Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-28@04:02:44 GMT

افزایش بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۸۳۲۶

بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی در آذرماه سال جاری نسبت به ماه مشابه سال گذشته ۳۲.۵ درصد افزایش یافته است. آفتاب‌‌نیوز :  بر اساس آمارهای بانک مرکزی از بخش پولی و بانکی کشور، مانده بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی در آذرماه سال جاری با افزایش ۳۲.۵ درصدی نسبت به آذرماه سال گذشته به ۱۴۹ هزار میلیارد تومان است.
مانده این بدهی در ماه مشابه سال گذشته ۱۱۳ هزار میلیارد تومان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بدهی بانک مرکزی به بانک‌ها
همچنین مانده بدهی بانک‌ها در آذر امسال نسبت به اسفند ماه سال گذشته افزایش ۱۳.۵ درصد افزایش داشته است؛ به طوریکه این بدهی در اسفند سال پیش ۱۳۲ هزار میلیارد  تومان بوده است
این در حالی است که در بخش بدهی‌های بانک مرکزی، این بانک در ماه مذکور حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان بدهی به صورت اسکناس و مسکوک نزد بانک‌ها دارد.
همچنین ۱۸۹ هزار میلیارد تومان از سپرده‌های بانک‌ها و موسسات اعتباری نیز در اختیار بانک مرکزی است که جزء بدهی‌های بانک مرکزی لحاظ شده است.
مانده سپرده‌های بانک‌ها و موسسات اعتباری نزد بانک مرکزی نیز در یک سال گذشته یعنی از آذر سال گذشته تا آذر امسال ۲۳.۵ درصد افزایش داشته است.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بانک مرکزی بدهی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۸۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد

سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفت وگو با مهر گفت: زمانی که شوک یا تنش سیاسی در کشور رخ می‌دهد مردم نه از روی نیاز بلکه به علت نگرانی از افزایش قیمت دلار در آینده اقدام به خرید ارز می‌کنند، درگیری‌های سیاسی ایران و منطقه خاورمیانه باعث افزایش موقتی نرخ دلار شد؛ البته این موضوع به ایران محدود نمی‌شود بلکه درگیری سیاسی در هر کشوری باعث ایجاد التهاب در بازارهای مالی آن کشور می‌شود.

وی افزود: رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی به عملکرد بانک مرکزی ارتباط چندانی ندارد؛ چون این بانک بیشتر بر رفع نیازهای قانونی از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران تمرکز دارد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که افزایش نرخ دلار صرفاً سیاسی است و به عملکرد اقتصادی دولت و بانک مرکزی مرتبط نیست، اظهار داشت: از گذشته تاکنون بازارسازی و فضاسازی وجود داشته به طوری که عده‌ای با سواستفاده از شرایط ایجاد شده اقدام به نرخ سازی می‌کنند و با دامن زدن به التهابات منافع بسیاری به دست می‌آورند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که برای آینده دلار چه چشم‌اندازی را تصور می‌کنید، بیان کرد: در کنار مسائل سیاسی ایجاد شده، درآمدهای ارزی نیز نقش مهمی در کنترل نرخ ارز دارند؛ چون در سال گذشته نیز وضعیت درآمدهای ارزی دولت خوب بود؛ درواقع بازار ارز سال ۱۴۰۲ را نسبتاً با ثبات طی کرده و اگر دولت امسال نیز بتواند درآمدهای ارزی پایدار نسبتاً خوبی داشته باشد احتمال دارد نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی نیاز واردکنندگان را با نرخ نیما پاسخ می‌دهد؛ بنابراین به طور طبیعی نباید افزایش نرخ در بازار غیررسمی اثری بر قیمت‌ها داشته باشد و از بُعد دیگر دولت کالابرگ الکترونیک را راه اندازی کرده تا یارانه به مصرف کننده نهایی برسد و نوسانات نرخ دلار روی قیمت کالاهای اساسی اثری نگذارد.

کد خبر 6089250 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • بانک مرکزی آرژانتین، نرخ بهره را کاهش داد
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • کشت زعفران در استان مرکزی ۱۵ درصد افزایش یافت
  • سیاست بانک ترکیه تغییر نکرد
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • بدهی کلان استقلال به بانک پرسپولیسی!
  • بدهی کلان استقلال به بانک سهام‌دار پرسپولیس!