Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهارمین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی مستربچ و کامپاندهای پلیمری از یکشنبه ( ۲۸بهمن )در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی آغاز به کار کرد.

 

چهارمین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی مستربچ و کامپاندهای پلیمری یکشنبه ( ۲۸بهمن ) با هدف معرفی محورهای بروز شده و نوآوری ها در این صنعت، آشنایی با چشم انداز آینده و شناخت مشکلات موجود و توسعه صادرات در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی کار خود را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عباس موید دبیر کنفرانس و عضو هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان مستربچ و کامپاند ایران در خصوص این کنفرانس گفت:بالغ بر ۷۰ مقاله علمی و تکنولوژی از دانشگاه ها و صنعت به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که بعد از امتیاز دهی کمیته علمی ۴۰ مقاله تایید شدند که ۲۰ مقاله در طی دو روز ارایه خواهد شد و ۲۰ مقاله در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت. چهارمین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی مستربچ و کامپاند های پلیمری ۳۲ سخنرانی در زمینه های علمی و فنی و صادرات و شناسایی بازار دارد که ۳۰ درصد آن یعنی ۱۰ ارایه به خارجیان حاضر در کنفرانس اختصاص دارد.

 

وی در ادامه افزود: محورهای علمی و آموزشی این کنفرانس در مقایسه با دوره های گذشته تغییر زیادی نداشته است  اما دو بخش توسعه صادرات و کارگاه های آموزشی و علمی به این دوره اضافه شده است.

 

مویدبا اشاره به اینکه  با توجه به جایگاه ایران در زمینه تامین منابع هیدروکربوری دنیا رتبه خوبی در زمینه صادرات صنایع تکمیلی بخصوص مستربچ و کامپاند نداریم افزود:این در حالی است که صنعت مستربچ و کامپاند با سرمایه بخش خصوصی و مبتنی بر دانش بومی شکل گرفته است و بر اساس آمار وزارت صمت ۳میلیون تن ظرفیت اسمی تولید برای مستربچ و کامپاند وجود دارد که از تمام ظرفیت استفاده نمی شود در حالی که که بستر بازاری خوبی برای فروش در منطقه وجود دارد که بخش زیادی از آن در اختیار هند و ترکیه است. بنابراین باید برای تصاحب بازار منطقه هدف گذاری شود که در بخش توسعه صادرات این کنفرانس بررسی خواهد شد. امیدواریم صنعت پتروشیمی نیز در برنامه ریزی نقشه راه صنعت مستربچ و کامپاند را حمایت و راهنمایی کند.

 

مهدی قاضی پور رییس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی تهران که از دیگر سخنرانان مراسم افتتاحیه چهارمین کنفرانس مستربچ و کامپاندهای پلیمری بود سیاست های کلان صنعتی کشور را ارزیابی کرده و ویژگی هایی چون تمرکز بر مدیریت توسعه اقتصادی کشور، برقراری روابط بین‌المللی، شفافیت آمار و اطلاعات را  راهکارهایی برای تدوین برنامه استراتژیک اقتصادی کشور تبیین کرد.

 

امید کوشکی رییس هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان مستربچ و کامپاند ایران نیز با ارائه  گزارشی از ظرفیت های این صنعت در مورد برنامه های انجمن تولید کنندگان مستربچ و کامپاند ایران در سال آینده گفت: تمرکز اصلی بر تولید محصولات دانش بنیان و استفاده از نوآوری در این حوزه است که منجر به موفقیت واحدهای تولیدی می شود همچنین استفاده از تکنولوژی و فناوری برای کاهش هزینه تولید و قیمت تمام شده محصولات و همکاری مشترک با پتروشیمی ها برای تولید محصول جزو اصلی ترین برنامه‌های انجمن تولید کنندگان مستربچ و کامپاند ایران است. در حال حاضر با شرکت پتروشیمی پادجم همکاری  صورت گرفته و در سال آینده در کارخانه های ما کامپاندABS تولید و تحت نام شرکت پاد جم عرضه خواهد شد. انتظار داریم که پتروشیمی های بیشتری با ما همکاری کنند تا ظرفیت تولید مستربچ و کامپاند افزایش یابد. همچنین برای تامین نیاز مواد اولیه یک تعاونی در کنار انجمن راه اندازی خواهد شد تا قیمت تمام شده محصولات را کاهش دهد.

 

گفتنی است این کنفرانس به مدت دو روز در نه بخش شامل راه کارهای توسعه صادرات، افزودنی ها، کامپاندهای مهندسی، کامپاندهای پلی الفین، پیگمنت ها در صنعت مستربچ و کامپاند، پتانسیل های سرمایه‌گذاری در صنعت مستربچ و کامپاند، ماشین آلات تولید و آزمایشگاه، فیلرها و سازگار کننده در صنعت کامپاندینگ و ترموپلاستیک الاستومر ها برگزار می شود .

 

همچنین کارگاهی تحت عنوان پایدار کننده های حرارتی و نوری در صنعت مستربچ و کامپاند توسط شرکت BASF برگزار خواهد شد و نمایشگاهی با حضور ۲۰ شرکت تولید کننده کامپاند و مستربچ در حاشیه کنفرانس برقرار است.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۷۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان باشکوه سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی نمایشگاه بین المللی تهران: مراسم اختتامیه این نمایشگاه با حضور مسئولان مربوطه در محل نمایشگاه تهران برگزار و از غرفه‌های و شرکت کنندگان برتر، تقدیر شد.
استقبال از این نمایشگاه به حدی بود که غرفه‌ها و سالن نمایشگاه مملو از مخاطبان بود و ترددد به سختی صورت می‌گرفت.
حضور شرکت‌های خارجی بویژه کشور‌های اروپایی در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده، بهداشتی و سلولزی ایران نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد رشد یافته بود.
در این نمایشگاه بیش از ۸۷ شرکت از چهارده کشور هندوستان، چین، ترکیه، فرانسه، آلمان، روسیه، ایتالیا، اسپانیا، سوئیس، کره جنوبی، مالزی، آرژاتین، بلژیک و هلند حضور و مشارکت
داشتند.
حضور پر رنگ شرکت‌های دانش بنیان و استارتآپی بخش مهمی از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده، بهداشتی و سلولزیایران است که در حاشیه آن چندین نشست تخصصی و کارگاه‌های آموزشی نیز برگزارشد.
سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده، بهداشتی و سلولزی به مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برپا و در آن حدود ۳۴۰ شرکت داخلی و خارجی از مناطق مختلف، نوین‌ترین تولیدات، تجهیزات و خدمات مرتبط با صنعت شوینده و بهداشتی را ارائه کردند.
رئیس ستاد برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده، بهداشتی و سلولزی گفت: در این نمایشگاه انواع مواد شوینده و پاک‌کننده، محصولات سلولزی، آرایشی و بهداشتی، محصولات بهداشتی منزل، مواد اولیه واسطه‌ای، خدمات بازرگانی و مشاوره‌ای و همچنین انواع دستگاه‌ها، خط تولید و تجهیزات و ماشین‌آلات این حوزه ارائه کردند.
علی مرادی با بیان اینکه این نمایشگاه با همکاری انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران و انجمن سلولزی بهداشتی ایران برپا می‌شود، گفت: در این نمایشگاه که در فضایی بالغ بر ۳۴ هزار مترمربع و در ۱۰ سالن برگزار شد، تولیدکنندگان؛ آخرین دستاورد‌ها و تکنولوژی‌های روز این صنعت را به نمایش گذاشتند.
وی با اشاره به اینکه معرفی محصولات جدید یکی از اولویت‌های بر پایی این نمایشگاه است، افزود: جذب سرمایه گذاری‌های داخلی و خارجی در این حوزه، کمک به رونق تولید، ایجاد زمینه فعالیت‌های علمی و تحقیقی در مورد ذائقه مصرف کنندگان، رقبا و محصولات جدید آنها، پیش فروش کردن محصولات، شناسایی و انتخاب نمایندگان فروش جدید از مهمترین اهداف این نمایشگاه بود.
مرادی اطلاع از آخرین استاندارد‌های علمی و پژوهشی خارجی، اشتغالزائی، تعامل بین تولید کنندگان و مصرف کنندگان، معرفی توانمندی‌های شرکت‌های داخلی و کشف استاندارد‌های بالقوه در داخل کشور را نیز از مهمترین اهداف برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین المللی مواد شوینده، پاک کننده، بهداشتی، سلولزی و ماشین آلات وابسته عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴ آغاز شد
  • نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴ آغاز شد+ عکس
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • پایان باشکوه سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳