Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@13:11:32 GMT

شهرداری 10 هزار تومان سوبسید بلیط مترو می پردازد

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۴۴۶۱

به گزارش معاونت ارتباطات و بین الملل شورای اسلامی شهر تهران در آستانه تدوین و تصویب بودجه سال 98 شهرداری تهران موضوع تعیین بهای بلیط ناوگان حمل و نقل عمومی نیز مطرح است. این در حالی است که به رغم افزایش بهای بسیاری از کالاها هنوز نرخ بلیط ناوگان حمل و نقل عمومی در سال جاری افزایشی نداشته است. پایگاه اطلاع رسانی شورا با طرح این سوال که در سال آینده نرخ بهای بلیط ناوگان حمل و نقل عمومی تا چه اندازه افزایش می یابد با سید محمود میر لوحی رییس کمیته اقتصاد و تنظیم مقررات شورا به گفت و گو نشست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





میر لوحی در پاسخ به این سوال گفت: حمل و نقل عمومی همواره در اولویت مدیریت شهری بوده و همانطور که به استحضار شهروندان رسید در برنامه سوم توسعه شهر تهران نیز تاکید و توجه ویژه ای به این مهم شده است.



وی ادامه داد: تلاش ما بر این است که سهم جابجایی شهروندان از مترو و اتوبوس بالغ بر 50 درصد شود یعنی 30 درصد مترو و 20 درصد اتوبوسرانی که اگر به این نصاب برسیم کار بزرگی توانسته ایم انجام دهیم.



شهرداری 10 هزار تومان سوبسید بلیط مترو می پردازد

به گفته میرلوحی آنچه مورد اهمیت است گران تمام شدن بهای بلیط برای مدیریت شهری است. وقتی من صحبت از بهای 10 هزار تومان برای بلیط مترو کردم امروز شهردار تهران اعلام می کند که بهای بلیط مترو 11 هزار تومان است حال آنکه متوسط نرخ بلیط و آنچه از مردم دریافت می شود بالغ بر 700 تومان می شود که حتی در فاصله بین دو ایستگاه این رقم تا 340 تومان هم کاهش می یابد. به بیانی شهرداری تهران در حال حاضر 10 هزار تومان سوبسید برای بلیط مترو می پردازد و این در شرایطی است که دولت سهم خود در این زمینه را نپرداخته است.



رییس کمیته اقتصاد و تنظیم مقررات شورای اسلامی شهر تهران افزود: طبق قانون، یک سوم بهای بلیط را دولت،یک سوم را شهرداری و یک سوم را مردم باید پرداخت کنند حال آنکه دولت سهم خود را نپرداخته و مردم هم بر اساس بهای واقعی بلیط سهم خود را نمی پردازند و لذا شهرداری سوبسیدی فراوان در این بخش می پردازد.



عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت: بر اساس قانون دولت می بایست از طریق پیش بینی فاینانس، اوراق قرضه و موارد اینچنینی 50 درصد خرید واگن، بخش عمران حمل و نقل از قبیل ساخت تونل و ریل گذاری و نیز فراهم آوردن تجهیزات را متقبل شود اما از دوره آقای احمدی نژاد این مهم میسر و محقق نشده است.



میرلوحی گفت: هر چند که شرایط رو به بهبود است و برای اولین بار با دریافت 1600 میلیارد تومان از طرف دولت بخشی از طلب های شهرداری پرداخت شود که در همین راستا 2500 میلیارد تومان دیگر هم آماده نهایی شدن است. اما همچنان در تامین بهای بلیط با مشکل مواجه هستیم.



شهرداری در پرداخت بهای بلیط مترو و اتوبوس تنها است

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: تمامی این مسایل مبین این امر است که شهرداری در پرداخت بهای بلیط مترو و اتوبوس تنها است و این در حالی است که ما نمی خواهیم در شرایط حاضر فشاری بر مردم وارد شود که اگر قرار بر پرداخت یک سوم سهم مردم بود می بایست 3700 تومان بهای بلیط برای شهروندان تعیین می شد.



میر لوحی در ادامه گفت: یکی از پیشنهاد این است که افزایش بهای بلیط حمل و نقل عمومی برای سال آینده به اندازه تورم باشد اما تلاش ما بر این است که افزایش بهای بلیط ناوگان به گونه ای باشد که در شرایط اقتصادی حاضر فشاری بر مردم وارد نشود.



رییس کمیته اقتصادی و تنظیم مقررات شورا در پایان سخنان خود تاکید کرد: به رغم تلاش مدیریت شهری در سال گذشته در راستای کاهش سرفاصله قطار ها در مترو شاهد این بودیم که افزایش تعداد مسافران اتفاق نیافتاد و این نشان می دهد که باید تصمیماتی جدید در خیابان ها اعمال شود. این قابل توجه کسانی است که می گویند اول مترو را توسعه دهیم بعد اقدامات بازدارنده در محدودیت تردد خودروهای شخصی ایجاد کنیم. لذا به رغم تلاش ما در جهت کاهش سرفاصله قطار ها افزایش مسافر در مترو نداشتیم و این مهم نیازمند تدابیر جدید می باشد.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۴۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان ونک تهران ۳ طبقه می‌شود

شهردار منطقه ۳ تهران با بیان اینکه میدان ونک ۳ طبقه می‌شود، گفت: چنانچه امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود، این پروژه ممکن است سال آینده به کلنگ‌زنی برسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حمید جوانی امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت‌_ در حاشیه جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به ۳ طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است، تونلی که از بزرگراه حقانی (زیر چهار راه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است که اکنون کار مطالعاتی آن در دست اقدام است تا امسال انجام شود، و در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۳ تهران در جواب سوالی مبنی بر اینکه آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است، خاطرنشان کرد: هنوز مطالعات نهایی نشده است، جلسه‌ای با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم، طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران را داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلاً طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی تاکید کرد: این پروژه بسیار بزرگ یعنی از تونل توحید بزرگ‌تر است، اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر است که اجرای آن نیازمند مطالعات جدی است.

شهردار منطقه ۳ تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر این طرح پروژه تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود، گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود، سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد، اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست.

جوانی افزود: از معاونت فنی و عمران درخواست داریم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهارراه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی عصر این پروژه در اولویت قرار گیرد تا زیرگذر میدان ونک نیز در برنامه مطالعاتی انجام شود و در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

کد خبر 750813

دیگر خبرها

  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • میدان ونک تهران ۳ طبقه می‌شود
  • واقعی‌کردن بهای خدمات ساخت‌وساز در کرج آثار مثبتی داشت
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد
  • سرویس‌دهی رایگان خط ۲ مترو به تجمع بزرگ صادقیون
  • حجت الاسلام استاد علوی تهرانی در مسجد امیر به سخنرانی می پردازد
  • دستگیری باند سارقان کابل‌های مترو
  • خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق وصل می شود
  • خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق متصل می شود
  • بهار کتاب ایران/از افزایش اجاره غرفه‌ها تاابهامات حضور مهمان ویژه