Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول مرکز اردویی راهیان نور سپاه الغدیز گفت: از ابتدای مهرماه، نزدیک به 7 هزار نفر از دانش‌آموزان دوره دوم متوسطه دختر و پسر در این اردوها شرکت کرده‌اند که تا نیمه اسفندماه هم ادامه دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سرهنگ منصور زارع در گفتگو با خبرنگار یزدرسا گفت: یکی از برنامه‌های تأثیرگذار در حوزه فرهنگی، اردوهای راهیان نور و اردوهای جهادی است که همه ساله خیل زیادی از علاقه‌مندان با حضور در مناطق عملیاتی، یاد و نام و خاطره شهدا را گرامی می‌دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: هرساله اردوهای راهیان نور از اردیبهشت ماه و در سالروز عملیات بازی‌دراز شروع می‌شود و تا سال بعد از آن که اردوهای غرب و شمال غرب و جنوب پوشش داده می‌شود، ادامه دارد.

مسئول مرکز اردویی راهیان نور و گردشگری سپاه الغدیر یزد افزود: راهیان نور دانش‌آموزی و دانشجویی از ابتدای مهرماه شروع می‌شود و تا اواخر اسفند هر سال ادامه دارد.

زارع با بیان اینکه راهیان نور عمومی ما در ایام عید است، عنوان کرد: در ایام عید مردم عزیز هم به صورت کاروانی و هم به صورت شخصی می‌توانند در این برنامه عظیم فرهنگی شرکت کنند.

وی با تأکید بر اینکه استفاده از ثروت عظیم راهیان نور باید به نحوی باشد که همگان را شامل شود، تصریح کرد: خدا را شکر تا کنون راهیان نور برکات بسیار زیادی را داشته و خروجی‌های خیلی خوبی داشته است.

مسئول مرکز اردویی راهیان نور سپاه الغدیر یادآور شد: در برنامه‌های فرهنگی و شب خاطره که در اردوگاه برگزار می‌شود، آن برداشت‌های دلی که دانش‌آموزان دارند همگان را مورد تاثیر قرار می‌دهد و ان شاالله در نظر داریم که دل‌نوشته‌های این عزیزان هم جمع‌آوری شود و با کمک دوستان بسیج دانش‌آموزی به صورت کتابچه در بیاید.

زارع خاطرنشان کرد: در برگزاری این اردوهای عظیم عواملی دخیل هستند که جایی نام‌شان نیست اما واقعا دارند زحمت می‌کشند، یکی از این دسته افراد راویان هشت سال دفاع مقدس هستند که با توجه با کهولت سنی که حتی برخی از آن‌ها دارند، کاروان‌ها را همراهی می‌کنند و در این مناطق با اتوبوس با شرایط سختی که دارد با جان و دل همکاری می‌کنند و تجربیات‌شان را انتقال می‌دهند.

وی اضافه کرد: قشر دیگر روحانیون عزیز هستند که کاروان‌ها را همراهی می‌کنند و در خصوص مسائل اعتقادی و فرهنگی بحث‌هایی را برای کاروان‌ها دارند.

مسئول مرکز اردویی راهیان نور سپاه الغدیر بیان کرد: قشر دیگر که واقعا زحمت‌کش هم هستند، رانندگان محترم هستند که عمده مسئولیت و بار این اردوها روی دوششان هست و شبانه‌روز دارند در این جاده‌ها تردد می‌کنند و الحمدلله ایمنی را هم رعایت می‌کنند که هیچ خطری برای کسی پیش نیاید.

زارع اظهار داشت: بعد از این جریان دوستان پزشک و پرستار و نیروهای تأمین همه دست در دست هم می‌دهند تا یک اردوی با کیفیت و خوب برگزار شود.

وی افزود: مردم عزیزمان اگر بخواهند در ایام نوروز در این اردوها شرکت کنند هم بصورت گروهی و هم بصورت انفرادی می‌توانند با خودروهای شخصی‌شان شرکت کنند و در جایی که روزگاری قدمگاه شهدای استان یزد بوده حاضر شوند.

مسئول مرکز اردویی راهیان نور و گردشگری سپاه الغدیر یزد عنوان کرد: دوکوهه یزد پادگان شهید عاصی‌زاده اهواز است که قدمگاه شهدا و رزمندگانمان است و خود اینجا خاطراتی را زنده می‌کند. مردم می‌توانند با ماشین شخصی تشریف بیاورند و در ایام عید مهمان شهدا هستند و ان‌شاالله از برنامه‌هایی که در این ایام دیده شده استفاده کامل را بکنند.

زارع اظهار داشت: تا الان از ابتدای مهرماه که کاروان‌های راهیان نور دانش‌آموزی شروع شده، نزدیک به 7 هزار نفر از دانش‌آموزان دوره دوم متوسطه دختر و پسر در این اردوها شرکت کرده‌اند که تا نیمه اسفندماه هم ادامه دارد.

وی عنوان کرد: همچنین پیش‌بینی می‌شود، 5 درصد دانشجویان استان در این اردوها شرکت کنند، علیرغم یک سری مشکلات مالی که در بخش دولتی وجود دارد، اما در صورت حمایت ستاد راهیان نور، تعداد بیشتری از دانشجویان را می‌توان اعزام کرد، اما پیش‌بینی شده است که حداقل 2500 نفر از دانشجویان در بازه 10-12 روزه در اسفندماه در این اردوها شرکت کنند.

مسئول مرکز اردویی راهیان نور سپاه الغدیر گفت: در رابطه با زائرین عمومی، ما هیچ محدودیتی برای پذیرش زائران نداریم و هرچه استقبال باشد، بالاخره هرچقدر ظرفیت اردوگاه‌مان باشد پوشش می‌دهیم؛ خارج از آن هم پیش‌بینی‌هایی شده که از اردوگاه‌هایی که در استان خوزستان است هماهنگی و استفاده می‌کنیم.

زارع گفت: اوج حضور در اردوی راهیان نور، از نیمه اسفند تا نیمه فرودین است. معمولا نیمه فرودین به بعد منطقه خلوت است اما در صورتی که استقبال بشود ما آمادگی داریم که تا اردیبهشت هم انجام بدهیم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۲۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند

ایسنا/خراسان شمالی امام جمعه بجنورد گفت: مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند.

حجت الاسلام و المسلمین رضا نوری در نماز عبادی و سیاسی جمعه این هفته با اشاره به روز کار و کارگر اظهار کرد: امروز کار کردن در جامعه ما چند ویژگی دارد که در وهله نخست اصل کار، عبادت است.کار کردن اگر برای کسب درآمد حلال باشد، مجاهدت در راه خداوند محسوب می‌شود.

حجت الاسلام نوری با بیان اینکه کشور هم اکنون در جنگ اقتصادی به سر می‌برد، ادامه داد: دشمنان تحریم‌های اقتصادی مختلفی را علیه کشور اعمال کرده تا مسئولان و مردم‌ را تحت فشار قرار دهد تا به اهداف خود برسند. بنابراین امروز انجام هر کار اقتصادی که تولید و رفع نیازها و بی‌نیازی به بیگانگان را به دنبال  دارد، مجاهدت و جنگ علیه دشمنان است.

وی بیان کرد: افرادی که در حوزه تولید، کار می‌کنند سربازان نظام‌ جمهوری اسلامی ایران هستند.

امام جمعه بجنورد با اشاره به اینکه در همین راستا شعار امسال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است، تاکید کرد: باید بسترهای لازم برای مشارکت مردم در حوزه تولید توسط مسئولان فراهم  و تعاونی‌های تولید تشکیل و تقویت شود.

وی در ادامه به روز معلم نیز اشاره کرد و گفت: معلم‌ها در تدریس و تعلم باید اخلاص داشته باشند و دانش‌آموز مورد توجه آن‌ها قرار گیرد و اصل کار را بر تربیت دانش آموزان قرار دهند.

امام جمعه بجنورد گفت: اگر دانش‌آموزی روسری خود را بعد از پایان ساعت مدرسه و به هنگام خروج از مدرسه از سر گذاشت، آن معلم‌ بداند که برای تربیت این‌ دانش آموز کاری نکرده است.

وی تصریح کرد: تربیت دانش آموزان توسط معلم‌ها به گونه‌ای باشد که وقتی این دانش آموز استاندار، فرماندار و ... شد آن تربیت در روح و جان آن فرد باشد. تربیتی که فقط تا در مدرسه باشد، ارزشی ندارد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • جنگل فندقلو میزبان گردشگران و اردوهای دانش آموزی
  • مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند
  • ۱۵ هزار دانش آموز در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • حضور بیش از ۳۳ هزار دانش آموز البرزی در اردوی عملی آمادگی دفاعی
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • حضور دانش‌آموز عکاس ایرانی در جشنواره‌ای در روسیه
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • ۸۰ دانش‌آموز در حوزه فناوری‌ نو گواهی بین‌المللی دریافت کردند
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود