Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@23:29:12 GMT

50 اختراع جدید در پارک فناوری مازندران تائید شد

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۱۰۳۴۵

50 اختراع جدید در پارک فناوری مازندران تائید شد

علی معتمدزادگان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در نوشهر افزود: این تعداد اختراع از سوی جوانان و نخبگان استان برای تائید به پارک علم و فناوری مازندران ارسال شده است.
وی با بیان اینکه 50 درصد دیگر این اختراعات از سوی هیات داوران رد شده، گفت: بیشتر این اختراعات در حوزه کشاورزی و دستگاههای مربوط به آن، ساخت دستگاههای الکترونیکی، صنایع غذایی، شیمی، بیوشیمی و زیست فناوری بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس پارک علم و فناوری مازندران از افزایش 2 برابری تقاضا برای حضور در زیر مجموعه پارک علم و فناوری نسبت به سال گذشته خبر داد و افزود: پارک علم و فناوری با توجه به زیر ساخت های همچون تامین فضا و انرژی لازم شرکت های دانش بنیان موجب افزایش انگیزه این شرکت ها برای حضور در این پارک شده است.
وی با اشاره به فعالیت 120 شرکت دانش بنیان در مازندران و تولید حدود 400 محصول از سوی این شرکت ها افزود: در حال حاضر فضای زیر مجموعه پارک علم و فناوری استان 5 هزارمتر مربع است که بدنبال افزایش ان تا 10 هزار مترمربع هستیم.
معتمدزادگان خاطرنشان کرد: به زودی عملیات اجرایی ساخت پردیس پارک علم و فناوری مازندران با اعتبار اولیه 10 میلیارد تومان و با زیربنای پنج هزارمترمربع در زمینی به مساحت 2 و نیم هکتار در ساری آغاز می شود تا با ساخت ساختمان چند منظوره در این پردیس شاهد افزایش تولید ثروت از طریق علم و فناوری باشیم.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران همچنین از گردش مالی 133 میلیارد تومانی شرکت های دانش بنیان مازندرانی در سال جاری خبر داد.
وی با اشاره به نقش بسزای شرکت‌های دانش‌بنیان در تحقق سیاست‎های اقتصاد مقاومتی در کشور گفت: افزایش بسترهای لازم برای فعالیت این شرکت ها علاوه بر اشتغالزایی افراد دانش آموخته در درآمدزایی پایدار و گردش مالی اقتصادی استان به ویژه در سالهای آینده نیز موثر خواهد بود.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران گفت: هم اکنون یکهزار و 200 نفر به صورت مستقیم در شرکت های دانش بنیان استان در مجموعه پارک علم و فناوری مازندران اشتغال دارند.
براساس اعلام رئیس اداره ثبت اختراع و مالکیت معنوی ایران، بطور میانگین سالانه 13 تا 15 هزار اظهارنامه اختراعات در کشور ثبت می شود که بعد از بررسی و غربالگری، حدود یک سوم تا یک چهارم آن ثبت نهایی می شود و ایران به لحاظ ثبت اختراع جزء 20 کشور جهان محسوب می شود.
مازندران دارای یک پارک علم و فناوری و 12 مرکز رشد است که چهار مرکز آن از جمله ساری ، آمل ، نوشهر و سیمرغ مستقیم زیر مجموعه پارک علم و فناوری فعالیت دارند.
1295/ 1602/1899
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 ثروت شیمی علم و فناوری فناوری نخبگان 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۰۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد