Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت میراث فرهنگی، فرهاد عزیزی مدیر کل دفتر امور پایگاههای جهانی در این نشست با اشاره به ظرفیت های گردشگری، اهمیت باغ شاهزاه ماهان و ضرورت اجرای زیر ساخت ها و ساماندهی طرح های گردشگری تاکید کرد.

به گفته عزیزی در این جلسه طرح اجرایی برخی امکانات مورد نیاز گردشگران ازجمله منبع آب زیر زمینی وتاسیسات وابسته به آن و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

...... مورد تایید اعضا قرار گرفت و مقرر شد طرح ساماندهی ویژه باغ ، با در نظر گرفتن ورودی مجموعه ،سالن معرفی ،نور پردازی و  مبلمان محیطی ،آماده و به منظور بررسی به شورای راهبردی ارایه شود.

وی افزود: کلیه پایگاههای میراث جهانی باغ ایرانی موظفند طرح های ساماندهی را منطبق بر استاندارد های مجموعه های  میراث جهانی تهیه و برای تصویب به شورای راهبردی پایگاههای میراث جهانی باغ ایرانی  ارائه کنند 

وی در حاشیه جلسه بر اولویت ویژه فضای سبز  باغ فین کاشان و ایجادسامانه الکترونیکی پایش درختان و فضای سبز تاکید کرد.

میراث جهانی باغ ایرانی به سبب دارا بودن ارزش های برجسته جهانی در سال ۱۳۹۰در  اجلاس سی وپنجم پاریس با شماره ۱۳۷۲ در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید.

کد خبر 4546544 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: باغ شاهزاده ماهان فرهاد عزیزی گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۵۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: در چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای هدف گردشگری بیابانک ک با استقبال گردشگران، مردم و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، به‌صورت نمادین از سند ثبت ملی مهارت لرده دوزی روستای بیابانک در فهرست میراث ناملموس کشور رونمایی شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: در اجرای ماده ۱۲ کنوانسیون بین‌المللی حفظ میراث فرهنگی ناملموس با قانون الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مذکور مصوب سال ۱۳۸۴ مجلس شورای اسلامی و آیین‌نامه اجرایی آن و ماده ۳ قانون اساسنامه سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب سال ۱۳۶۷ مجلس شورای اسلامی، مهارت لرده دوزی روستای بیابانک در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس ثبت گردید.

حسن عربی گفت: این میراث فرهنگی ناملموس به شماره ۲۵۹۱ در تاریخ ۲۵/۱۱/۱۴۰۰ در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس به ثبت رسیده است.

لَردِه دوزی مجموعه‌ای از هنرهای دستی، مانند تکه‌دوزی، گل‌دوزی، بخارادوزی، خامه‌دوزی، پولک‌دوزی، قیطان‌دوزی، ساقه‌دوزی، سیاه دوزی، زری‌دوزی و سرمه‌دوزی است. لَردِه به معنای یک سطح صاف است که این فرآیندهای هنری روی آن اجرا می‌شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902640

دیگر خبرها

  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی تصویب شد
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت، تصویب شد
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • معرفی قابلیت‌های گردشگری گیلان در جشنواره بهار نارنج
  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟