Web Analytics Made Easy - Statcounter

چاه شماره- ٨ میدان پازنان-۱ با انجام اقدام‎های اصلاحی مناسب مخزنی و درون‌چاهی و سپس انجام اصلاحیه‎های استانداردسازی ادوات و اتصالات سرچاهی به دست کارشناسان شرکت بهره‎برداری نفت و گاز آغاجاری تولیدی شد.

 

به گزارش «انرژی امروز» از شرکت ملی نفت ایران، الیاسی‎نیا، رئیس مهندسی تولید شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری در این باره توضیح داد: چاه شماره- ٨ میدان پازنان از زمان حفاری در سال ۴۲ به دلیل صفر بودن فشار سرچاهی به عنوان چاه مشاهده‎ای گاز - نفت و آب و به منظور تعیین سطوح تماس سیالات در بخش جنوبی میدان با انجام آزمایش‌های ممیزی فشار در حالت ساکن مورد استفاده قرار گرفته بود و امکان تولید از چاه وجود نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: با بررسی‎های دقیق و استفاده از شبیه‌سازهای مخزنی و نرم‌افزارهای چاه‌محور از سوی کارشناسان اداره مهندسی تولید آغاجاری و با همکاری کارشناسان اداره مهندسی عملیات مخازن ستاد در سال ٩۴ مشخص شد امکان تولید نفت از این چاه وجود دارد،‌ از این رو انجام اقدام‎های اصلاحی از قبیل مشبک‌کاری و اسیدکاری در دستور کار قرار گرفت.

 

رئیس مهندسی تولید شرکت نفت و گاز آغاجاری درباره تعویق در راه‎اندازی چاه توضیح داد: متعاقب انجام اقدام‎های اصلاحی مخزنی و پس از اطمینان از وجود نفت با کیفیت و فشار مناسب، تصمیم نهایی مبنی بر تغییر وضعیت چاه از مشاهده‎ای به تولیدی نفت اتخاذ شد،‌اما از آنجایی که چاه فاقد خط لوله تولید(خط لوله جریانی) بوده و تاج چاه نیز قدیمی و مناسب تولید نفت نبوده است امکان راه‎اندازی چاه وجود نداشت،‌بنابراین در اسرع وقت اصلاحیه‌های لازم از سوی اداره مهندسی تولید آغاجاری ارائه شد.

 

الیاسی‎نیا گفت: در این اصلاحیه‎ها که با همکاری ادارات نگهداری و تعمیرات خطوط لوله، بهره‎برداری، بازرسی فنی و خوردگی فلزات این شرکت و اداره خدمات فنی چاه‎ها به اجرا درآمد نسبت به استانداردسازی تاج چاه و احداث ۲۰۰ متر خط لوله جریانی و اتصال موقت به خطوط لوله جریانی چاه شماره ١٢٢ پازنان-۱ اقدام‌های لازم انجام شد و چاه مذکور با دبی هزار بشکه در روز نفت سبک در مدار تولید قرار گرفت.

 

وی ادامه داد: متعاقب انجام آزمایش‎های مهندسی بهره‎برداری و در صورت تامین هزینه‎های لازم، مستقل‌سازی خط لوله جریانی تا واحد بهره‎برداری برنامه‎ریزی خواهد شد.

 

رئیس مهندسی تولید شرکت بهره‎برداری نفت و گاز آغاجاری گفت: سود و صرفه حاصل از اجرای این اصلاحیه‎ها که با حداقل هزینه به دست توانمند کارشناسان این شرکت انجام شد بالغ بر هزار میلیارد ریال در سال برآورد می‎شود که گام ارزشمندی در مسیر افزایش تولید است.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۶۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی

جعفر فرشچی‌طوسی دراین‌باره گفت: این میزان سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان برای ۲۱۸ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: محل ساخت و فعالیت این واحد‌های تولیدی شهرک‌های صنعتی " چناران، کاویان فریمان، قوچان ۲، خیام، چرمشهر و تایباد" در نقاط مختلف جغرافیای خراسان رضوی است.

فرشچی‌طوسی با اشاره به شعار سال که رهبر معظم انقلاب اسلامی، بر جهش تولید با مشارکت مردم تأکید نموده‌اند، عنوان کرد: تمایل سرمایه‌گذاران خارجی برای سرمایه‌گذاری در خراسان‌رضوی نسبت به سالیان قبل افزایش یافته و این ظرفیت‌های اقتصادی استان باعث شده است که مراودات تجاری از سوی کشور‌های همسایه بیشتر شود و تاجران آن کشور‌ها در ایران سرمایه‌گذاری بیشتری کنند.

رئیس هیئت‌مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان‌رضوی اضافه کرد: تاکنون سرمایه‌‎گذاران خارجی از کشور‌های افغانستان، امارات متحده عربی و کویت، استقبال خوبی از طرح‌های صنعتی و اقتصادی در استان داشته و با امنیت خاطر سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

وی در پایان تصریح کرد: وجود واحد‌های صنعتی دانش‌بنیان و صادرات‌گرا و نیز نوع کیفیت کالا‌های تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی باعث ایجاد فضای رقابتی میان سرمایه‌گذاران شده که بازاریابی محصولات توسط شرکت‌های مدیریت صادرات در کشور‌های مختلف می‌تواند هزینه‌های بخش تولید را کاهش دهد و بستر گسترده‌تری را برای ورود محصولات داخلی خراسان‌رضوی به بازار‌های بین‌المللی فراهم کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی