Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ رضا رحمانی صبح امروز در جمع مردم معترض روستاهای اطراف معدن چاه فیروزه با بیان اینکه معادن منطقه باید فعال شود و از برنامه خیلی عقب است اظهار داشت: باید برای مردم شغل و درآمد ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه اولویت معادن و کارخانجات در هر منطقه در به‌کارگیری نیروی اشتغال بومی باید باشد گفت: ابلاغ کردیم حساب و کتاب معادن هم باید در استان‌های خودشان باشد تا برای آن استان رونق اقتصادی ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه معادن متعلق به مردم در هر منطقه هستند و باید مردم مناطق حاشیه معدن را راضی نگه داشت افزود: مردم باید احساس کنند تا معادن و سرمایه‌گذار آنها از خودشان است تا در این زمینه همکاری کنند.

رحمانی با تاکید بر اینکه به نفع شرکت‌های بهره‌بردار است که از نیروی بومی بهره بگیرند بیان کرد: استفاده از نیروهای بومی باعث می‌شود تا از بسیاری از هزینه‌ها چون اسکان و دیگر هزینه‌ها جلوگیری شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال درآمد صنعت صنعت معدن و تجارت معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۵۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: در راستای کمک به اشتغال‌زایی در حوزه معدن هفت واحد معدنی با سرمایه‌گذاری ۱۹۷ میلیارد ریال احیا شد.

مجید گلشنی‌منفرد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: در راستای کمک به اشتغال‌زایی در حوزه معدن هفت واحد معدنی با سرمایه‌گذاری ۱۹۷ میلیارد ریال احیا شد.

وی با اشاره به اینکه طبق بررسی انجام شده عمده مشکل واحدهای صنعتی در استان کمبود نقدینگی، بدهی بانکی و تأمین مواد اولیه است، اضافه کرد: در همین راستا مشکل ۱۵ واحد صنعتی با اشتغال‌زایی برای یک هزار و ۸۲۵ نفر حل شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه استان زنجان به لحاظ تولیدات صنعتی جایگاه خوبی در کشور دارد، اضافه کرد: در حال حاضر تولیدات استان به ۴۶ کشور دنیا صادر می‌شود.

گلشنی‌منفرد افزود: از این تعداد، ۱۳ کشور در سال گذشته به مقاصد صادراتی استان افزوده شده است و در سال‌جاری نیز ۳۲ کالای جدید صادراتی به سبد محصولات صادراتی استان اضافه شد.

وی افزود: سال گذشته عمده کالای صادراتی این استان شامل شمش روی، ترانسفورماتور و متعلقات، پروفیل، میلگرد، نبشی، شمش فولادی، مفتول مسی، فیلم پروپیلن، اسید سولفونیک، کنسانتره روی، لبنیات، شمش سرب، کاغذ فلوتینگ، تست لاینر و مقوا بود.

کد خبر 747651

دیگر خبرها

  • کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان تا ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت می کنند
  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد 
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • امنیت شغلی در گرو تداوم چرخ تولید کارخانجات است
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • افراد جویای کار به سامانه ملی رصد اشتغال مراجعه کنند
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید