاه نسل سوم و چهارم برخی شاخص های پژوهشی و آموزشی در دانشگاه مورد بازنگری قرار گرفته است.
حسینی تودشکی گفت: اولویت دانشگاه صنعتی امیرکبیر رفع نیازهای کشور و ارتقا سطح و کیفیت زندگی مردم است.
وی عنوان کرد: در این راستا اقدام به برگزاری جلساتی با مدیران صنایع مختلف کردیم تا صنعت نیازهای خود را به دانشگاه اعلام کند.
معاون پژوهشی دانشگاه گفت: در این جلسات به دنبال اجرای پروژه های مشترک، نوآوری و تجاری سازی هستیم.

**9465**1601**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي سازمان فضايي ايران دانشگاه امير كبير

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۷۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۵۰ بسته سیاستی بسیج اساتید برای حل مشکلات کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ محمدرضا مردانی در نشست شورای معاونان این وزارت با وزیر علوم گفت: در این سازمان ضمن تشکیل اندیشکده‌های مطالعات راهبردی؛ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی؛ چاپ ۱۵ جلد کتاب؛ ۵۰ بسته سیاستی در حوزه‌های کشاورزی، آب، محیط زیست و اقتصاد تهیه شد و در اختیار مسئولان اجرایی کشور قرار گرفت.

وي افزود: تشکیل اندیشکده‌های مطالعات راهبردی؛ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی؛ چاپ ۱۵ جلد کتاب؛ ۵۰ بسته سیاستی در حوزه‌های کشاورزی، آب، محیط زیست و اقتصاد که تهیه شده و در اختیار مسئولان اجرایی کشور قرار گرفته است و برگزاری همایش بین‌المللی تبیین اندیشه‌های دفاعی مقام معظم رهبری از جمله دیگر فعالیت‌های سازمان بسیج اساتید بوده است.

مرداني با اشاره به برخی از برنامه‌های بسیج اساتید در حوزه فناوری و نوآوری، عنوان کرد: بسیج اساتید در حوزه فناوری و نوآوری نوپاست و لازم است با حمایت و پشتیبانی وزیر علوم و مجموعه همکاران، این حوزه نیز تقویت شود.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور به فعالیت‌های مجمع بین‌المللی اساتید مسلمان دانشگاه‌ها اشاره کرده و از تشکیل ۶۱ گروه علمی از اساتید مسلمان دانشگاه‌ها و برگزاری نشست‌های بین‌المللی، ترجمه کتاب‌های مختلف برای استفاده اساتید مسلمان جهان، برگزاری نشست‌های متعدد از جمله در حمایت از فلسطین؛ مانند همایش جهان عاری از استکبار، اعلام فراخوانی برای تحریم علمی رژیم صهیونیستی و رونمایی از وبگاهی که در دانشگاه صنعتی اصفهان در این موضوع راه‌اندازی شده است، نام برد.

مردانی ضمن ارائه توصیفی از اقدامات قرارگاه کمک به ارتقای نظام حکمرانی با ۲۰ کارگروه تخصصی و با حضور اساتید برجسته دانشگاهی، بیان کرد: برای تحقق مردمی‌سازی حکمرانی بهترین کار حضور نهاد علم برای کمک به دولت است. 

وی ادامه داد: بسیج اساتید با بکارگیری ظرفیت‌های اساتید متخصص در مسأله شناسی و با تکیه بر دانش تخصصی اساتید می‌تواند در این مسیر کمک مهمی برای ارتقای نظام حکمرانی باشد و لازم است این ظرفیت از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به رئیس جمهور منتقل شود. 

مردانی با بیان اینکه در مسیر کمک به ارتقای نظام حکمرانی در کنار اساتید بسیجی، اساتید غیربسیجی هم، پای کار خواهند آمد و طعم شیرین خدمت به مردم و محرومیت‌زدایی با کمک به ارتقای کارآمدی نظام را خواهند چشید، گفت: اساتید دانشگاه‌ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده‌اند.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در موضوع تربیت و آموزش به تشکیل مرکز تربیت مربی بسیج اساتید کشور اشاره کرد و از حضور اساتید در دوره‌هایی در مشهد مقدس و همچنین دوره تربیت مدرس بیانیه گام دوم انقلاب و برگزاری ۲۹۰۰ کارگاه با موضوعات علمی و فرهنگی سخن گفته و این اردو‌ها را حرکت جهادی بزرگی در موضوع گفتمان سازی دانست.

این استاد دانشگاه با اشاره به برگزاری ۱۱ دوره توانمندسازی با حضور۱۶۵۰ استاد شرکت‌کننده از وزیر علوم درخواست کرد دوره‌های دانش‌افزایی و توانمندسازی در ممیزی‌ها برای ارتقای اساتید تایید شود.

دیگر خبرها

  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد
  • ارائه ۵۰ بسته سیاستی بسیج اساتید برای حل مشکلات کشور
  • برگزاری رویداد فرهنگی سازمان همکاری اسلامی و دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی
  • کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی
  • تحویل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هشتگر طی دومرحله تا پایان شهریور
  • برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی/ارائه طرح‌های ملی عفاف و حجاب
  • برپایی غرفه فرهنگی «روز زمین پاک» در پیاده‌راه امیرکبیر اراک
  • اساتید بسیجی و غیربسیجی برای کمک به ارتقای نظام حکمرانی در صحنه هستند/ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی