Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه بالاترین میزان شیوع سنگ های ادراری در منطقه مربوط به ایران است،گفت: سالانه بیش از 100 هزار نفر به تعداد بیماران کلیه سنگ ساز اضافه می شود.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دکتر محمد آقاجانی روز سه شنبه در مراسم رونمایی از 'دستگاه آنالیز سنگ های سیستم ادراری' در مرکز تحقیقات بیماری های کلیوی و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: برنامه ریزی برای پیشگیری، ابتلا، درمان به موقع و جلوگیری از عود آنها در دستور کار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه 10 تا 23 درصد سنگ های کلیوی در سال عود می کنند، اظهار داشت: با آنالیز دقیق، زمینه برای تشخیص نوع سنگ ها و روش پیشگیری و درمان آنها مشخص خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان داشت: بیماری های پاراتیروئید، کلیوی، عفونی و گوارش، می توانند سبب بروز بیماری سنگ کلیوی شوند.
آقاجانی ادامه داد: با استفاده از این دستگاه پیشرفته ، زمینه آنالیز دقیق فراهم شده است و با بهره گیری از آن می توان خدمات بهتری را به این دسته از بیماران ارائه کرد.
وی با اشاره به بهره مندی ایران از روش های پیشرفته تشخیصی و درمانی در بخش کلیه از جمله سنگ کلیه، تصریح کرد:بیماران برای درمان این بیماری نیازی به اعزام به خارج از کشور ندارند.کلینیک پیشگیری از سنگ کلیه در این دانشگاه ایجاد شده و امیداریم در آینده کلینیک های متعدد در این زمینه در کشور راه اندازی شود تا خدمات مطلوب به بیماران ارائه شود.

** 70 مرکز تحقیقاتی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فعال هستند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تعداد مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی را 70 مرکز اعلام کرد و گفت: این دانشگاه با داشتن 70 مرکز تحقیقاتی، پنج پژوهشکده و 1400 عضو هیات علمی آموزشی و پژوهشی در زمینه تولیدات علم پزشکی نقش بزرگی در کشور داشته است.
آقاجانی با اشاره به اینکه سمت و سوی جدیدی در پژوهش های این دانشگاه ایجاد شده است، گفت: توجه به مشکلات اصلی سلامت مردم و تلاش برای رفع آنها از اولویت های مهم مراکز تحقیقاتی این دانشگاه است.
وی بیان داشت: در حال حاضر یکی از مهمترین مشکلات سلامت مردم،بیماری های غیر واگیر به طور خاص است و توجه به پیشگیری، جلوگیری از ابتلا به بیماری های غیر واگیر و تلاش برای درمان آنها در اولویت قرار دارد.
آقاجانی افزود: توجه ویژه به نظام سلامت، رفع مشکلات آن و برنامه ریزی بهتر در این زمینه برای ارئه خدمات درمانی بهینه به مردم و تلاش برای پیدا کردن راه حل برای عبور از پیچ های دشوار حوزه سلامت از اولویت های اصلی مراکز تحقیقاتی این دانشگاه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: محققان ما در 70 مراکز تحقیقاتی و پنج پژوهشکده به این موضوع مهم ، همت ویژه ای گمارده اند.
علمی ** 1201**1440

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي بيماران كليوي دانشگاه پزشكي شهيد بهشتي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۰۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد

به گزارش قدس آنلاین، بهرام دلفان اظهار کرد: بیمارستان نیایش سال ۹۲ تحویل مسکن و شهرسازی و مصوبه اولین سفر احمدی‌نژاد به لرستان تحت عنوان بیمارستان جایگزین شهدای عشایر بوده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این بیمارستان به نام نیایش تغییر یافته که امیدواریم همین اسم بماند، افزود: بیمارستان شهدای عشایر به قوت خود باقی خواهد ماند و ردیف و اعتبار جداگانه دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: این پروژه سال ۹۵ به خاتم‌الانبیا واگذار شده که ۶ و نیم الی ۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

دلفان بیان کرد: از سال ۹۵ تا دولت جدید یعنی ۱۴۰۰، ۲۵ درصد پیشرفت داشته که ۵۱۵ تخت بوده و ۴۹۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیک دارد که بالغ بر ۴۰۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و به ۶۱۱ تختخوابی ارتقا یافته است.

وی با اشاره به اینکه به یک ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد و یکی از بزرگترین بیمارستان‌های غرب کشور است، گفت: درصورتی‌که منابع مالی آن تأمین شود سال آینده تحویل داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: بیشتر از آنچه تعیین شده بود اعتبار به آن تخصیص داده شده و از ماده ۵۶ نیز ۲۷۲ میلیارد وام گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • اهدا اعضا جوان جانبخش ارومیه‌ای به بیماران نیازمند
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد