Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@20:06:46 GMT

اثر گذاری نخبه واقعی در لحظات بحرانی است

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۹۷۷۵۰

اثر گذاری نخبه واقعی در لحظات بحرانی است

اهواز – ایرنا - مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: نخبه واقعی در لحظات بحرانی و حساس، اثر گذاری خود را نشان می دهد.

به گزارش ایرنا محسن شاه رضایی روز دوشنبه در آیین نکوداشت مقام اساتید دکتر تقی رازی و دکتر سید کاظم علوی فاضل در سرسرای شهدای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: نخبه کسی است که اثر گذاری را در هر لحظه نشان می دهد و دوران پر از حادثه و خطر دفاع مقدس مصداقی از این اثر گذاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه در آیین تکریم چند هدف دنبال می شود ادامه داد: قدرشناسی نخستین هدف است یعنی باید قدردان افرادی باشیم که جوانی خود را برای خدمت به مردم و کشور صرف کردند اما محقق شدن این هدف به تنهایی کافی نیست.
مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان بنیاد ملی نخبگان بیان کرد: الگو سازی هدف دیگری است که ابزاری از جمله نوشتن کتاب از زندگینامه این بزرگان و خاطرات شخصی آنها لازم است که باید ترویج شود.
وی گفت: اگر چه نخبگان برای دفاع مقدس زحمت کشیدند اما دفاع مقدس نیز فرصتی برای نخبه ها بود که خلاقیت خود را به عمل در آورند.
شاه رضایی آیین تکریم دکتر منوچهر دوایی در پارسال را شایسته بیان کرد و افزود: در این آیین نخبه ای معرفی شد که در زمان خود نقش اثر گذاری را در جامعه ایفا کرد.

** تکریم بزرگان، تحکیم هویت فرهنگی است
رییس بنیاد نخبگان خوزستان نیز گفت: تکریم بزرگان، تحکیم و تقویت هویت فرهنگی است و
تکریم بزرگان و الگوسازی از آنها از ماموریت های بنیاد محسوب می شود.
علی حسین صابری افزود: بزرگان و افراد نخبه سرمایه های انسانی و اجتماعی هستند و به دور از انصاف است که این سرمایه ها پس از بازنشستگی به تدریج فراموش شوند؛ این سرمایه ها باید محفوظ بمانند.
وی ادامه داد:در خوزستان زنان و مردان بزرگ و صاحب نام زیادی وجود دارند که انتخاب از بین آنها ساده نیست و می توانند نماد و الگوی با ارزشی باشند.
در این آیین ارج نامه بنیاد ملی نخبگان و لوح تقدیر وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی قرائت شد؛ همچنین از کتاب مقاومت و درمان زیر آتش چلچله بر اساس زندگینامه دکتر تقی رازی و دکتر سید کاظم علوی فاضل به قلم ثریا زندیار رونمایی شد.
تقی رازی، متولد سال 1317 بهبهان و نخستین فرزند خانواده ای پر جمعیت با 10خواهر و برادر است که دوران تحصیل ابتدایی را درمدرسه پهلوی سابق درشهرستان بهبهان پشت سر گذاشت.
تقی رازی درسال 1344دردوره پزشکی عمومی‌ فارغ التحصیل شد و در آن زمان، هیاتی از آمریکائی‌ها به دلیل کمبود پزشک و جنگ ویتنام، دور دنیا را می‌گشتند و از فارغ التحصیلان کشورهای مختلف و افرادی که داوطلب گذراندن دوره تخصصی بودند، آزمون می‌گرفتند، قبول شدگان اجازه رفتن به آمریکا را داشتند.تقی رازی؛ شهر دیترویت را انتخاب کرد و پس از اتمام دوره سربازی، راهی آمریکا و شهر دیترویت (ایالت میشیگان) شد. پس از مصاحبه ای بسیار سخت، او را برای دوره تخصصی در رشته زنان و مامایی پذیرفتند.
در چهار سال دوره تخصصی را به اتمام رساند و در سال 1974 برای دوره فوق تخصصی جراحی زنان هم پذیرفته شد و این دوره را پس از 2 سال به اتمام رساند.
دارنده مدرک فوق تخصصی جراحی سرطان زنان و مامایی که اجازه طبابت در آمریکا را نیز داشت، تصمیم گرفت به ایران برگردد.درسال 1353 از آمریکا به ایران و در نهایت به خوزستان آمد و در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز شروع به کار کرد.
دکتر تقی رازی با 40 سال سابقه فعالیت هم اکنون بازنشسته است و در اهواز سکونت دارد، البته طبابت و پرورش شاگردانش را به صورت روزانه هم ادامه می دهد.
دوم فروردین ماه سال 1314 بود که سید کاظم علوی فاضل فرزندی از تبار خوزستان در خانواده ای به نسبت شلوغ در نجف به دنیا آمد.
رشته پزشکی را در دانشگاه شیراز انتخاب کرد و در سال1344 فارغ التحصیل شد.
پس از چند سال فعالیت درحوزه پزشکی، در سال 1348 برای ادامه تحصیل در رشته روان پزشکی به انگلستان رفت.
او پنج سال در انگلیس به فعالیت مشغول بود و حالا در آستانه چهلمین سالگرد طبابتش در ایران خدمت می‌کند و در حدود 45 سال از عمر خود را در زمینه روانپزشکی فعالیت کرد.
3004/ 6037

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي بنياد ملي نخبگان بحراني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۷۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانباختن تلخ نخبه کنکور سراسری در ویلای شخصی پدر

زکریا اشکپور مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهار داشت: ساعت ۱۱ امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت، خبر گازگرفتگی حادثه به مرکز ارتباطات اورژانس مازندران اعلام و درخواست بالگرد توسط درمانگاه محمدآباد داده شد که بلافاصله بالگرد اورژانس به پرواز در آمد.

در این حادثه دکتر سید احمد نصرالهی جراح دندانپزشک و پرسنل بیمارستان امام ساری به همراه فرزندش سیداسماعیل نصرالهی نخبه و رتبه برتر کنکور سال گذشته رشته علوم انسانی بر اثر نشت گاز در ویلای شخصی خود در روستای پاجی و میانای ساری دار فانی را وداع گفتند.

این مسئول تصریح کرد: همسر دکتر نصرالهی نیز به دلیل مسمومیت با مونوکسید کربن دچار افت سطح هوشیاری شده بود ولی با انجام لوله‌گذاری در نای نیاز به انتقال به مرکز درمانی داشت که به شهرستان ساری و بیمارستان امام خمینی (ره) منتقل شد.

دیگر خبرها

  • ۳ عامل مهم در شکل‌گیری شخصیت محمد‌رضا سنگری
  • بنیاد ملی نخبگان درگذشت اسماعیل نصراللهی را تسلیت گفت
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت ناباورانه نخبه‌ علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه‌ علمی کشور
  • جانباختن تلخ نخبه کنکور سراسری در ویلای شخصی پدر
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • جان باختن نخبه کنکور در ویلای شخصی/ جزئیات
  • وضعیت بحرانی رزیدنت‌ها و پزشکان طرحی/ شرایط را سخت‌تر کرده ایم
  • از پرداخت بیش از ۴ هزار وام متاهلی به دانشجویان پزشکی تا تاکید بر استفاده دانشگاه‌ها از سند دانشگاه اسلامی