Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل قناعتی با تاکید براینکه بدهی ۵۲ هزار میلیاردی به جای مانده از مدیریت پیشین شهرداری تهران صحت ندارد، گفت: دوستان اصلاح طلب به این سوال پاسخ دهند که عملکرد مدیریتیو خدمات رسانی آنها در دوره کنونی در چه سطحی است و انتفاع مردمی مدیریت اصلاح طلبان در شهر چگونه بوده است؟

ابوالفضل قناعتی عضو سابق شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی قدس آنلاین، با بیان اینکه نرخ رقم بدهی عنوان شده از سوی مدیران کنونی شهرداری تهران گیرانداختن مدیران جهادی در بن بست سیاسی است گفت: خوشبختانه آقای قالیباف و مدیران پیشین شهرداری حی و حاضر و در حال خدمت رسانی به شهروندان هستند بنابراین می توانند در برابر تهمت های وارد شده با دلیل و مدرک عنوان کنند که رقم بدهی اعلام شده به هیچ وجه واقعیت ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی درخصوص سبک محاسبه های اعلام شده افزود: سبک محاسبه در جابه جایی شرکت ها، سازمانها ،نهادها در قالب فصل مشترک انجام می شود بنحوی که سیستم قبلی با در اختیار گذاشتن اطلاعات ومدارک مجموعه به سیستم جدید در قالب یک فصل مشترک تمامی مسائل مالی را عنوان می کند تا موضوعات به صورت شفاف مشخص شود. به نظر می رسد در هیاهوهای ایجاد شده از سوی مدیران جدید شهرداری بهتر است آقای گودرزی معاون مالی -اقتصادی شهرداری پیشین تهران با تیم خود در  قالب یک فصل مشترک مشخص کنند که شهرداری بابت فعالیتهای خود به بیرون تا چه میزان بدهکار است.

عضو سابق شورای شهر تهران اظهار داشت: این مساله باید روشن شود که آیا شهرداری ۱۶هزار میلیارد بدهکار است یا ۵۲ هزار میلیاردی که مدیران فعلی شهر از آن دم می زنند؟ مسلما تمامی اسناد و مدارک موجود است و پیمانکاران هم می توانند طلب خود را عنوان کنند. از این رو باید گفت آنچه توسط مدیران شهری فعلی درخصوص بدهی شهرداری تهران در دوران دکتر قالیباف عنوان می شود گیر انداختن مدیریت دوران دکتر قالیباف در دست اندازهای سیاسی و تخریب افکارعمومی نسبت به عملکرد مطلوب آن مدیر جهادی است.

ابوالفضل قناعتی افزود: به نظر می رسد در راستای پایان دادن به شائبه های ایجاد شده درخصوص میزان بدهی شهرداری تهران در دوره مدیریت دکتر قالیباف لازم است این موضوع حتما توسط ناظران سازمان بازرسی کل کشور و مقامات قضایی یک بار برای همیشه مورد نظارت قرار بگیرد چرا که بعید نیست مدیران آتی شهرداری از دوستان اصلاح طلب رقم را چندین برابر کنند! اگر ناظران دستگاه های حسابرسی قاعده قانون را دراین‌باره مورد توجه قراردهند مسلما از سایر تهمت ها پیشگیری خواهد شد.

قناعتی تفاوت میزان بدهی دکتر قالیباف را در نحوه سود آوری برای شهر با میزان بدهی شهرداری فعلی با کم کاریها اینگونه تبیین نمود: اگر بخواهیم عملکرد قالیباف در دوران مدیریت شهری ایشان را با امروز شهرداری تهران و میزان بدهی ایجاد شده، مورد بررسی و قیاس قرار دهیم به لحاظ  اقتصادی تفاوت عملکردها ومدیریت به خودی خود مشخص می شود. بر فرض آنکه بدهی شهرداری دوران مدیریت دکتر قالیباف ۵۲ هزار میلیارد تومان بوده است آیا سود اقتصادی از محل آورده های عمرانی شهرداری تهران را محاسبه کرده اید؟ در ازای آن چه خدماتی در یک سال گذشته از سوی مدیریت شهری اصلاح طلبان ارائه شده است؟

وی دراین باره افزود:  اگر قرار بود پل صدر یا بسیاری از پروژه های عمرانی بزرگ اکنون ساخته شود آیا نباید چندین برابر آن زمان هزینه می شد؟ اگر آقای قالیباف ۵۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد آیا امروز با ۱۵۰ هزار میلیارد تومان قادر به ساخت پروژه های دوران مدیریت ایشان هستید؟ اینکه فعالیت های دوران دکتر قالیباف از نظر اقتصادی چقدر برای شهر تهران مفید به فایده بوده ، بسیار حائز اهمیت است, وگرنه همه نهادها بدهی دارند. اینکه آقای قالیباف کار کرده وبدهکاری دارد بدتر است یا مدیریت شهری جدید که کاری نکرده بدهکار است؟

عضو سابق شورای شهر تهران تصریح نمود: شهرداری تهران در حال حاضر ماهیانه ۷۰۰میلیارد بدون صورت دادن کاری به پرسنل خود حقوق می دهد آیا این ضرر نیست؟ اما فردی مثل دکتر قالیباف که مثلا در تهران ۷۰۰۰ هزار میلیارد کار انجام می دهد اگر ماهیانه ۷۰۰ میلیارد حقوق هم پرداخت کند یقینا  توجیه  وسود اقتصادی دارد. بنده معتقدم سرمایه به جا مانده از دوران دکتر قالیباف باید توسط اقتصاددانان برجسته شهر و حسابگران مالی محاسبه شده تا مشخص شود بدهی شهرداری مهم است یا آورده اقتصادی آن برای شهر تهران.

قناعتی در خصوص بدهی شهرداری در دوران اقای نجفی گفت: بی شک توان اجرایی آقای دکتر نجفی را هرگز نمی توان با توان اجرایی دکتر قالیباف یکسان دانست. اینکه بدون هیچ اتفاقی آقای دکتر نجفی ۳ هزار میلیارد به بدهی شهر افزوده موضوع جدیدی نیست چرا که بعد از ایشان هم اتفاق جدیدی در حوزه عمرانی شهر رخ نداده و دائم به بدهی شهر افزوده می شود. بهتر است دوستان اصلاح طلب به این سوال پاسخ دهند که بروز و ظهور عملکرد مدیران شهری دوره شما در چه عملکردی قابل تماشاست؟ انتفاع مردمی مدیریت اصلاح طلبان در شهر چگونه بوده است؟ آیا کسانی که داعیه شفافیت وحمایت از حقوق شهروندان را دارند نباید عملکردی از خود به جای بگذارند بدون اینکه بدهی به شهر تحمیل کنند؟ متاسفانه نگاه مدیران شهری به شهر نگاه خدمت نیست بلکه نگاهی سیاسی برای تخریب جناح مقابل است.

 عضو سابق شورای شهر از اصلاح طلبان در شهرداری و شورای شهر خواست: در جمع بندی در کلانشهری مثل تهران با توجه به اینکه دولت تا کنون حتی یک ریال به تعهدات مالی خود درباره شهرداری عمل نکرده و شهر در بن بست قرار گرفته است آیا می توان انتظار داشت با آن همه کاری که دکتر قالیباف در شهر ارائه داد شهر بدون بدهی اداره شده باشد؟ چگونه یک شرکت کوچکی که فعالیت اقتصادی انجام می دهد بدهی دارد اما شهرداری تهران در ازای آباد کردن کلانشهری مثل تهران با این جغرافیای بزرگ بدهی نداشته باشد؟

ابوالفضل قناعتی در پایان عنوان کرد: چرا دوستان اصلاح طلب و مدیران شهری از دولت بابت عدم پرداخت بدهی خود به شهرداری خرده نمی گیرند ومیزان بدهی دولت را حساب نمی کنند؟ متاسفانه در پاسخ باید گفت مدیران فعلی بنا دارند در برابر مجموعه خدمتگزاری مثل قالیباف وجریان اصولگرا به هر نحوی بایستند وتا می توانند آنها را تخریب کنند, به قول معروف هر چقدر دروغ بزرگ تر باشد چه بهتر مردم زودتر باور می کنند...این خط ومشی جریان اصلاح طلب در برابر خدمات جهادی مدیریت دکتر قالیباف است.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: شورای شهر مدیریت جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۷۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است

به گزارش خبرآنلاین عباس عبدی در اعتماد نوشت:

ماجرا این است که آقای مهدی نصیری اعلام کرده که برای یک سفر خانوادگی مدتی را عازم کانادا شده‌ است. وی در چند سال اخیر مواضع به نسبت رادیکالی علیه ساختار موجود داشت و آشکارا هم بیان و تبلیغ می‌کرد. اتفاقا مواضعی که داشت بخش اصلی اصلاح‌طلبان با آن همراهی نمی‌کردند، هر چند از این نظر که وی منسوب به جناح اصولگرا بود و این حرف‌ها را می‌زد، غیرمنتظره نیست که برخی اصلاح‌طلبان هم مثل اغلب مردم استقبال می‌کردند، چون این مواضع از سوی خود اصولگرایان یا منشعبین آنان زده می‌شد، ولی آقای نصیری هیچ نسبتی با اصلاح‌طلبی به عنوان یک مجموعه‌ای با پیشینه‌ای فکری و سیاسی نداشت و هنوز هم به لحاظ مبانی فکری به مجموعه اصولگرایان نزدیک‌تر است. البته این فقدان نسبت را نه به عنوان نقطه قوت ایشان می‌گویم و نه به عنوان نقطه ضعف، بلکه یک واقعیت است. ایشان تا زمانی که ایران بودند مواضع رادیکال خود را اظهار می‌کردند، مواضعی که اگر یک نفر از اصلاح‌طلبان اندکی از آن مواضع را می‌گرفت، در چشم به‌هم زدنی بازداشت و بازجویی می‌شد و جایش در زندان بود.

اتفاقا بهترین دلیلی که وی منسوب به اصلاح‌طلبان نیست، همین مصونیت سیاسی و قضایی ناگفته و نانوشته‌ای است که در عمل، مجموعه اصولگرایان از آن بهره‌مندند.

البته آقای نصیری ارتباطات گوناگونی داشت، با اصلاح‌طلبان هم نشست و برخاست داشت، همچنان که با دیگران داشت ولی هیچ‌گاه به عنوان یک فعال اصلاح‌طلب نه خودش را معرفی می‌کرد و نه کسی به چنین صفتی او را می‌شناخت. شاید هم سعی می‌شد که با چند تن دیگر از دوستان خودشان، جریانی به جز اصلاح‌طلبان و اصولگرایان راه بیندازند که نمی‌دانم چرا نشد یا شاید هم از ابتدا در پی آن نبودند.

حالا و پس از طرح رویکردی سیاسی از جانب او، یک روزنامه وابسته به جناح نواصولگرایان نوشته است که «مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده است و حالا اصلاح‌طلبان که سال‌هاست با باطنی غیر از شخصیت متظاهرشده خود با مردم و نظام روبه‌رو شده‌اند، از اینکه یک تازه‌وارد قواعد بازی را رعایت نکرده (یا هنوز نیاموخته) و باطن آنان را آشکار کرده است، به‌شدت دلخور و هراسان شده‌اند و در اقدامی سیستماتیک هر روز یکی از آنان، تکذیب و رد و تکفیر نصیری را برعهده می‌گیرد. غافل از آنکه وقتی چندین سال است تریبونی برای اظهارات او شده‌اند، حالا که یک‌باره نصیری به صحرای سلطنت و براندازی و ضدانقلابی‌گری محض زده است، دیگر کسی از اصلاح‌طلبان نمی‌پذیرد که نصیری را از خود ندانند.»

ابتدا بهتر بود که پیش‌تر با دوستان خود هماهنگ می‌کردند، زیرا اغلب کسانی که موضع مطلوب رسمی گرفته‌اند به درخواست دوستان همان روزنامه بود. مگر آنان که نقدی بی‌طرفانه داشتند. علت نیز روشن است.

من در گفت‌وگویی با خبرآنلاین در همین مورد گفتم که چرا جناح حاکم در این موضوع سکوت کرده است؟ در درجه اول چون حرف‌های خودشان در نقد آقای نصیری را موثر نمی‌دانند. به علاوه نمی‌خواهند شرمندگی حضور وی در جناح متبوع را یادآور شوند و مسوولیت افکار و رفتار متضاد خود را بپذیرند، افکار و رفتاری که موجب این‌گونه ریزش‌ها شده است. اگر آقای نصیری جایی در میان اصلاح‌طلبان برای خودش می‌یافت احتمالا به آن سوی آب نگاه نمی‌کرد.

گرچه این نحوه نوشتن ناشی از بی‌صداقتی و دورویی است، ولی بی‌عقلی نیز در آن موج می‌زند. چرا؟ فرض کنیم که ادعای نویسنده درست باشد. آیا یک لحظه پیش خود فکر نکرده که اگر اصلاح‌طلبان هم سلطنت‌طلب شده باشند، حتما افراد با گرایش‌های فراتر از اصلاح‌طلبی هم شده‌اند، پس چه کسی برای سیاست رسمی می‌ماند؟ شما که حداکثر ۱۵درصد (با ارفاق) بیشتر نیستید، آن‌هم ۱۵درصد که به لحاظ متغیرهای اصلی جامعه جزو بخش‌های ضعیف‌تر و کم‌اثرتر است.

اگر اندکی، فقط اندکی درایت بود، حتی باید آقای نصیری را هم به نحوی توجیه و اصرار می‌کردید که وی هم طرفدار سلطنت نیست، حالا یک حرفی زده، وقتی دید که نظراتش درست نیست برمی‌گردد و... ولی به جای اینها یک مجموعه اصلی انقلاب که بسیار فراتر از کل اصولگرایان هستند را نیز باطن‌شناسی می‌کنید و نصیری را باطن آنها می‌دانید. آی‌کیو، در اندازه گنجشک هم نیست.

21302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903293

دیگر خبرها

  • قتل یکی از مدیران شهرداری تهران به دست همسرش
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • قرارداد شهرداری تهران با چین ابهامی ندارد
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار است
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار ماست