Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر سنندج گفت: ۴۹ درصد جمعیت شهر سنندج در ۱۸ درصد بافت مشکل‌دار و سکونت‌گاه‌های ناکارآمد ساکن هستند. ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۶ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، ارسطو گویلی شامگاه دوشنبه در جلسه نقد و بررسی کتاب «فاولا» که در دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان برگزار شد، با ذکر اینکه قریب به  49 درصد جمعیت شهر سنندج در 18 درصد بافت مشکل‌دار و سکونت‌گاه‌های ناکارآمد ساکن هستند، اظهار داشت: این سکونتگاه‌ها شامل سکونت‌گاه‌های غیر رسمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سکونت‌گاه‌های غیررسمی بدون قانون و ضوابط ساخته می‌شوند، افزود: با توجه به اینکه روستانشینان تمایلی به زندگی و ماندگاری در روستا ندارند به شهرنشینی روی می‌آورند.

عضو شورای شهر سنندج با اشاره به اینکه مهاجران روستایی به‌دلیل مشکلات اقتصادی، هزینه خرید خانه در شهر را ندارند، تصریح کرد: به همین خاطر این افراد به حواشی شهرها پناه می‌آورند و بدون مجوز برای خود سکونتگاه ایجاد می‌کنند.

وی با بیان اینکه این ساخت و سازها در آینده مشکلات فراوانی را به بار می‌آورند، اضافه کرد: یکی از این مشکلات که بروز عینی داشت این بود که ده‌ها نفر از قطعه قطعه کردن زمین‌های نایسر و فروش آن میلیاردر شده‌اند.

سکونتگاه‌های غیررسمی در روستاهای حریم مشهد افزایش یافته است712 هکتار سکونتگاه غیررسمی در سطح استان مرکزی شناسایی شداصفهان| ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی در شهرضا نیازمند تدبیر و اقدامات ویژه است

گویلی با اعلام اینکه در سنندج زمین سکونت‌گاه‌های غیر رسمی توسط دلالان از منابع طبیعی خریداری می‌شدند، افزود: این زمین ها بعد از تکه تکه شدن و تبدیل به قطعات کوچک به مردم فروخته می‌شد.

وی با ذکر اینکه این اقدام موجب افزایش فقر و نداری و بروز مشکلات اجتماعی فراوانی در این مناطق شده است، اظهار کرد: در سنندج خانه‌هایی بدون رعایت هیچ‌گونه اصول شهرسازی و نظم خاص و به شکل تودرتو ساخته شده است.

عضو و رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، کارآفرینی و گردشگری شورای شهر سنندج با بیان اینکه در سال‌جاری یک انقلاب خدمات‌رسانی در نایسر شکل گرفته است، اذعان کرد: گرچه کمی اوضاع این منطقه متحول شده اما معتقدیم که هنوز ناکافی است.

گویلی با بیان اینکه شهرک آساوله و دیگر مناطق حاشیه شهر سنندج نیز بدون داشتن هیچ‌گونه خدمات شهری کم‌کم به شهر القاء می‌شوند، خاطرنشان کرد: گسترش این مناطق، شهرداری را در آینده به مصیبتی هم‌چون مشکلات کنونی نایسر دچار می‌کند.

انتهای پیام/ن

R7848/P/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۵۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصد وانت‌بارهای میوه‌فروش در سنندج

سرپرست معاونت اجتماعی دادگستری استان کردستان گفت: وانت‌بارهای میوه‌فروش که به لحاظ ایجاد ترافیک در معابر اصلی سنندج به عنوان یکی از مظاهر بی‌نظمی در مدیریت شهری جلوه‌گر شده است، جمع‌آوری می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، بهادر اسدی پیش‌ازظهر امروز در نخستین جلسه پیشگیری از تصادفات که در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: ساماندهی وانت‌بارهای دوره‌گرد می‌تواند بخشی از نازیبایی‌های شهر سنندج را ترمیم بخشد. 

وی با اشاره به اینکه ساماندهی وانت‌بارها نیازمند یک کار تیمی و نیاز به همراهی همه ادارات ذیربط دارد، افزود: موضوع دست‌فروشی و وانت‌های میوه‌فروشی واقعیت جامعه ما هستند و توجه به معیشت این افراد در اجرای طرح ساماندهی ضروری است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان در بخش دیگری از سخنان خود فرهنگ‌سازی و تولید محتوای آموزشی مناسب برای رانندگان را اقدامی پراهمیت و اثرگذار در جهت کاهش تصادفات رانندگی ارزیابی کرد و از رئیس پلیس راهور، اداره کل آموزش و پرورش و صدا و سیمای مرکز استان خواست همکاری مشترکی را در جهت آموزش و فرهنگ‌سازی به منظور کاهش تصادفات در دستور کار خود قرار دهند.

وی با اذعان به اینکه عوامل انسانی مهم‌ترین دلیل تصادفات هستند، تصریح کرد: همه دستگاه‌ها ابتدا باید وظایف خود را به درستی انجام دهند و در گام بعد تعامل با سایر دستگاه‌های مرتبط با حوزه ترافیک را در دستور کار قرار دهند.

اسدی با اشاره به اینکه بیشترین مشکلات استان در حوزه ترافیک و حمل‌ونقل درون‌شهری مربوط به شهر سنندج است، عنوان کرد: کنترل پلیس راهور در شهر سنندج باید افزایش یابد و شهرداری نیز نسبت به رفع نواقص این حوزه بویژه در نصب دوربین‌های نظارتی و احداث پارکینگ اقدام کند.

به گزارش تسنیم؛ در پایان این جلسه مقرر گردید؛ شهرداری سنندج با همکاری دادستانی، پلیس راهور، نیروی انتظامی، فرمانداری و شورای هماهنگی ترافیک استانداری، وانت‌بارهای میوه‌فروش را که به لحاظ ایجاد ترافیک در معابر اصلی به عنوان یکی از مظاهر بی‌نظمی در مدیریت شهری جلوه‌گر شده است، جمع‌آوری و نسبت به ساماندهی و اسکان آنها در مکان‌های مناسب اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رصد وانت‌بارهای میوه‌فروش در سنندج
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • هفت خان مشکلات پیش روی اراضی هفت آسیاب سنندج
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • آغاز ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج
  • وانت‌های میوه‌فروش در ۱۱ نقطه شهر سنندج ساماندهی می‌شوند
  • طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج آغاز شد
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان