Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرناپلاس- کشور ترکیه در دو سال اخیر چند بحران بزرگ را پشت سر گذاشته است؛ از سایه تهدیدات داعش تا کاهش ارزش لیر، با این وجود صنعت گردشگری آن همچنان پررونق است. حالا سؤال اینجاست که چرا ایران نتوانسته است از این فرصت طلایی استفاده کند؟

کاهش ارزش لیر، هتل‌های ارزان و افزایش نسبی امنیت به‌عنوان مهم‌ترین شاخصه‌های ترکیه در رشد گردشگری در اروپا در سال 2018 مورد اشاره کارشناسان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کشوری که کودتای سال 2016 و تهدیدهای حاصل از تلاش داعش را در سال‌های اخیر در حافظه و سابقه تاریخی خود دارد، وقایعی که به‌تنهایی کافی است تا سال‌ها چهره‌ای ناامن از این کشور به‌خصوص در حوزه سفر را به دنیا معرفی کند. اما سیاستگذاری و برنامه‌ریزی متولیان ترک نشان داد این کشور قصد دارد نه‌تنها مانع تأثیرگذاری بحران‌های یاد شده بر اقتصاد کشورش باشد، بلکه سهم شایسته خود را از بازار پررونق گردشگری به‌دست آورد و در گامی بلندتر، آن را در بین همتایان اروپایی خود در صدر قرار دهد.

به نظر می‌رسد ترکیه در سال‌های اخیر با کامیابی در معرفی و تبلیغ ظرفیت‌های موجود در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری، با رویکردی مؤثر و در قالب تهیه و تولید فیلم و سریال‌هایی با زمینه اصلی و البته جذاب زیبایی‌های تاریخی و جغرافیایی برای کشورهای هدف و البته سراسر دنیا، به سرعت از بحران عبور کرده و توانسته از همه رقبای اروپایی پیشی گرفته و پرچم‌دار رشد گردشگری در سال گذشته میلادی باشد.

بی‌شک بهره‌مندی از تجربه موفق این کشور همسایه به‌ویژه در بخش تبلیغات وسیع بین‌المللی و تخصیص بودجه لازم به این موضوع می‌تواند راهکار مدیریت بحران‌های طراحی شده برای اقتصاد ایران در شرایط فعلی باشد، چرا که تغییرات قیمت ارز در کشور از یک سو زمینه سفر ارزان و مقرون به‌صرفه را برای گردشگران خارجی فراهم و در این بخش تهدید را به فرصت تبدیل کرده است و از سوی دیگر، خروج ارز از کشور در نتیجه کاهش سفرهای خارجی ایرانیان را به حداقل رسانده است.

در همین راستا، نمایش امنیت موجود در کشور نیز با تبلیغات هدفمند و به‌خصوص استفاده از ظرفیت گردشگران خارجی در کشور با وجود تلاش‌های انجام شده برای ایران‌هراسی و ناامن جلوه دادن ایران، دستاوردهای غیرقابل انکاری برای رشد گردشگری به دنبال دارد.

همچنین توجه دولت به تبلیغات برای معرفی چهره‌ای امن از ایران می‌تواند با جذب گردشگر، کاهش احتمالی درآمدهای نفتی را کم‌اثر کند.

بدیهی است در صورت استفاده به‌موقع از این فرصت ایجاد شده، کسب و کار داخلی مرتبط با این حوزه به حرکت درآمده و جهش قابل قبولی خواهد داشت.

بنابراین آنچه در شرایط کنونی باید به‌صورت جدی و هدفمند در دستور کار قرار گیرد معرفی و تبلیغ ناشناخته‌ها و پتانسیل‌های گردشگری کشور با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های رسانه‌ای در سطح بین‌المللی است. در کلامی دیگر، تبلیغات حرفه‌ای و فرامرزی با هدف بازاریابی و بازارافزایی، ضرورت اجتناب‌ناپذیر این روزهای صنعت گردشگری کشور برای حل همیشگی مسائل و معضلات اقتصادی است.

*کارشناس اطلاع‌رسانی معاونت گردشگری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي ميراث فرهنگي تبليغات گردشگري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۵۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران جوان بمان (جمعیت) در البرز معرفی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، هفدهمین یکشنبه‌های الگونمایی این بار در البرز با هدف معرفی الگوی «مواسات مادرانه» در این استان برگزار می‌شود.

معرفی اقدامات شاخص و ابتکارات میدانی از جمله برنامه‌های یک شنبه‌های الگونمایی است.

این نشست با حضور زینب عاشری برای معرفی الگوی «مواسات مادرانه» از البرز ساعت ۲۰ روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت برگزار می‌شود.

علاقه مندان می‌تواند از طریق لینک مجازی https://www.skyroom.online/ch/saman2/setadekhatam در این برنامه حضور داشته باشند.


کد خبر 6096681

دیگر خبرها

  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست
  • ایران جوان بمان (جمعیت) در البرز معرفی می شود
  • تاکید وزیر خارجه مصر بر تقویت روابط مردمی و گردشگری با ایران
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است / عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • ایران اسلامی الگوی وحدت و برادری در جهان است