Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@07:01:23 GMT

گزارش جالب گاردین از اردوگاه زنان خارجی داعش

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۹۸۲۴۰

روزنامه انگلیسی گاردین در گزارش خود به قلم مارتین شولوف و بیثان مک رنان از یک اردوگاه نگهداری عناصر گروه تروریستی داعش و خانواده‌های آن‌ها بعد از دستگیری نوشت: هدی المثنی تنها آمریکایی در بین ۱۵۰۰ مرد و زن خارجی در اردوگاه الحول است. او می‌گوید که عمیقا از سفر به سوریه برای پیوستن به داعش پشیمان است و می‌خواهد به او اجازه بازگشت به آغوش خانواده اش در ایالت آلاباما را بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هدی المثنی از کسانی بود که در شبکه‌های آمریکایی بیشتر از دیگران تشویق به کشتن آمریکایی‌ها می‌کرد، اما امروز می‌گوید که اشتباه بزرگی مرتکب شد که چهار سال پیش آمریکا را ترک کرد. هدی ۲۴ ساله درحالی که پسر ۱۸ ماهه اش جلوی پایش بازی می‌کند، می‌افزاید که در شبکه‌های اجتماعی شستشوی مغزی شده است.

هدی تنها زن آمریکایی در بین ۱۵۰۰ زن و کودک خارجی در اردوگاه الحول است. در این اردوگاه که فاصله اندکی با آخرین میدان نبرد با گروه داعش دارد، ۳۹ هزار آواره زندگی می‌کنند.

براساس این گزارش، هدی المثنی بعد از چند ماه برنامه ریزی در نوامبر سال ۲۰۱۴ میلادی خانه خود در آلاباما را ترک کرد و به ترکیه رفت و از آنجا به سوریه رفته و در شهر رقه به عنوان یکی از دو مرکز تمرکز داعش زندگی کرد. دومین مرکز تمرکز داعش شهر موصل عراق بود. هدی با یک عنصر استرالیایی به اسم سوهان رحمان ازدوج کرد. این اولین ازدواج از سه ازدواج او بود. سوهان در جریان نبرد کوبانی کشته شد. هدی به مدت یک سال همچنان شور داعشی داشت و خواهان خونریزی بود، اما امروز می‌گوید که مطالب توییترش را خودش نمی‌نوشته است و صفحه اش دست دیگران بوده است. او سپس با یک عنصر تونسی داعش ازدواج کرد و از او یک فرزند به نام آدم به دنیا آورد. این همسرش نیز در موصل کشته شد. اندکی بعد سال گذشته با یک عنصر سوری داعش ازدواج کرد.

هدی المثنی شش ماه پیش از شهر سوسه در فاصله اندکی از آخرین جبهه نبرد با داعش در منطقه باغوز فرار کرد. دو شب را با دیگرانی که از نبرد فرار کرده بودند، گذراند و سپس دستگیر شد و به اردوگاه الحول منتقل شد. او در آنجا با زنان و بیوه‌های عناصر داعش خارجی دریک جا مستقر شد. این زنان قادر به ترک اردوگاه نیستند و با محافظ به جلسات برده می‌شوند و غذا و کمک دریافت می‌کنند.

برپایه این گزارش، زنان داعشی خارجی در داخل اردوگاه به سه دسته شامل روسی‌ها و تونسی‌ها و اتباع سایر کشور‌ها تقسیم شده اند.

این گزارش به نقل از یک زن داعشی سوئدی به نام لیزا اندسون نوشت: زنان داعشی تونسی و روسی زندگی ما را جهنم کرده اند.. اگر بدون نقاب چادر را ترک کنی یا با مدیریت اردوگاه حرف بزنی تو یا کودکت را می‌زنند و تهدید می‌کنند که خیمه ات را آتش می‌زنیم. دختر یک ساله لیزا ماه گذشته در اردوگاه مُرد و او تقصیر را به خدمات بد بهداشتی می‌اندازد.

خدیجه سلیمان از زنان داعشی آفریقای جنوبی از دو کودک آلمانی سرپرستی می‌کند که پدر آن‌ها در یک مرکز دیگر نگهداری عناصر داعش به سرمی برد و مادر آن‌ها مرده است. او همچنین یک کودک داعشی یتیم فرانسوی را سرپرستی می‌کند.

هدی می‌گوید که هیچ یک از مسئولان آمریکایی از زمان بازداشت با من تماس نگرفته اند. به آن‌ها خواهم گفت که به خاطر نادانی ام مرا ببخشند. دختر نادان ۱۹ ساله‌ای بودم که تصمیم به فرار از خانه گرفتم، اما فکر می‌کنم که آمریکا فرصت دوباره‌ای به من خواهد داد. می‌خواهم برگردم. دیگر به خاورمیانه برخواهم گذشت و ممکن است که آمریکا مرا از گذرنامه ام محروم کند. توجهی نخواهم کرد. "

منبع: پارسینه

کلیدواژه: گروه تروریستی داعش گاردین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۸۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تهیه و تدوین طرحی جامع به منظور توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در برنامه های توسعه چهارم، پنجم و ششم مورد تأکید قرار گرفته، اما در حال حاضر با اتمام اجرای برنامه ی ششم توسعه هنوز طرحی از سوی دولت برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارسال نشده است. این در حالی است که بر اساس اطلس رفاه ایرانیان تا اواخر سال ۱۳۹۹، ۳۷/۷ درصد از خانوارهای زن سرپرست در سه دهک پایین درآمدی خانوار قرار داشته‌اند. 

دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، در گزارشی با عنوان «آسیب‌شناسی طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار» بیان می‌کند که از زمان تصویب برنامه چهارم توسعه به‌بعد (سال ۱۳۸۳)، تهیه و تصویب طرحی مبتنی‌بر توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در برنامه‌های توسعه گنجانده شد که بتواند سیاست‌های حمایتی پراکنده، ناموزون و ناهماهنگ دستگاه‌های حمایتی را سامان داده و همچنین زمینه‌ها و الزامات قانونی را به‌منظور تقویت رویکرد توان‌افزایی برای زنان سرپرست خانوار فراهم آورد؛ ضرورتی که با اتمام اجرای برنامه ششم توسعه پس از گذشت سه برنامه هنوز عملی نشده است. 

این گزارش مطرح می‌کند که شناسایی قوانین و مطالعه بازتاب توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در متن آنها، به‌علاوه بررسی اقدام‌های انجام شده در دستگاه‌های مختلف در راستای توان‌افزایی این قشر از زنان جامعه ضرورتی لازم است تا از این طریق زمینه‌های مساعد برای رشد شخصیت زنان به‌خصوص زنان سرپرست خانوار و احیای حقوق مادی و معنوی آنها که از اصلی‌ترین ارزش‌های قانون اساسی است، فراهم شود.

این گزارش آسیب شناسی طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار را در چهار دسته تقسیم کرده است و در درسته اول به ایرادات مربوط به پیش نیاز‌های قانون گذاری اشاره می‌کند که شامل نبود وفاق در مفاهیم اصلی و نبود نظام داده و آمار جامع، به روز و در دسترس می‌شود. 

این گزارش در خصوص ایرادات مرتبط با فرآیند قانون گذاری مطرح می‌کند که وضعیت اجرایی قوانین سابق در تصویب قوانین جدید مشخص نمی‌شود و طرح توانمدسازی زنان سرپرست خانوار در خلال فرایند تصویب برنامه‌های توسعه چهارم، پنجم و ششم توسعه، تصویب شده است. 

در این گزارش به ایرادات مرتبط با محتوای قوانین در این حوزه اشاره شده که شامل رعایت نکردن بایسته‌های قانون نویسی، وجود عبارت تکرای «طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار» در برنامه‌های توسعه و ذکر نکردن ضمانت اجرایی کافی می‌شود. 

این گزارش به عنوان چهارمین مسئله در طرح‌های توانمندسازی زنان به ایرادات مرتبط با طرح‌های اجرایی توانمندسازی اشاره کرده که به مباحثی مانند تعدد ساختار‌های اجرایی، ضعف در نحوه شناسایی و توانایی‌های زنان سرپرست خانوار، نبود گفتمان مشخص از توانمندسازی در اجرا، نبود فضای مشارکتی از پایین به بالا، تقسیم‌کار نابسامان در اجرای طرح، تأکید بر توانمندسازی اقتصادی، بی‌توجهی به پیچیدگی‌های بازار فروش و نبود پایش مستمر از کارآمدی و اثربخشی طرح‌ها، مربوط می‌شود. 

در ادامه این گزارش مطرح می‌شود که کاهش ایراد‌های اشاره شده در بالا، مستلزم ارائه راهکار‌هایی دقیق، اجرایی و هماهنگ با دلایل و علل بروز ایراد‌های شناسایی شده است. در گزارش حاضر پس از شناسایی دلایل و ریشه‌های مذکور، پیشنهاد‌هایی به این شرح است؛ بازنگری قوانین مرتبط با زنان سرپرست خانوار، تحت پوشش دستگاه‌های حمایتی و تصویب قانونی جامع در ارتباط با آنها، با رویکرد‌هایی نظیر الف) تعیین متولی واحد برای تنظیم‌گری در ارائه خدمات حمایتی و توان‌افزایی زنان سرپرست خانوار در کشور، ب) استقرار سامانه جامع و یکپارچه از وضعیت زنان سرپرست خانوار، ج) برنامه‌ریزی منطقه‌ای و بومی در راستای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار. 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتایج جالب یک پژوهش علمی؛ زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند؟
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند
  • ببینید | گزارش جالب یک فرش‌فروش خوش‌ذوق از بررسی کیفیت فرش توسط دو گربه!
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • (تصاویر) همبستگی دانشجویان خارجی کیش با دانشجویان آمریکایی
  • بازداشت چند داعشی در استانبول
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • مسئول «پلیس اسلامی داعش» در عراق به دام افتاد
  • ما به انگلیس یا هر کشور دیگری درباره دخالت نظامی هشدار می‌دهیم
  • آمریکا برای تداوم حضور نظامی در عراق، داعش را بهانه کرده است