Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - ایرنا - دهمین همایش ملی سالانه تصویربرداری بیماری های زنان روز سه شنبه در اهواز آغاز به کار کرد.

به گزارش ایرنا دبیر علمی این همایش روز سه شنبه در آیین گشایش این رویداد علمی بیان کرد: امیدواریم این همایش، امسال نیز مانند دوره های گذشته در روند رشد آموزشی و ارتقای خدمات دهی در استان مفید باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر احمد سلطانی شیرازی افزود: امروز با تمام امکانات و تجهیزات از جمله ام آر آی ، پت اسکن (تصویربرداری پزشکی هسته ای )، رادیوتراپی و بخش های پیشرفته پاتولوژی، مراحل اولیه تومورها را در خوزستان به درستی تشخیص می دهیم.
وی افزود: پیشتر بیماران برای انجام ماموگرافی ناچار بودند به تهران عزیمت کنند اما اکنون در استان دستگاه های ماموگرافی پیشرفته در بیش از 40 مرکز فعال است و حدود 10 مرکز پیشرفته ام آر ای وجود دارد.
سلطانی شیرازی بیان کرد: در بخش های آموزشی 30 تا 40 نفر در حوزه تخصص رادیولوژی آموزش می بینند و بازخورد آن فارغ التحصیل شدن سالانه 40 تا 50 رادیولوژیست است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به محورهای همایش امسال اشاره کرد وگفت:از آنجا که محدودیت در بررسی اکو جنین در خوزستان وجود دارد یک روز از همایش به این موضوع اختصاص یافت تا در راستای کاهش این محدودیت ها بررسی لازم صورت گیرد.
سلطانی شیرازی اضافه کرد: بررسی آنومالی های (ناهنجاری) جنینی از دیگر محورهای این همایش است چون تولد هر نوزاد معلول هزینه زیادی به خانواده و دولت تحمیل می شود اما اگر با سونوگرافی به موقع تشخیص داده شود هزینه ها کاهش می یابد.
وی بیان کرد:در همایش امسال از افراد متخصص و با تجربه در زمینه تشخیص ضایعات جنینی با استفاده از ام آر ای بهره گرفتیم چون در برخی مواقع سونوگرافی به تنهایی تعیین کننده نیست.
وی گفت: استفاده از روش های تشخیص ژنتیک نیز در این همایش مورد بحث است و آزمایشگاه های ژنتیک برای غربالگری و تشخیص پیش از تولد کمک کننده است.
سلطانی شیرازی بیان کرد: در شرایط فعلی، مراکز تصویرداری تلاش کرده اند سطح سرویس خود را کاهش ندهند ولی ادامه این کار ممکن است برای همیشه میسر نباشد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: لازم است مسئولان دانشگاه و کشور سیاست های خاصی را اتخاذ کنند تا در خدمات دهی خللی ایجاد نشود.
وی افزود: استفاده از تصویربرداری ، یکی از روش های اجتناب ناپذیر در تشخیص به موقع است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز گفت: مشکلات و مسایل اقتصاد درمان را باید جدی بگیریم و استفاده بهینه از امکانات و تجهیزات در جایگاه واقعی و صحیح کمک کننده است.
دکتر ایرج نظری در خصوص ضرورت استفاده از برخی امکانات تصویربرداری و افزایش استفاده از آنها از جمله اکو قلب برای جنین افزود: این کار باید بر اساس استاندارد و نیاز صورت گیرد.
وی بیان کرد: باید بررسی مقایسه ای در قالب پایان نامه صورت گیرد که پیش از افزایش درخواست برای انجام اکو قلب جنین و پس از آن چه میزان تفاوت در تشخیص و درمان بیماری های مادرزادی قلبی ایجاد شده است.
همایش تصویربرداری بیماری های زنان 30 بهمن تا سوم اسفند با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی کشور و انجمن رادیولوژی ایران در سرسرای شهدای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه دارد.
هدف اصلی از برگزاری این همایش ارتقای سطح علمی و امکانات پیشگیری و تشخیص به موقع در بیماری های زنان و مامایی است.
حدود 300 پزشک در این همایش شرکت دارند و برگزاری کارگاه و پنل از جمله برنامه های این همایش است.
این همایش ملی همه ساله در اهواز برگزار می شود.
3004/ 6037

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي علوم پزشكي اهواز همايش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۹۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ همزمان با برگزاری بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ ژئوماتیک ۱۴۰۳ برخی از سفیران و کارشناسان خارجی در محل این رویداد حضور یافتند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ ژئوماتیک ۱۴۰۳ از ۹ تا ۱۲ اردیبهشت ماه در محل سازمان نقشه برداری کشور در حال برگزاری است.
برخی از سفیران و کارشناسان خارجی علاوه بر حشور در همایش و نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی این رویداد، از غرفه‌های نمایشگاه زئوماتیک ۴۰۳ نیز بازدید کرده و در جریان پیشرفت‌های علمی کشورمان در این حوزه قرار گرفتند.
بیست وهشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی درهشت محور اصلی برگزار می‌شود
۱- ژئودزی و ژئودینامیک (تعیین موقعیت، ناوبری و چارچوب‌های مختصاتی زمین مرجع وغیره) ۲- فتوگرامتری و سنجش‌ازدور (پهپاد، سامانه‌های پویای تولید و به روزرسانی نقشه و اطلاعات مکانی) ۳- سامانه‌ها و زیرساخت‌های اطلاعات مکانی (GIS & SDI) و مدیریت منابع مکانی غیرمتمرکز ۴- آبنگاری (چارت دریایی، تغییرات تراز دریا، ایمنی دریانوردی، کاداستر دریایی) ۵- کارتوگرافی (اطلس‌های پویا، نقشه‌های تعاملی و تقاضامحور، نام‌های جغرافیایی و تقسیمات کشوری) ۶- فناوری‌های نوین در حوزه اطلاعات مکانی (شهر سه بعدی، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، متاورس) ۷- کاربرد اطلاعات مکانی در (دولت الکترونیک، اقتصاد دیجیتال، حدنگاری، آمایش سرزمین، توسعه دریامحور و سامانه‌های تصمیم یارمکانی) ۸- کاربرد اطلاعات مکانی در مدیریت بحران، مدیریت منابع طبیعی، اقلیم و محیط زیست، حمل و نقل، محور‌های برگزاری این رویداد است.
جاویدانه، رئیس سازمان نقشه برداری کشور در حاشیه این مراسم گفت:علوم نقشه برداری با توجه به تغییرات گسترده تکنولوژی در بخش‌های جمع آوری، پردازش و نمایش اطلاعات در سال‌های اخیر تغییرات و پیشرفت‌های زیادی را تجربه نموده است که عدم آگاهی و استفاده از آن میتواند صدمات جبران ناپذیری را بر بدنه برنامه ریزی، تصمیم سازی و مهندسی کشور وارد نماید. این اهمیت وقتی صدچندان میشود که بدانیم بسیاری از داده‌های دنیای امروز دارای مولفه مکانی بوده و بدون آن کارآیی ندارند.
بخش نمایشگاهی زئوماتیک ۱۴۰۳ ، تا ۱۲ اردیبهشت ماه هر روز از ساعت ۹ تا ۱۶ در محل سازمان نقشه برداری کشور آماده بازدید علاقمندان است.

دیگر خبرها

  • این ویتامین را بخورید و این ورزش را انجام دهید؛ پوکی استخوان نمی‌گیرید
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران