Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@18:59:17 GMT

50 هزار گروه جهادی در کشور فعال می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۰۱۸۵

50 هزار گروه جهادی در کشور فعال می‌شود

رئیس سازمان بسیج مستضعفین از هدفمندسازی خدمات بسیجیان جهادگر در طرح اعتلای بسیج خبر داد و گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، 50 هزار گروه جهادی در سراسر کشور فعال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، سردار غلام‌حسین غیب‌پرور امشب پس از رونمایی از مستند «نامه‌ای از دمشق» با موضوع زندگی شهید دهه هفتادی سمنان، شهید «عباس دانشگر» از رزمندگان مدافع حرم و دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان، در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: بخشی از مستند را مشاهده کردم و کسانی که این مستند را ساختند، از طبقه و نسل جوان هستند و در انتقال مفاهیم انقلاب اسلامی موفق‌تر خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: آنچه از این شهید دهه هفتادی و سرافراز اسلامی می‌بینیم، حکمت و معرفت هست و انسان با دیدن چنین شهیدانی مالامال از جریان خیلی عمیق فکری و معنوی را می‌بیند و همه شهیدان در نقطه اوج قرار گرفته‌اند و خیلی خوب است تا با زبان هنر، شهیدان را به نسل جوان و عموم مردم بشناسانیم و این مستند جزو آثار موفق هنری و معرفتی در کشور است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: از دو سال گذشته تا امروز مسیری را انتخاب کرده‌ایم تا طرح‌های اعتلای بسیج به‌خوبی اجرایی شود؛ این طرح‌ها روی ریل خدمت‌رسانی به مردم قرار گرفته است و به عبارت دیگر، بسیج و حیات و تعالی آن را در خدمت به مردم می‌دانیم.

غیب‌پرور با بیان اینکه ملت ایران مردم‌سالاری دینی را پذیرفته‌اند و راه استمرار و حیات مبارک انقلاب اسلامی در حضور مردم در صحنه است، گفت: خدمت به مردم از مهم‌ترین وظایف بسیج محسوب می‌شود.

وی افزود: ازجمله طرح‌های اعتلای بسیج، راه‌اندازی گروه‌های جهادی بوده و طی دو سال، شمار گروه‌های جهادی بسیج از 6 به 11 هزار گروه افزایش یافته است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین اضافه کرد: برنامه اخیر ما برای گروه‌های جهادی این است تا به ازای هر پایگاه مقاومت بسیج، یک گروه جهادی ایجاد شود.

غیب‌پرور با بیان اینکه هم‌اکنون حدود 50 هزار پایگاه مقاومت بسیج در سراسر کشور فعال است که به همین تعداد نیز باید گروه جهادی برای رفع مشکلات مردم ایجاد شود، تصریح کرد: گروه‌های جهادی در هر محله‌ای مستقر می‌شوند و از مشکلات مردم گره‌گشایی می‌کنند تا جامعه به‌صورت یکپارچه با قشر خدمت رسان مخلص، بی‌مزد و بی‌هیاهو همراه شوند و مشکلاتشان بررسی شود.

وی تصریح کرد: در خصوص بسیج جامعه پزشکی هم همین است و خدمات درمانی در قالب گروه‌های جهادی پیگیری می‌شود و در سفر استان سمنان نیز طرح‌های اعتلای بسیج در این استان بررسی و هدف‌گذاری قوی برای سال آینده انجام می‌شود.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: اثربخشی بیشتر گروه‌های جهادی در این است که به هر گروه جغرافیای هدف همچون یک روستا یا منطقه‌ای از یک شهر را به مدت سه تا پنج سال تحویل دهیم و خدمات بریده‌بریده از میان برداشته و خدمت‌رسانی مستمری انجام شود.

غیب‌پرور اضافه کرد: اگر یک گروه جهادی بتواند سه تا پنج سال به یک روستا، منطقه، محل یا شهری متصل شود، هم خدمات‌دهنده می‌داند باید چه کاری انجام دهد و هم خدمات‌گیرنده از آغاز و پایان و نوع خدمات مطلع خواهد بود.

وی تصریح کرد: خدمات گروه‌های جهادی در این شرایط تعریف‌شده، هدفمندتر و مؤثرتر ارائه خواهد شد و باید گروه‌های جهادی جغرافیای کاری خود را بدانند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: حجم فوق‌العاده‌ای از خدمات از سوی گروه‌های جهادی در سراسر کشور بدون هیاهو انجام می‌شود و بسیجیان جهادگر بی‌سروصدا در راه خدمت به مردم تلاش می‌کنند.

غیب‌پرور با بیان اینکه نیاز کشور به خدمات‌رسانی گروه‌های جهادی بیش از زمان کنونی است، گفت: به‌عنوان بسیجی هم قصد داریم در جامعه الگوسازی شود و هم کار جهادی صورت گیرد و این امر روزبه‌روز توسعه پیدا می‌کند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: سازمان بسیج مستضعفین بسیجیان جهادگر عباس دانشگر گروه های جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۰۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: برای مردمی کردن اقتصاد تلاش‌های بسیاری در استان در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، مهدی هنری امروز پنج شنبه سیزدهم اردیبهشت در نشست خبری که در کارگاه اشتغالزایی بسیج سازندگی در روستای حاجی آباد بیرجند برگزار شد، با اشاره به این که رهبر معظم انقلاب سال جاری را به نام جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری کرده اند، اظهار کرد: بسیج سازندگی در این راستا برای مردمی کردن اقتصاد در استان قدم‌های مناسبی برداشته که یکی از بهترین آنها ایجاد صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم پایه در روستاها با مشارکت خود مردم است.

وی با بیان این که تاکنون ۵۳۰ صندوق قرض‌الحسنه و ۲۸ تعاونی اشتغالزایی در روستاهای خراسان جنوبی ایجاد شده، افزود: در مجموع ۴۰ هزار نفر عضو این صندوق‌ها هستند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی تصریح کرد: ۴۱ میلیارد تومان سرمایه این صندوق‌ها است و تا امروز ۷ هزار و ۱۰۰ اشتغال توسط این صندوق‌ها در روستاهای خراسان جنوبی ایجاد شده است.

وی با بیان این مطلب که دو هزار و ۷۶۰ اشتغال مستقیم در قالب یک هزار و ۹۰ کارگاه خرد بسیج سازندگی در این خصوص ایجاد شده گفت: ۱۶۷ نمایشگاه اقتصاد به توان مردم در سال گذشته در خراسان جنوبی برگزار شده و رویداد مردمی طلایه داران اقتصاد مردمی امسال با هدف شناسایی ظرفیت‌های موجود در اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شود.

هنری گفت: طرح جامعه اقتصاد به توان مردم تدوین شده و ایجاد نمایشگاه‌های دائمی را در شهرستان‌هایی که در مسیر عبور مسافر هستند با هماهنگی شهرداری‌ها پیگیری کرده ایم.

وی تصریح کرد: در سامانه اطلس جهادی استان ۲ هزار و ۴۲ گروه جهادی ثبت شده است که پالایش یک هزار و ۱۰۰ گروه آن تاکنون انجام شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی از صدور ۹۴۶ مجوز فعالیت برای گروه‌های جهادی خبرداد و افزود: ۴۲۴ گروه جهادی خراسان جنوبی هم موفق به دریافت شماره حساب حقوقی برای جذب کمک‌های مردمی و خیرین در این خصوص شده‌اند.

وی ادامه داد: ۲۶ هزار و ۸۰۰ جهادگر در قالب ۲ هزار و ۷۳۲ اردوی جهادی در مناطق محروم استان فعالیت داشته‌اند که ارزش خدمات انجام شده توسط آنها حدود ۲۹۰ میلیارد ریال است.

هنری با اشاره به برگزاری نخستین اجلاسیه ملی شهدای جهادگر در ۱۳ شهریورماه که به نام روز حرکت‌های جهادی و امداد مردمی در تقویم ثبت شده است، گفت: در مراسم سال جاری نیز ۶۰ خانواده شهدای جهادگر حضور خواهند داشت.

وی با اشاره به سیل سیستان و بلوچستان ادامه داد: علاوه بر اعزام گروه‌های جهادی استان در این خصوص، ۷ هزار میلیارد ریال کمک‌های نقدی و غیر نقدی هم توسط جهادگران استان جمع آوری و به سیستان و بلوچستان ارسال شد و در سیل زیرکوه هم گروه‌های جهادی جز اولین گروه‌های امدادگری بودند که به یاری سیل زدگان شتافتند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: در یک سال گذشته ۴۱۶ پروژه عمرانی با ۲۸۰ میلیارد تومان در قالب تفاهم نامه با دستگاه‌های اجرایی مختلف اجرا کردیم که از این تعداد ۳۲۳ پروژه با اعتبار ۱۹۶ میلیارد تومان تمام شده است.

وی درباره برنامه‌های بسیج سازندگی گفت: در اردیبهشت ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت زدایی با اعتبار ۳۳ میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.

هنری ادامه داد: ۴۰۶ کارگاه خرد روستایی در حوزه اشتغالزایی با اعتبار ۴۸ میلیارد تومان و با اشتغال مستقیم ۵۰۵ نفر در این هفته افتتاح می‌شود.

کد خبر 750150

دیگر خبرها

  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • به صرف لبخند ؛ اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی
  • ساماندهی ۵۲۰۰ گروه جهادی در فارس
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • ۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد
  • اجرای ۱۰۲۵ عنوان برنامه خدمت‌رسانی در هفته بسیج سازندگی فارس