Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-07@21:56:59 GMT

دکتر ولایتی: تألیف کتاب، نشانه تمدن‌سازی است

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۸۳۳۵

دکتر ولایتی: تألیف کتاب، نشانه تمدن‌سازی است

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، دکتر علی‌اکبر ولایتی در همایش رونمایی از 40 اثر فاخر در حوزه مطالعات انقلاب اسلامی که صبح امروز در مجتمع ولی‌عصر(عج) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار شد، با تبریک چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: مقام معظم رهبری به‌خوبی در پیام تاریخی خویش «گام دوم» انقلاب را تدوین کردند و به‌حق مردم نیز با مشارکت پرشور در راه‌پیمایی 22 بهمن، پاسخ ارزشمندی به دشمنان نظام اسلامی دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انقلاب اسلامی به‌رغم مشکلاتی که مردم در این چند سال گذشته تحمل کرده‌اند، با حمایت و پشتیبانی ملت بزرگ ایران هم‌چنان با عظمت پابرجا مانده است.

رئیس هیئت‌مؤسس و هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به 60 شهید مدافع حرم که از اعضای خانواده دانشگاه آزاد اسلامی هستند، این شهدا را رویش‌های انقلاب اسلامی دانست.

دکتر ولایتی در ادامه به نقش کتاب و موضوع تمدن نوین اسلامی اشاره کرد و افزود: نتیجه به‌بار نشستن هر تمدنی ازجمله تمدن اسلامی، تألیف کتاب بود.

وی با بیان این نکته که در مسیر تمدن اسلامی عصر ترجمه و سپس عصر تألیف وجود دارد که در تاریخ بی‌نظیر است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر حوزه‌های علمیه در زمینه تألیف کتاب، مؤثر و مثمرثمر و پربار هستند اما آنچه که بنده از سال 43 تاکنون در دانشگاه مشاهده کرده‌ام این است که در گذشته، وضعیت تألیف کتاب نسبت به مقطع کنونی بهتر بود.

رئیس هیئت‌مؤسس و هیئت‌آمنای دانشگاه آزاد اسلامی با انتقاد از توجه زیاد به کتب ترجمه‌ای با وجود ظرفیت‌های بسیار در بین دانشمندان کشور گفت: متأسفانه امروزه در کشور نگاه به کتب ترجمه‌ای دارند و به‌واسطه اینکه معیارهای هیئت‌ممیزه دانشگاه‌ها ناقص است، تألیف کتب با کاهش روبه‌رو است.

دکتر ولایتی با اشاره به این نکته که استادان دانشگاه باید تألیف داشته باشند درحالی‌که ارزش تألیف کم شده است، گفت: شرایط بومی ایران با کشورهای دیگر متفاوت است. به‌عنوان مثال در حوزه پزشکی محیط بهداشتی ایران با محیط بهداشتی کشورهایی همچون فرانسه، انگلیس و ... تفاوت دارد؛ در علوم انسانی نیز همین‌گونه است.

وی با بیان اینکه در علوم انسانی نیز دانشجویان و دانشگاهیان روی به کتب ترجمه‌ای آورده‌اند، خاطرنشان کرد: فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های ما از علوم انسانی اسلامی که به‌مراتب از علوم انسانی غربی‌ها جلوتر است، به‌دلیل توجه به کتب غربی بی‌اطلاع هستند.

رئیس هیئت‌مؤسس و هیئت‌آمنای دانشگاه آزاد اسلامی با ضروری خواندن افزایش امتیاز تألیف کتاب نزد هیئت‌ممیزه اظهار کرد: از کتاب‌های موجود است که می‌توان به بزرگی تمدن اسلامی پی برد. به‌تعبیر دیگر نشانه تمدن‌سازی، تألیف کتاب است.

دکتر ولایتی با بیان اینکه نمودار تمدن هر قوم از تآلیفات و آثاری مشخص می‌شود که از آنها پابرجا مانده است، افزود: تمدن، سرزمینی نیست بلکه جهانی است و هر مقطع تاریخی از جایی سربرمی‌آورد.

وی ادامه داد: اگر معیارهای رشد استادان براساس مقالات ISI باشد، در عصر ترجمه تمدن نوین اسلامی، درجا خواهیم زد.

رئیس هیئت‌مؤسس و هیئت‌آمنای دانشگاه آزاد اسلامی در پایان با اشاره به نقش دانشگاه آزاد اسلامی در سپهر علمی کشور گفت: امیدواریم دانشگاه آزاد اسلامی با ظرفیت عظیمی که دارد، در حوزه کتاب‌های تألیفی، پیش‌رو و پیشگام باشد.

انتهای پیام/

168 / 167 دکتر ولایتی تمدن اسلامی 40 کتاب دانشگاه آزاد اسلامی چلچراغ دانشگاه آزاد 40 کتاب در حوزه انقلاب

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دکتر ولایتی تمدن اسلامی 40 کتاب دانشگاه آزاد اسلامی 40 کتاب در حوزه انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۸۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده

دکتر غلامعلی جاودان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این مراسم ضمن تبریک روز استاد و معلم گفت: در توصیف مقام استاد و معلم حضرت علی (ع) می‌فرمایند که هرکسی جمله‌ای به من بیاموزد مرا بنده خود کرده است.

وی با بیان اینکه جایگاه استاد و معلم در ادبیات، معارف و فرهنگ ما بسیار بالاست، افزود: به‌طوری که معلمی را شغل انبیا و بسیار گرانقدر می‌دانیم.

دکتر جاودان اظهار کرد: استاد عراقی زاده، پیش از اینکه استاد دانشکده دندانپزشکی باشد استاد اخلاق است و همه ویژگی‌های یک استاد خوب را در خود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: دکتر عراقی‌زاده در ارائه خدمات به مردم استان نقشی ویژه داشتند و چندین سال نیز در جایگاه رئیس دانشگاه به مردم خدمت کرده‌اند.

دکتر جاودان با اشاره به اینکه خدمات دکتر عراقی زاده در حوزه بهداشت، درمان و آموزش ماندگار بوده و به یادگار می‌ماند، افزود: بزرگترین یادگاری ایشان که با حمایت سایر اساتید اتفاق افتاده دانشکده دندانپزشکی هرمزگان است.

وی گفت: به یمن فرصتی که در دانشکده دندانپزشکی داشته‌ایم، توانسته‌ایم در دورترین نقاط استان نیز خدمات دندانپزشکی را به مردم عزیز ارائه دهیم.

وی در پایان افزود: بنابر دخواست اینجانب و معاون آموزشی دانشگاه مبنی بر ادامه همکاری استاد عراقی‌زاده با دانشگاه، از این پس ایشان در سمت مشاور رئیس دانشگاه در حوزه دندانپزشکی با ما همکاری داشته و از تجربیات و دانش ایشان بهره خواهیم برد.

همچنین دکتر عراقی‌زاده در این مراسم ضمن تشریح دوران تحصیل خود و تقارن آن با هشت سال دفاع مقدس، گفت: در سال‌های جنگ یکی از دوستانم که بعدا شهید شد، من را برای بورسیه تحصیلی خارج از کشور دانشجویان ثبت‌نام کرده بود و این‌گونه شد که من پس از شهادت برادرم عبدالمجید برای تحصیل به انگلستان رفتم و پس از سه سال دوباره به ایران برگشتم و در اینجا مشغول به خدمت شدم.

وی افزود: به بندرعباس عرق دارم و دوست دارم که رشد کند؛ چراکه به اعتقاد من بندرعباس نتوانسته جایگاه واقعی خود را در کشور اثبات کند.

دکتر عراقی‌زاده گفت: با پیگیری‌هایی که انجام شد دانشکده دندانپزشکی از سال ۸۷ با پذیرش ۱۰۰ درصد نیروی بومی آغاز به کار کرد.

وی افزود: تعدادی از دانشجو‌های قدیم دانشکده دندانپزشکی، درحال حاضر استاد این دانشکده هستند.

دکتر عراقی زاده گفت: متاسفانه توزیع امکانات در مناطق برخوردار و مناطق کمتر توسعه‌یافته عادلانه نیست و ما در استان هرمزگان نسبت دیگر استان‌ها عقب هستیم.

گفتنی است؛ دکتر عبدالمهدی عراقی‌زاده، متولد بهمن‌ماه ۱۳۳۹ در بندرعباس است و سمت‌هایی از جمله هیئت علمی و عضو هیئت رئیسه دانشکده دندانپزشکی شاهد تهران، مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان دکتر مویدی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، ریاست دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی، ریاست دانشگاه و قائم مقام وزیر در استان، مسئول راه‌اندازی دانشکده دندانپزشکی، سرپرست دانشکده دندانپزشکی، ریاست دانشکده پزشکی و با حفظ سمت ریاست دانشکده دندانپزشکی، ریاست دانشکده دندانپزشکی و عضو شورای دانشگاه، عضو هیئت رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان دانشگاه، عضو کارگروه بررسی صلاحیت عمومی اعضای هیئت علمی، عضو هیئت ممیزه دانشگاه و همچنین عضو هیئت اجرایی نصب و عزل اعضای هیئت علمی را در کارنامه درخشان خود دارد.

در پایان این مراسم به پاس زحمات ۳۵ ساله استاد عراقی زاده در دانشگاه از ایشان تقدیر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • رونمایی از ۸ کتاب کودک نوشته دانش‌آموزان سما
  • رونمایی از ۸ کتاب کودک نوشته دانش‌آموزان دبستان دخترانه سمای عالیشهر
  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است