Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- رئيس سازمان بسيج مهندسين صنعتي از اجراي طرح جهاد روشنايي در کشور خبر داد که بر اساس آن نيروگاه هاي خورشيدي خانگي تا ظرفيت توليد 5 تا 10 کيلووات برق احداث مي شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، «علي اصغر شهبازي» روز سه شنبه در نشست خبري دومين جشنواره سرآمدان فناوري و صنعت، اظهار داشت: بسيج در قالب اين طرح به دنبال توسعه نيروگاه خورشيدي خانگي و مزرعه 5 تا 10 کيلوواتي برق است است و بر اين اساس 100 هزار نيروگاه پنج کيلو واتي خورشيدي احداث مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي درباره تامين مالي اين طرح توضيح داد: بخشي از منابع مورد نياز آن در قالب لايحه بودجه 1398 پيش بيني شده است و بقيه را بسيج و کميته امداد امام خميني(ره) تامين مي کنند.
شهبازي درباره برگزاري دومين جشنواره سرآمدان فناوري صنعت نيز گفت: در اين جشنواره از سه طرح اعتلاي اطلاع شبکه اجتماعي، صنعت يار و جهاد روشنايي رونمايي مي شود.
وي افزود: در طرح جهادروشنايي به دنبال ايجاد دانش فني ساخت سلول هاي خورشيدي در کشور هستيم که نمونه اي از اين اقدام در کشور آلمان انجام شده است.
اين فعال بسيجي گفت: هزينه احداث پنل هاي خورشيدي براي هر خانوار 30 ميليون تومان است که در قالب وام با 10 درصد سود به آنها پرداخت و اقساط آن به صورت پلکاني که از 200 هزار تومان در ماه آغاز مي شود، بازپرداخت خواهد شد.
وي اظهارداشت: ميانگين فروش هر کيلووات برق به مصرف کنندگان 70 تومان است که با نصب پنل هاي خورشيدي دولت 800 تومان برق توليدي از خانوارها را خريداري مي کند و بنابراين اين اقدام مي تواند به عنوان کمک هزينه اي براي خانوارها باشد.
شهبازي درباره ديگر طرح هايي که در اين جشنواره رونمايي مي شود، گفت: در طرح صنعت يار به دنبال احياي صنايع کوچک و متوسط هستيم و قرار است 3500 واحد صنعتي راکد و نيمه فعال به کمک 125 گروه جهادي پايش و عارضه يابي شود و در مرحله آخر اقدام به احياي آنها کنيم.
وي افزود: در عارضه يابي واحدهاي صنعتي کوچک و متوسط بحث مالي در اولويت پنجم مشکلات قرار دارد و تلاش داريم که به کمک اقدامات تخصصي در حل مشکلات موفق باشيم.
رئيس سازمان بسيج مهندسين صنعتي، ترويج فرهنگ و تفکر بسيجي، الگوسازي تفکر بسيجي در حوزه صنعت را هدف از برگزاري جشنواره سرآمدان فناوري و صنعت بيان کرد.
وي افزود: اين جشنواره در 2 بخش نمايشگاهي و نشست تخصصي طراحي شده است که در حوزه نمايشگاهي از 2 هزار طرح که از پنج وزارتخانه به اين جشنواره رسيده اند، 280 طرح به نمايش در مي آيد.
شهبازي ادامه داد: همچنين تفاهم نامه اي با مراکز استعدادهاي درخشان دانش آموزي منعقد کرديم تا از دانش آموزان مستعد در حوزه صنعت استفاده کنيم و بر اين اساس از 53 طرح دانش آموزي 20 طرح در نمايشگاه شرکت کردند.
رئيس سازمان بسيج مهندسين صنعتي اعلام کرد: در بخش نمايشگاه اين جشنواره، از کمباين برنج که همانندسازي معکوس بوده و 50 تومان از نمونه خارجي ارزانتر است رونمايي مي شود.
وي اظهارداشت: از ديگر اقدامات بسيج مهندسين صنعتي، تشکيل مجموعه به نام گروه تجاري جهاني است که ظرفيت کشور را به تجار خارجي ارائه مي کند؛ اين طرح 20 کشور هدف دارد و به کمک اين مجموعه سال گذشته 18 ميليون دلار توسعه صادرات غيرنفتي داشتيم.
به گزارش ايرنا، دومين جشنواره سرآمدان فناوري و صنعت با مشارکت مراکز بسيج دستگاه هاي تابعه وزارتخانه هاي نفت، نيرو، ارتباطات و فناوري اطلاعات، صنعت، معدن و تجارت، دفاع و انرژي اتمي و سازمان بسيج مهندسين صنعت از چهارم تا ششم اسفندماه در سالن خليج فارس مرکز نمايشگاه هاي بين المللي تهران برگزار مي شود.
اقتصام**9132*2025
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۸۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی در ۱۶ مدرسه کشور در دست اجرا است که از این تعداد، هفت نیروگاه در استان‌های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت هم‌زمان به بهره‌برداری رسیدند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با حضور در دبیرستان خیرساز زیرک پردیسان قم که مجهز به این فناوری شده است، گفت: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد درآمد پایدار و صرفه‌جویی در هزینه‌های مدارس، سبب افزایش خودآگاهی و تربیت اقتصادی دانش‌آموزان در راستای استفاده از انرژی‌های پاک می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در برنامه هفتم توسعه کشور، اختیار کسب درآمد اختصاصی برای همه مدارس از مسیر‌هایی مانند تولید انرژی پاک توسط سلول‌های خورشیدی یا تعبیه فضای تجاری در نظر گرفته شده تا هر مدرسه بتواند اقتصاد خود را پیش ببرد.

حمیدرضا خان محمدی یادآور شد: دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است و در یک برنامه کوتاه‌مدت با همکاری دستگاه‌های متولی، ۲۰ هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند.

وی با ذکر اینکه در حال حاضر ۵۶ طرح نیروگاه خورشیدی در سطح کشور در حال اجراست، گفت: تاکنون نیروگاه‌های خورشیدی ۱۱ مدرسه در استان قم با ظرفیت ۲۲۰ کیلووات به مرحله اجرا رسیده‌اند که از این تعداد نیروگاه‌های پنج مدرسه با مجموع ظرفیت مجموع ۱۰۰ کیلووات به شبکه سراسری برق متصل شده‌اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: برای تولید انرژی از سلول‌های خورشیدی و استفاده از فضای مدارس در این امر، با خیرین و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی وارد مذاکره شده‌ایم تا این موضوع در همه مدارس جدیدالاحداث محقق شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: با تولید هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی ۵۶۰ گرم از انتشار گاز دی اکسید کربن جلوگیری و سبب صرفه جویی ۰.۲۷ مترمکعب مصرف گاز طبیعی و ۰.۲۲ لیتر مصرف آب می‌شود.

هم‌زمان با بهره‌برداری از این نیروگاه، آیین افتتاح مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در پردیسان قم برگزار شد. این مدرسه در زمینی به مساحت پنج هزار و ۲۳ مترمربع و با زیربنای سه هزار و ۱۵۹ مترمربع در سه طبقه و بر اساس آخرین استاندارد‌های روز ساخته شده و دارای ۱۸ کلاس درس و مجهز به سه سامانه ۲۰ کیلوواتی تولید برق از انرژی پاک خورشیدی است.

دیگر خبرها

  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن کلید خورد
  • آغاز نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند
  • پیشگامی خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی
  • خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی پیشگام است
  • اختصاص زمین برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تهران
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • ضرورت نصب ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صنایع تهران تا ۱۴۰۶