Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-06@15:28:48 GMT

حداد عادل: به دانش آموزان به نام دین زور نگوییم

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۱۰۱۷۱

حداد عادل: به دانش آموزان به نام دین زور نگوییم

ساعت24-رعایت حدود شرعی و مقید بودن به امور دینی و مذهبی با زور گویی و ایجاد محدودیت به نام دین فرق دارد.

رئیس هیات امنای کانون مدارس اسلامی گفت: به دانش آموزان به نام دین زور نگوییم و برای آنها محدودیت ایجاد نکنیم چون این روش آنها را دین گریز می کند.

 غلامعلی حداد عادل روز سه شنبه در ششمین اجلاس دبیران کانون های مدارس اسلامی و مدیران مدارس اسلامی سراسر کشور در مشهد افزود: رعایت حدود شرعی و مقید بودن به امور دینی و مذهبی با زور گویی و ایجاد محدودیت به نام دین فرق دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: در مدارس نباید دانش آموزان را فقط برای موفقیت در کنکور تربیت کرد بلکه باید تمام تلاش، این باشد که دانش آموزان را برای حیات طیبه اسلامی تربیت کنیم و تربیت برای زندگی اسلامی مستلزم این است که دانش آموز را طوری تربیت کنیم که رشد متعادل داشته باشد یعنی اخلاق، تربیت بدنی، هنر و شادی را هم فراموش نکند.
رئیس هیات امنای کانون مدارس اسلامی گفت: نباید در مدارس به نام دین به دانش آموزان آن قدر فشار وارد کرد که وقتی وارد دانشگاه شدند همه چیز را کنار بگذارند و عقایدشان تغییر کند یا حجاب را رها کنند و یکی از علل رخ دادن چنین مسائلی این است که قبل از دانشگاه به نام دین به دانش آموزان فشار وارد می شود.

وی با بیان این که مدارس اسلامی به عنوان الگوهای آموزش باید مسائل مهم تربیتی را مورد توجه قرار دهند افزود: در یکی از مدارس دخترانه زیر نظارت کانون مدارس اسلامی کشور و در جایی که نامحرم به آنها دید نداشت دانش آموزان را آزاد گذاشتیم که اگر خواستند حجابشان را بردارند چون الزامی وجود ندارد که جایی که نامحرم نیست حجاب وجود داشته باشد و بیش از 90 درصد این دانش آموزان دختر پس از ورود به دانشگاه، حجاب خود را حفظ کردند.

حدادعادل خطاب به شرکت کنندگان در این همایش تاکید کرد: باید در مدارس به دانش آموزان تمرین مدیریت و خود اتکایی داد به عنوان مثال نظافت و اداره نظم مدرسه را به خود آنها واگذار کرد تا وقتی وارد جامعه شدند آزمون و خطای آنها برای جامعه بهای گرانی نداشته باشد یعنی دانش آموزان باید در مدرسه آزمون و خطا کنند.

وی افزود: اعتقاد دارم هم اکنون مهمترین نیاز کشور، کمبود مدیران کار آمد و خبره است و ای کاش می توانستیم 10 دانشمند تحویل بدهیم و یک مدیر کارآمد و خوب تحویل بگیریم لذا روشهای تربیتی باید به گونه ای باشد که دانش آموزان امروز به مدیران باهمت، کار آمد و متعهد فردا تبدیل شوند و در این راستا نباید از برگزاری اردوهای جهادی و انجام کارهای گروهی دانش آموزی غفلت کرد.

در این مراسم همچنین از خانواده شهید مدافع حرم محمد رضا سنجرانی قدردانی شد.

ششمین اجلاس دو روزه دبیران کانونهای مدارس اسلامی و مدیران مدارس اسلامی سراسر کشور صبح امروز در محل دبیرستان علوم و معارف امام رضا(ع) مشهد گشایش یافت.

هم اکنون در کشور حدود 500 مدرسه اسلامی با بیش از 100 هزار دانش آموز فعالیت دارند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۰۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری

فخرالدین اسدی اظهار داشت: توسعه فضا‌های ورزشی باز و سرپوشیده، زمین چمن مصنوعی و توسعه کلاس‌های تربیت بدنی از مهمترین برنامه‌های دولت سیزدهم است.

وی افزود: سرانه فضای ورزشی مدارس استان هم‌اکنون ۴۶ صدم مترمربع است و توسعه ورزش در مدارس ابتدایی با اجرای طرح مهارت آموزی در دستور کار قرار دارد.

به گفته وی، در این طرح دانش‌آموزان پایه چهارم در رشته طناب زنی، پنجم در رشته تنیس و ششم در رشته شنا و دوومیدانی فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید

آغاز مسابقات ورزشی دانش آموزان در چهارمحال و بختیاری

اسدی اضافه کرد: امسال شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز پایه ششم در رشته شنا آموزش می‌بینند.

وی به اجرای طرح پایلوت کشوری سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان مدارس عشایری اشاره کرد و بیان داشت: هشت هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز عشایری استان زیرپوشش این طرح قرار می‌گیرند.

اسدی ادامه داد: در استان چهارمحال و بختیاری ۱۵هزار فرهنگی، آموزش ۱۹۴ هزار دانش‌آموز را برعهده دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • استادان و معلمان باید در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری