Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@04:38:39 GMT

جزئیات فراخوان پژوهشگران ایرانی و آلمانی

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۹۸۴۱۵

اعضای هیئت علمی و پژوهشگران دانشگاه آزاد می‌توانند پروپوزال و طرح پیشنهادی خود را در فراخوان همکاری‌های مشترک پژوهشی میان استادان و پژوهشگران ایرانی و آلمانی ثبت کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به منظور توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی بین المللی، اولین فراخوان مشترک همکاری‌های پژوهشی میان استادان و پژوهشگران ایرانی و آلمانی در چارچوب همکاری‌های بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران و وزارت آموزش و تحقیقات جمهوری فدرال آلمان (BMBF)، از ۱۸ دسامبر ۲۰۱۸ انتشار یافته و به مدت دو سال قابل اجرا خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هدف از این فراخوان مشترک تبادل محققان، توسعه کنسرسیوم تحقیقاتی، تهیه طرح‌های تحقیقاتی کامل و کاربرد آنها؛ هماهنگی همکاری دوجانبه بین همکاران ایرانی و آلمانی و آماده سازی و اجرای رویداد‌های دو جانبه مانند کنفرانس‌ها و کارگاه‌ها می‌باشد.

اولویت‌های تحقیقاتی پیشنهادی شامل حوزه ­های تنوع زیستی (Biodiversity)، اقتصادبیولوژیک (ازجمله امنیت غذایی) Bioeconomy (Including Food Security)))، محیط زیست (از جمله آب و تغییرات اقلیمی) Environment (Including Water and Climate Change))) و سلامت (Health) است.

لازم به ذکر است پروژه‌هایی که حوزه فنی حرفه‌ای را در بر می‌گیرند، در اولویت انتخاب داوران این فراخوان خواهند بود.

اعضای هیئت علمی، پژوهشگران و متقاضیان واجد شرایط دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مذکور می‌توانند برای اطلاعات بیشتر به وبگاه مرکز همکاری‌های علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نشانی https://cisc.msrt.ir/fa/news/۴۳۹۲۰ مراجعه و پروپوزال طرح پیشنهادی خود را در سامانه مربوط ثبت کنند. پس از اتمام فرصت ارسال و ثبت پروپوزال‌ها در سامانه، تمام طرح‌های برتر از دانشگاه آزاد اسلامی پس از بررسی در کمیته‌های داوری، انتخاب و برای انجام سایر مراحل معرفی خواهند شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: پژوهشگران ایرانی آلمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۸۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند

وزیر علوم گفت: وزارت علوم عضو کارگروه‌های بنیاد ملی نخبگان و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری است و ما پیشنهادات خودمان را از این طریق به آنها می‌دهیم و افرادی را که برای دانشگاه‌ها معرفی می‌کنند، تایید کرده و در دانشگاه‌ها جذب می‌کنیم. - اخبار سیاسی -

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در خصوص جذب نخبگان خارج از کشور که از سوی پروژه کانکت معاونت علمی ریاست جمهوری برای دانشگاه‌های کشور معرفی می‌شوند، گفت: وزارت علوم عضو کارگروه‌های بنیاد ملی نخبگان و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری است و ما پیشنهادات خودمان را از این طریق به آنها می‌دهیم و افرادی را که برای دانشگاه‌ها معرفی می‌کنند، تایید کرده و در دانشگاه‌ها جذب می‌کنیم.

فکر مهاجرت از دانشگاه‌ها به مدارس کشیده شده است

 

وی با تاکید بر اینکه برای جذب نخبگان پروژه کانکت با معاونت علمی ریاست جمهوری کاملا هماهنگ هستیم افزود: معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان افراد مورد تایید خود را در هیئت جذب مورد بررسی قرار داده و به ما معرفی می‌کنند.

زلفی گل با اعلام این خبر که بنیاد ملی نخبگان سال گذشته برای 200 نفر ردیف بودجه‌ای خاص از سازمان برنامه و بودجه درخواست کرده بود، گفت: طبق آخرین آماری که دارم از این تعداد، 120 نفر در یک مرحله، موافقت سازمان برنامه و بودجه را گرفته و جذب دانشگاه‌های کشور شده‌اند.

به گزارش تسنیم، "پلت‌فرم کانکت" از 5 سال قبل، زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای حمایت از جذب و همکاری متخصصان و محققان ایرانی خارج از کشور در قالب پروژه‌های پسادکتری، فرصت مطالعاتی، اساتید مدعو و معین، سخنرانی و کارگاه تخصصی، تأسیس شرکت‌های استارت‌آپ، نظام‌وظیفه تخصصی و جذب هیئت علمی فعالیت می‌کند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی تخصصی در استان مرکزی
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • ۳۱ پروژه تحقیقاتی در مرکز پردیس آموزش و تحقیقات کشاورزی بروجرد در حال اجرا است