Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران ايرنا- رئيس کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي گفت: صندوق بيمه کشاورزي نتوانسته است غرامت کشاورزان خسارت ديده را به موقع پرداخت کند.

به گزارش ايرنا از خانه ملت، محمدرضا پورابراهيمي داوراني رئيس کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي، در نامه اي به رئيس جمهوري اظهار کرد که صندوق بيمه کشاورزي نتوانسته است غرامت کشاورزان خسارت ديده را به موقع پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در اين نامه آمده است: همانگونه که مستحضريد رويدادهاي طبيعي خسارت زا و مخاطرات مهارناپذيري که اغلب توليدات کشاورزي را در کشور تهديد مي کند، از مهمترين عوامل بازدارنده جلب و جذب سرمايه گذاري در بخش کشاورزي است. در همين راستا بيمه کشاورزي به عنوان يکي از مهمترين سازوکارهاي ايجاد امنيت سرمايه گذاري در بخش و مديريت ريسک نقش مهمي را ايفاء مي کند که حضرتعالي به دفعات مختلف نيز در سخنراني هاي خود به اين مهم اشاره فرموده ايد.
پورابراهيمي مي افزايد: مسلما سازماندهي عمليات بيمه کشاورزي در ايران بدون تامين منابع مالي لازم براي پرداخت غرامت هايي که عمدتا مربوط به خسارت هاي ناشي از ريسک هاي مهارناپذير است، تامين نشده است. بر اساس بررسي هاي به عمل آمد توسط اين کميسيون، عليرغم شرايط ويژه آب و هوايي در سال جاري و بروز وضعيت بحراني از نظر حجم خسارت هاي وارده به بخش کشاورزي در کشور، متاسفانه به دليل عدم تخصيص به موقع منابع مالي لازم، صندوق بيمه نتوانسته است غرامت کشاورزان خسارت ديده را به موقع پرداخت نمايد که مسلما اين موضوع باعث ايجاد گله مندي و نارضايتي شديد در بين کشاورزان گرديده و بالطبع احتمال بروز تبعات اجتماعي را به همراه خواهد داشت.
در نامه رييس کميسيون اقتصادي مجلس آمده است: با توجه به طلب غرامت کشاورزان خسارت ديده که بيش از 9 هزار ميليارد ريال مي باشد،
سيام*ا.ع*1535
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۹۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند

کامران ساروقی با اشاره به خسارت سیل ۱۳۹۸ در لرستان اظهار داشت: این سیل خسارت بسیار بالایی به ابنیه، راه‌ها، اراضی کشاورزی و باغات این استان به‌ویژه در خرم‌آباد، کوهدشت، نورآباد، چگنی و پلدختر وارد کرد و اگر سد گاوشمار (معشوره) در لرستان ساخته می‌شد شاهد حجم ویرانگر سیل نبودیم، بنابراین اگر نمایندگان از احداث این سد دفاع می‌کردند خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی به پلدختر در سیل ۱۳۹۸ تحمیل نمی‌شد.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با اعلام اینکه "۱۶۰ میلی‌متر بارندگی در فروردین سال ۱۳۹۸ در دلفان داشتیم و تمام بستر رودخانه، باغات و اراضی حاشیۀ رودخانه را از بین برد. "، افزود: مسئولان بعد از وقوع حوادث تازه به فکر چاره‌جویی می‌افتند و برنامه‌ای بلندمدت برای جلوگیری از حوادثی مانند سیل وجود ندارد.

‌وی با بیان اینکه ۱۲ میلیارد مترمکعب آب در لرستان سالانه تولید می‌شود که این حجم عظیم از آب به‌صورت رواناب از این استان خارج می‌شود، ابراز کرد: عدم اجرای درست روش‌های آبخوان‌داری و آبخیزداری سبب بروز سیل در لرستان می‌شود.

ساروقی با توجه به قطع بی‌رویۀ درختان در لرستان یادآور شد: ساخت جاده‌های بدون مطالعه، تجاوز در حریم رودخانه‌ها، تغییرات در محیط‌زیست و بودجۀ ناچیز منابع طبیعی بر تکرار سیل در این استان افزوده است.

او با گریزی به قانون توزیع عادلانۀ آب در ۵۲ ماده، خاطرنشان کرد: ما در لرستان با وجود این قانون از حجم عظیم استفاده از تولید آب غافل مانده‌ایم و کشاورزان لرستان به‌دلیل عدم حق برداشت آب‌های تولیدی به شهر‌های دیگر مهاجرت کرده‌اند.

ساروقی با تذکّر اینکه حقابۀ لرستان فدای بازی‌های سیاسی شده است، تصریح کرد: رودخانۀ کشکان با آب‌آورد ۶ میلیارد مترمکعب ظرفیت ساخت سد را دارد، اما جوانان با وجود اراضی کشاورزی به حاشیۀ شهر‌ها کوچ کرده‌اند.

او بیان کرد: قانون توزیع عادلانۀ آب در لرستان اجرا نمی‌شود و از نمایندگان جدید درخواست می‌کنم از حقابۀ این استان در مجلس دفاع کنند.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با طرح این پرسش که چرا باید برنج در جنوب کشور با آب این استان کشت شود، اما کشاورزان خودمان از آب محروم باشند، اعتراض کرد: کشاورزان لرستان چرا حق کاشت یونجه و ذرت علوفه‌ای را ندارند؟!

ساروقی با اعلام اینکه مدیریت منابع آب لرستان با عملکرد ضعیف خود جفایی عظیم را در حق کشاورزان روا داشته‌است، توضیح داد: حدود ۴۰ سال است که حقابۀ این استان به‌دلیل عدم مدیریت و کوتاهی نمایندگان ضایع شده‌است.

او با طرح این سؤال که چرا ساخت سد گاوشمار با دستور مستقیم رئیس‌جمهور هنوز اجرایی نشده است، از مسئولان خواست که درصد پیشرفت فیزیکی این سد را از زمان صدور این دستور اعلام کنند.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان خاطرنشان کرد: خلأ روش‌های علمی و نوین در مدیریت رواناب‌ها، عدم اقدام به‌موقع و اقدامات پیشگیرانه سبب می‌شود شاهد خسارت هرسالۀ بارندگی در این استان باشیم.

منبع:تسنیم

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان