Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- روز ششم سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر دیشب با اجرا‌های مختلف به پایان رسید. به گزارش خبرنگار فرهنگی میزان، سی وچهارمین جشنواره موسیقی فجر دیشب به پایان رسید. در تالار وحدت، ارکستر آیسو به رهبری مازیار یونسی به روی صحنه رفت. بیشترین بخش رپرتوار به آثار آهنگسازان اتریش اختصاص داشت.

رافائل فینگر لوس از اتریش به عنوان خواننده اپرا، گروه را همراهی می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته‌ی مازیار یونسی رافائل فینگر لوس یکی از خوانندگان باریتون اتریش است.  

  هوشیار خیام دیگر هنرمندی بود که در تالار وحدت به روی صحنه آمد. برنامه‌ی این پیانیست با توضیحات او درباره‌ی باخ آغاز شد. خیام در بخشی از توضیحاتش گفت: که ریشه‌های موسیقی غرب وشرق بسیار عمیق‌تر از آن چیزی است که به نظر می‌رسد.

در آخرین شب از سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر تالار رودکی میزبان گروه «کر شهر تهران» به رهبری مهدی قاسمی بود.

در این برنامه ابتدا اثری از احمد پژمان به نام «ای یار» اجرا شد و پس از آن قطعه «زمستان» به آهنگسازی حمید عسگری به اجرا درآمد. فضای سرد و زمستانی توسط اعضای گروه با ایجاد صدای باد و خش‌خش برگ‌ها تداعی شد و کلماتی مانند سفید و زمستان مدام توسط خوانندگان تکرار می‌شدبرطیان به سرپرستی وآهنگسازی حسین بهروزی نیا دیگر گروهی بود که به صحنه‌ی تالار رودکی رفت

 

 

در سانس اول اجرا‌های حوزه‌ی هنری این شب، گروه «یاغلیق» به اجرای موسیقی قشقایی پرداخت. گروه موسیقی قشقایی که با لباس‌های محلی در این برنامه حاضر بودند اکثر قطعات را به صورت همخوانی اجرا کردند. از نکات قابل توجه این اجرا نوازندگی نوازنده سه تار قشقایی گروه بود که به خوبی توانست بخش‌های تکنوازی را اجرا کند.

در سانس بعدی گروه «شالو» به روی صحنه رفتند، سرپرست گروه قبل از شروع اجرا گفت: «موسیقی بوشهر خیلی انرژی می‌برد و امیدوارم برنامه خوبی داشته باشیم. موسیقی بوشهر مستلزم دست زدن است و اگر نزنید اجرا تعطیل است»

سرپرست گروه درباره‌ی اسم گروه گفت:شالو پرنده ماهیخوار مهاجری است که از مهر ماه تا فروردین به بوشهر مهاجرت می‌کند و ما به زبان محلی آن را شالو صدا می‌زنیم. این پرنده خیلی مظلوم است و اگر دریا موج باشد نمی‌تواند برای خودش غذا تهیه کند و مردم به آن‌ها غذا می‌دهند. اسم گروه ما هم «شالو» است و اگر کنسرت نداشته باشیم نمی‌توانیم نان زن و بچه‌هایمان را دربیاوریم.

او همچنین در بخش دیگری از اجرا گفت: «ما سازهایمان را خودمان می‌سازیم و این ساز‌ها تا راه‌های دور هم رفته است. به عبارتی اقتصاد مقاومتی را می‌توانید در گروه ما ببینید».

 

 

شب پایانی جشنواره موسیقی در فرهنگسرای نیاوران با حضور دو گروه موسیقی «یاغلیق» به سرپرستی ساناز نامداری و «رخداد» به سرپرستی سهند شکرزاده همراه بود.

در برج میلاد محسن ابراهیم زاده که برای اولین بار در جشنواره موسیقی فجر حضور داشت گفت:بسیاری از عزیزان معتقدند که محسن ابراهیم زاده از طریق پارتی بازی توانسته در ورزشگاه ۱۰۰ هزار نفری اجرای کنسرت داشته باشد. اما خدمت این دوستان عرض می‌کنم پارتی من خدا است واز خدا ممنونم.»

او همچنین شهادت جمعی از حافظین مرز‌های میهن اسلامی‌در جاده خاش زاهدان را تسلیت گفت و از حاضران در سالن تقاضا کرد برای شادی روح این عزیزان که حافظ امنیت مرز‌های کشور هستند دعا کنند.

 

 

در سالن سیف الله داد خانه سینما، فیلم مستند «گوشه‌های اصفهان» محمدرضا مهیمساعت ۱۶:۳۰ روز دوشنبه به عنوان اولین فیلم روز پایانی نمایش فیلم‌ها اکران شد. «گوشه‌های اصفهان» مکتب آوازی اصفهان از ۹۰ سال پیش و اواخر دوران قاجار تا به امروز را مورد بررسی قرار می‌دهد. در این فیلم شخصیت‌های سازی و آوازی بررسی می‌شوند.

«هزار داستان امیرجاهد» عنوان یکی دیگر از آثار مستند درباره موسیقی است که روز دوشنبه ۲۹ بهمن ماه به کارگردانی منوچهر مشیری اکران شد. فیلم هزار داستان امیرجاهد مروری است بر فعالیت و زندگی هنری محمدعلی امیرجاهد یکی از شخصیت‌های موسیقی تصنیفی ایران؛ در این فیلم مستند تنی چند از شخصیت‌های موسیقی ایران مانند فرهاد فخرالدینی، حسین دهلوی داریوش طلایی و زنده یاد خاطره پروانه حضور دارند

مستند «آخرین بخشی» به کارگردانی فرشاد فناییان هم به عنوان آخرین فیلم بخش فیلم سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر نیز در سالن سیف الله داد خانه سینما به نمایش در می‌آمد.

آخرین شب سی وچهارمین موسیقی فجر دیشب به پایان رسید.آیین اختتامیه این مراسم امشب در تالار وحدت برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: موسیقی ایرانی موسیقی پاپ جشنواره موسیقی فجر ابراهیم زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۹۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند

به گزارش قدس خراسان، احمد وحیدی در همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور  اظهار کرد: همه گام های رشد و ارتقا را جمهوری اسلامی طی کرده و در قله ها به‌سر می‌برد اما کاستی و کمی هنوز در حوزه اقتصاد وجود دارد. مقام معظم رهبری فرموده‌اند یکی از مسائل ما استحکام اقتصادی است و اقتصاد باید درخور آرمان های کشور باشد. یک کشور با آرمان‌ها، رسالت و انتظارات جهانی باید اقتصاد کافی و چشم نواز داشته باشد.

وزیر کشور با اشاره به اینکه امروز جمهوری اسلامی قدرت کاملا تصویب شده و مقتدری دارد، افزود: به خصوص بعد از عملیات وعده صادق نوع نگاه کشورها، ملت‌ها و نوع اشتیاق آنها به جمهوری اسلامی  متفاوت شده‌است. همیشه در هر مرحله‌ای قدرت و اقتدار را تجربه کرده ‌ایم و تحسین جهانیان و ملت های آزاده و غیر وابسته و وابسته برانگیخته و ما امروز هم در همان مسیر اقتدار هستیم.

وی گفت: ما در حوزه های سیاسی دفاعی،امنیتی، علمی و فرهنگی بسیار در موقعیت‌های خوبی به‌سر می بریم. ما پیام انقلاب اسلامی و رسالت انقلاب اسلامی را داریم. آینده روشن انقلاب اسلامی را به جهانیان نشان دادیم.کدام کشور می‌تواند مانند ایران ظرفیت سیاسی، استقلال سیاسی و مانورهای سیاسی داشته باشد و همه از منظر خدا خواهی و سعادت بشری است. در حوزه امنیت و دفاعی و علمی در نرخ رشد در جهان اول هستیم.

وحیدی تاکید کرد: در اقتصاد ظرفیت‌ها فراوان است. ما از نظر تولید ناخالص و قدرت خرید با توجه به آنچه سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده است در رتبه  ١٩ قرار داریم. جهاد امروز ما مهم است و باید ظرفیت های بالقوه را بالفعل تبدیل کنیم و کشور را در حوزه اقتصادی بر قله‌های افتخار بنشانیم. البته دشمن در مقابل سنگ اندازی می‌کند و نمونه آن تحریم‌ها است و موارد غیر تحریم هم وجود دارد اما اینها نباید از تلاش‌های ما بکاهد.

وزیر کشور ادامه داد: لذا جهاد مهم شکل گرفته است و هر کس مسئولیت هایی دارد و شما عزیزان جایگاه بسیار مهمی در این جهاد دارید و باید گام‌هایی در حرکت‌های بزرگ اقتصادی بردارید. مناطق آزاد و ویژه پرچم داران و بخش مهم، نقطه تعیین کننده و پیشران بزرگ در اقتصاد هستند.

وی با بیان اینکه مناطق آزاد از ارکان اقتصاد مقاومتی هستند، تاکید کرد: مقام معظم رهبری فرمودند مناطق آزاد و ویژه باید در جذب فناوری‌های پیشرفته، جذب منابع خارجی، توسعه صادرات و توسعه تولید عملکرد بالایی داشته باشند. ما باید برای تحقق تک تک این موارد هدف گذاری، نقشه راه و برنامه اقدام مشخص داشته باشیم. از گذشته نسبت به این مناطق نظر بدبینانه ایجاد شده است و برگشت این نکته و نشان دادن ظرفیت بالای این مناطق بار سنگینی است که بر دوش شما عزیزان افتاده است.

وحیدی خاطرنشان کرد: الحمدلله برخی مناطق رشد خوبی داشتند و این نشان دهنده این است که حرکت‌های خوب آغاز شده و این حرکت های خوب باید مستمر، هدفمند با برنامه و با اصرار و پیگیری دنبال شود. دشمن قصد دارد از حوزه مناطق آزاد و ویژه به کشور آسیب برساند، تا کشور نتواند رشد کند لذا باید هدفمند و با برنامه جلو برویم. مناطق ویژه باید موضوع محور و هدفمند حرکت کنند و مناطق آزاد به صورت عمومی کار کنند.

وزیر کشور با تاکید ورود بخش خصوصی به مناطق ویژه ، ادامه داد: ما مناطق ویژه زیادی داریم که هنوز راه اندازی نشدند و باید بخش خصوصی در این زمینه ورود پیدا کند. ما باید به صورت هدفمند ظرفیت‌های مناطق ویژه را بسنجیم و عمل کنیم. سرمایه گذاران ایرانی زیادی داریم که سرمایه های خود را  در کشورهای دیگر سرمایه گذاری کردند.برای مناطق آزاد و ویژه جذب سرمایه مهم است.

وی با بیان این موضوع که باید یک منطقه آزاد را به عنوان شهر هوشمند معرفی کنیم تا الگویی برای شهرهای دیگر ما باشد، گفت: در این مناطق باید شهرک های اربعینی ایجاد کنیم و باید گفت که لیستی از فعالیت‌های متعدد وجود دارد که می‌توان در این مناطق اجرا کرد. همچنین برای توسعه حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی اقدام جدی صورت گیرد.رسیدگی به مردم بومی نیز باید در اولویت قرار گیرد. امنیت و محورهای حقوقی که مطرح شد نیز باید رسیدگی شود. همچنین این موضوع که منطقه‌ای نصف آزاد است و نصف دیگر آزاد نیست نیز باید بررسی شود زیرا مشکلاتی برای آن‌ها ایجاد شده که باید حل شود. زیرا آثار آن مردم را اذیت خواهد کرد.

در پایان این همایش از برخی مناطق آزاد و ویژه که شامل مناطق ویژه اقتصادی سلفچگان، سهلان، گرمسار و مناطق آزاد ارس، اروند بودند، تقدیر شد.

منبع: شهرآرا

دیگر خبرها

  • مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار شد
  • راهیابی هنرمندان چهارمحال و بختیاری به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • لرستان |توانمندسازی تسهیلگران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • نشست ماهانه هنرمندان موسیقی با اجرای ۵ کنسرت
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • برگزاری مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج
  • برگزاری پنج کنسرت در نشست ماهانه هنرمندان موسیقی
  • افزایش چشمگیر سطح اجرا‌ها در جشنواره سرود روستایی و عشایری رضوی