Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه روسیه با اشاره به اینکه تلاش برای تحمیل الگوی بیگانه برای توسعه خاورمیانه، ازجمله از طریق نظامی، تنها باعث گسترش تروریسم و هرج و مرج شده، تأکید کرد که مسکو به تلاش خود برای حل اوضاع سیاسی در سوریه ادامه خواهد داد. ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۳ بین الملل اروپا آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه در پیام کتبی خود برای شرکت کنندگان در کنفرانس خاورمیانه در باشگاه مباحثاتی «والدای» ابراز اطمینان کرد که روسیه تمام تلاش خود را برای حل و فصل اوضاع سیاسی در سوریه بکار خواهد گرفت و به دستیابی به این هدف کاملا امیدوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در پیام وزیر خارجه روسیه که توسط  "میخائیل بوگدانوف" معاون وزیر امور خارجه و نماینده ویژه "ولادیمیر پوتین" در امور خاورمیانه قرائت شد، تاکید شده است که تلاش برای تحمیل الگوی بیگانه برای توسعه منطقه خاورمیانه منجر به از بین رفتن توازن در منطقه که قرن‌ها پاسخگوی نیاز‌های آنها بوده، شده است.

لاوروف در این پیام یادآور شده است: «منطقه خاورمیانه تجارب بسیار سختی را پشت سر گذاشته است و همچنان یکی از موضوعات مرکزی در دستورکار جهانی است. این در حالی است که روند توسعه اوضاع در این منطقه، تنها به کشورهای خاورمیانه مربوط نشده و امنیت و ثبات بین‌المللی را نیز بشدت تحت تاثیر قرار می‌دهد. در این راستا استفاده از مهندسی ژئوپلیتیکی و تلاش برای تحمیل الگوهای بیگانه برای توسعه بر ملت‌های خاورمیانه و شمال آفریقا، از جمله از طریق راه‌های نظامی و بدون توجه به ارزش‌ها و عقاید آنها، منجر به تضعیف و حتی فروپاشی دولت‌های منطقه شده و در مجموع باعث افزایش بی سابقه تهدیدات تروریستی، بحران مهاجرت و بهم خوردن توازن قومی-نژادی شده است.»

در این پیام تاکید شده است: «روسیه با پیگیری کامل خواستار فایق آمدن بر مشکلات متعدد موجود در منطقه خاورمیانه، صرفا از طریق راه‌های سیاسی-دیپلماتیک و گسترش گفتگوهای ملی و مطابق با حقوق بین‌الملل است. روسیه دقیقا چنین برخوردی را در حل بحران سوریه بکار گرفته و در بسیاری از موارد نیز به خاطر تلاش‌های ما حملات خردکننده‌ای به تروریست‌ها در این کشور وارد شده و روند حل و فصل اوضاع سیاسی سوریه آغاز شده و شرایط برای بازگشت پناهجویان سوری داخلی و خارجی به خانه و شهر‌های خود فراهم شده است. ما در آینده نیز به تلاش برای دستیابی به ثبات سیاسی پایدار در این کشور، بر اساس نتیجه کار کمیته قانون اساسی و حل و فصل اختلافات بین مخالفان سوری و مقامات دمشق ادامه خواهیم داد.»

روسیه کنفرانس ورشو را عامل بی‌ثباتی در خاورمیانه می‌داندروسیه: هدف آمریکا از نشست ورشو اختلاف‌افکنی در خاورمیانه بودیک روزنامه آلمانی: تاریخ نفوذ آمریکا در خاورمیانه منقضی شده است

لازم به یادآوری است که هشتمین کنفرانس بین‌المللی با موضوعیت خاورمیانه امروز (سه شنبه) در باشگاه مباحثاتی «والدای» و با مشارکت موسسه شرق‌شناسی آکادمی علوم روسیه در مسکو آغاز به کار کرده است. برنامه سال جاری این کنفرانس دو روزه «خاورمیانه: مرحله جدید، مشکلات قدیمی» است.

 انتهای پیام/

R1445/P36446/S8,89,90,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط سرگئی لاوروف

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سرگئی لاوروف سرگئی لاوروف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۷۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش روسیه به اقدام خصمانه کشورهای بالتیک برای قطع روابط

به گزارش خبرآنلاین «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه تاکید کرد کشورهای حوزه بالتیک شامل لیتوانی، لتونی و استونی که از اعضای ناتو هستند با در پیش گرفتن مواضع خصمانه باعث قطع بیشتر روابط خود با مسکو شدند.

زاخارووا در مصاحبه با خبرگزاری «نووستی» خاطرنشان کرد: «دولت‌های ویلنیوس،‌ ریگا و تالین (پایتخت سه کشور لیتوانی، لتونی و استونی) به دلیل اتخاذ خط مشی خصمانه علنی باعث قطع شدن روابطشان با روسیه در سطوح بین‌دولتی، بین سازمانی، منطقه‌ای و ناحیه‌ای شدند.»

به نقل از ایسنا زاخارووا به آنها هشدار داد که مسکو با اتخاذ تدابیر نامتقارنی به خصومت آنها پاسخ خواهد داد اما توضیح بیشتری در این مورد نداد.

او بیان کرد: «ما با تدابیر نامتقارن به اقدامات خصمانه کشورهای بالتیک، در درجه اول در حوزه‌های اقتصادی و حمل و نقل پاسخ خواهیم داد.»

«دیمیتری مدودف»، معاون رئیس شورای امنیت روسیه و نخست وزیر اسبق این کشور سال گذشته میلادی اعلام کرد کشورهای حوزه بالتیک به روسیه تعلق دارند و از مشاهده عملیات نظامی ویژه مسکو در اوکراین به وحشت افتاده‌اند.

تالین و ویلنیوس هفته گذشته روسیه را به مداخله در ترافیک هوایی در منطقه متهم کردند.

ناتو نیز روز پنجشنبه مدعی شد روسیه دست به جنگ «ترکیبی» در منطقه و کلیت اروپا زده است.

روسیه در ماه فوریه «کایا کالاس»، نخست وزیر استونی و همین طور وزیر فرهنگ لیتوانی و نمایندگان پارلمان سابق لتونی را به اتهام تخریب بناهای متعلق به دوران شوروی سابق در فهرست افراد تحت تعقیب قرار داد.

حامیان این اقدام در این سه کشور مدعی شدند که این بناها یادآور دردناک دوران اشغال شدن از سوی شوروی سابق بوده و باید به منظور همبستگی نشان دادن با کی‌یف حذف شوند.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903375

دیگر خبرها

  • پوتین: اتحادیه اقتصادی اوراسیا در برابر تحریم‌های جدید کارآمد است
  • استفاده کشورهای شیخ نشین خلیج فارس از کارت روسیه و چین/ دیگر خبری از ذبح گاوهای شیرده برای آمریکا نیست
  • تلاش باکو برای جذب سرمایه خارجی
  • گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه روسیه و عربستان
  • استقبال خاورمیانه از صنعت ساخت‌وساز جدید
  • استقبال خاورمیانه از ساخت‌وساز ماژولار
  • واکنش روسیه به اقدام خصمانه کشورهای بالتیک برای قطع روابط
  • لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می‌دانند
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • لاوروف: غرب و اوکراین برای مذاکره جدی آماده نیستند