Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخشدار بندرامام‌ خمینی(ره) گفت: نقشه‌برداری از شهرک ولی‌عصر انجام شد و طرح هادی روستایی بعد از تصویب توسط بنیاد مسکن در شهرک اجرایی می‌شود. ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۸ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندر امام خمینی(ره)، روستای شهرک ولی عصر بندر امام خمینی(ره) معروف به شهرک گاما تا قبل از سال 96  به صورت سکونتگاه غیررسمی شناخته می‌شد و طرح‌های مختلفی از سوی مسئولان شهری برای این روستا ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرانجام بعد از کش و قو‌س‌های فراوان با پیگیری‌های بخشدار بندر امام خمینی(ره) در سال 96 با گرفتن کد تقسیمات کشوری به صورت رسمی به عنوان روستای شهرک ولی‌عصر بندر امام‌خمینی(ره) معرفی شد.

در روستای شهرک ولی‌عصر به دلیل اینکه در سال‌های گذشته به عنوان سکونتگاه غیررسمی بوده و به جز برق هیچ امکانات زیرساختی در آن انجام نشده و روستا فاقد امکانات اولیه زندگی است.

آرش قنبری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بندر امام خمینی(ره) اظهار داشت: روستای شهرک ولی‌عصر بندرامام خمینی(ره) تا قبل سال 96 به عنوان سکونتگاه غیررسمی شهرک گاما شناخته می‌شد و مسئولان همواره به دنبال جابه‌جا کردن ساکنان، تخریب و هزینه نکردن در شهرک بودند.

وی افزود: شهرداری بندرامام خمینی(ره) و بندرماهشهر به دلیل اینکه شهرک گاما خارج از محدوده شهری آنها است حاضر به ارائه خدمات به شهرک نبودند.

بخشدار بندرامام‌خمینی(ره) درباره روستا شدن شهرک ولی‌عصر، بیان کرد: بعد از بررسی کارشناسی درباره سکونتگاه‌های غیررسمی و با پیگیری از استانداری خوزستان، سکونتگاه غیررسمی شهرک گاما با گرفتن کد روستایی به عنوان روستای شهرک ولی‌عصر زیر نظر بخشداری بندرامام‌خمینی(ره) تبدیل شد.

وی افزود: روستا شدن شهرک ‌ولی‌عصر امکان کار تخصصی و اصولی برای حل مشکل ساکنان و ارائه خدمات را هموار کرده است.

قنبری درباره کارهای انجام شده برای روستا شهرک ولی‌عصر بندرامام‌خمینی(ره) بیان کرد: برای بهسازی روستا شهرک ولی‌عصر 400 میلیون تومان از محل اعتبارات شورای راهبردی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی گرفته شد.

وی افزود: جدول‌گذاری معابر روستایی در حال انجام است که بعد از اتمام این کار بلافاصله جهت آسفالت منطقه ورود می‌کنیم.

خوزستان| شهرک گاما در بندر امام خمینی(ره) بدون کمترین امکانات روستا شد + فیلمزیرساخت‌های بوم‌گردی در روستاهای خراسان رضوی تقویت می‌شود+فیلممقابله پیشگیرانه با تب برفکی در روستاهای خوزستان از دریچه دوربین تسنیم

بخشدار بندرامام‌خمینی(ره) درباره مزایا روستا شدن شهرک ولی‌عصر عنوان کرد: در انتخابات آینده شورای شهر و روستا، شورای روستا توسط ساکنان شهرک ولی‌عصر انتخاب می‌شوند. دهیار روستا توسط بخشداری تعیین شده و اعتبارات مشخص و خوبی برای روستا اختصاص داده می‌شود.

قنبری درباره کارهای انجام شده برای روستا اظهار داشت: نقشه‌برداری از شهرک ولی‌عصر انجام شده است و طرح هادی روستا بعد از تصویب توسط بنیاد مسکن در شهرک اجرایی می‌شود.

وی افزود: ساخت مدرسه جدید و زمین چمن از برنامه‌های آینده برای روستا است و با مذاکراتی که با  مدیرکل بنیاد مسکن استان و شهرستان انجام شده، تسهیلات ارزان قیمت برای مقاوم‌سازی منازل فرسوده در اختیار ساکنان قرار داده می‌شود.

بخشدار بندرامام‌خمینی(ره) درباره مشکل دفع آب‌های سطحی و فاضلاب عنوان کرد: دفع آب‌های سطحی شهرک ولی‌عصر توسط لوله خروجی کوچک و به صورت ثقلی انجام می‌شود و در آینده ایستگاه پمپاژی برای دفع آب‌های سطحی ساخته می‌شود.

وی در پایان گفت: برطرف کردن مشکلات روستا بعد از اجرای طرح هادی روستایی اجرا می‌شود و کار زمان‌بری است و حل مشکلات پیشروی روستا با همکاری ساکنان روستا, سریعتر به نتیجه می‌رسد.

انتهای پیام/ح

R41468/P/S6,57/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۸۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۲ کیلومتر راه روستایی در لرستان آسفالت شد

مصطفی ملکی صادقی گفت: حدود ۶ هزار کیلومتر راه روستایی در استان وجود داردکه در حال حاضر ۷۰درصد این مسیر‌ها آسفالته، ۱۶درصد شوسه و ۱۴ درصد خاکی می‌باشد.

وی اظهار داشت: سال گذشته نیز با هدف توسعه راه‌های روستایی، محرومیت زدایی و افزایش ایمنی در این محورها، عملیات آسفالت ۸۷ کیلومترانجام شد و امسال نیز اجرای آسفالت برای ۷۰ کیلومتر در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به هزینه کرد ۲ هزار و ۵۵۰ میلیاد ریال برای آسفالت ۸۷ کیلومتر راه روستایی استان در سال گذشته تصریح کرد: علاوه بر این، پارسال ساخت و زیرسازی ۹۳ کیلومتر راه روستایی در استان لرستان انجام شده است.

ملکی صادقی ادامه داد: در مجموع پارسال ۲۰ روستای استان از راه آسفالته بهره‌مند شدند و امسال نیز مطابق قانون برنامه ششم توسعه، آسفالت راه‌های روستایی برای روستا‌های بالای ۲۰ خانوار استان در اولویت قرار دارد.

وی مهمترین مانع در طرح آسفالت راه‌های روستایی را کمبود اعتبار برشمرد و افزود: در مواقعی نیز معارضان محلی مانع انجام طرح می‌شوند که انتظار می‌رود برای توسعه روستا و ایمنی تردد اهالی، در فروش زمین و همکاری با راهداری اهتمام داشته باشند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ۱۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های هادی در ناغان
  • اینفوگرافیک | مقدار کالای اساسی حمل شده از مبدا بندر امام خمینی (ره) به استان آذربایجان غربی (۱۲ماهه سال ۱۴۰۲)
  • ۳۰۲ کیلومتر راه روستایی در لرستان آسفالت شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام خمینی
  • سرمایه‌گذاری هشت میلیون دلاری در بندر امام خمینی(ره)
  • انعقاد تفاهم نامه سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۸ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی​
  • شناسایی شکستگی و ترمیم لوله انتقال آب در بندر امام خمینی
  • جابه‌جایی ۵۵۹ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری آذربایجان غربی از مبدا بندر امام خمینی (ره)
  • طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود