Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يزد - ايرنا - بازرس کل استان يزد بدون ارائه آماري از پرونده هاي سوء استفاده از بيت المال در استان گفت: آمار پرونده هاي تخلفات مالي مسئولان در استان بالا نيست و اين استان در منطقه بندي انجام شده از سوي سازمان بازرسي، در پايين ترين رده قراردارد .

به گزارش ايرنا، اکبر طالبي چاهوکي روز سه شنبه در نشست شوراي اداري استان يزد افزود: با وجود تعداد کم پرونده هاي مربوط به سوء استفاده از بيت المال، اکثر پرونده هاي تشکيل شده به محکوميت منجر شده که نشان دهنده دقت بازرسان استان در پيگيري موارد منجر به تشکيل پرونده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي تصريح کرد: با توجه به اهميت حفظ بيت المال، هياتهاي رسيدگي و دادگاه هاي مسئول در پرونده هاي جرائم مرتبط با سوء استفاده مالي، از اعمال رافت اسلامي براي مرتکبان چنين جرائمي بايد پرهيز کنند.
طالبي يادآور شد: برخي از تخلفات مالي، مربوط به بي اطلاعي مديران از آيين نامه هاست که آموزش آنان براي جلوگيري از بروز تخلفات ناخواسته با توجه به رويکرد پيشگيري از بروز تخلف در سازمان بازرسي، ضروري است.
وي همچنين شتاب بخشي به انتخاب شهردار يزد از سوي شوراي شهر را مورد تاکيد قرار داد و از استاندار يزد خواست در اين زمينه پيگيري هاي لازم از سوي وزارت کشور صورت گيرد.
معاون امور عمراني استانداري يزد نيز در اين نشست از مديران استان خواست براي پرداخت بدهي پيمانکاران از ظرفيتهاي بند واو تبصره 5 بودجه استفاده کنند و يادآور شد: تاکنون تعداد محدودي از دستگاه هاي اجرايي استان براي پرداخت بدهي پيمانکاران از اين ظرفيت استفاده کرده اند.
محسن صادقيان با تاکيد بر اولويت بندي پروژه هاي نيمه تمام با توجه به محدوديتهاي اعتباري دولت افزود: اعلام اولويت طرحهاي دستگاه هاي اجرايي استان براي سال 98، در اسفندماه بايد انجام و در اين زمينه تعاملات لازم با سازمان مديريت و برنامه ريزي استان انجام شود.
وي کاهش سالانه 70 ميليون مترمکعبي آب مصرفي بخش کشاورزي، کاهش مصرف آب در دستگاه هاي اجرايي، اجراي طرحهاي بازآفريني شهري، ايجاد ترمينال پروازهاي خارجي در فرودگاه يزد، تکميل 200 کيلومتر بزرگراه و 50 کيلومتر آزادراه در استان و شفاف سازي در حوزه شهرداريها را از مهمترين اولويتهاي حوزه عمراني استان يزد براي سال 98 اعلام کرد.
فخري خامسي هامانه مديرکل امور اجتماعي استانداري يزد نيز در اين نشست برنامه `مجازيار` که در خصوص تقويت سواد رسانه اي در خانواده هاست را تشريح کرد و گفت: اين نرم افزار به تعداد 5 هزار نسخه براي آموزش کارکنان دولت و خانواده هاي آنان در استان يزد، در اختيار استانداري قرار گرفته که به صورت رايگان ارائه و فراگيري آن 32 ساعت آموزش ضمن خدمت براي کارکنان دولت به همراه دارد.
در اين آيين احمد ترحمي بهابادي به عنوان معاون سياسي استاندار يزد معرفي شد، پيش از اين به مدت پنج سال محمدعلي طالبي استاندار يزد عهده دار اين مسئوليت بوده است.
6014/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۱۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، نظام آموزش عالی عربستان یکی از سریع‌ترین نظام‌ها از نظر رشد در خاورمیانه بوده و دارای دانشگاه‌هایی در کلاس جهانی است. ۷ دانشگاه این کشور در رتبه‌بندی کیو اِس (QS) در زمره برترین دانشــگاه‌های جهان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: جای خالی دانشگاهیان در تدوین اسناد بالادستی آموزش عالی

عربستان ۲۰ درصد از ذخایر نفتی جهان را دارد. به همین دلیل، درآمدهای نفتی اصلی‌ترین منبع مالی تامین آموزش عالی در این کشور هستند. برنامه گسترش آموزش عالی در عربستان با هدف رهایی از وابستگی تاریخی به درآمد نفت و حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان از برنامه‌های جدی دولت است. برای این منظور، دولت ۵۰ میلیارد دلار، معادل با ۱۹ درصد بودجه ۲۵۴ میلیارد دلاری خود را خرج آموزش می‌کند.

نقش دولت در آموزش عالی عربستان

مؤسســات آموزش عالی در عربستان به دو شکل دولتی و خصوصی اداره می‌شوند. تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشــگاه‌های دولتی این کشور نه تنها رایگان بوده، بلکه دولت به همه دانشجویان عادی و دانشجویان بورسیه تحصیلی خارجی حقوق ماهانه پرداخت می‌کند.

در حال حاضر ۴۲ دانشگاه در عربستان فعال هستند که از این تعداد ۱۲ دانشگاه خصوصی و ۳۰ دانشگاه دولتی فعالیت دارند. در کنار این دانشگاه‌ها، ۷ کالج نظامی و ۱۳ کالج خصوصی و دولتی را نیز می‌توان در زمره دانشگاه‌هایی دانست که رشته‌های خاصی را ارائه می‌دهند.

حمایت دولــت از آموزش عالــی در عربســتان دو جنبه مالی و قانون‌گــذاری دارد. آموزش عالی عربســتان به ناچار در بخش قابل توجهی از بودجه و زیرساخت‌های خود به دولت متکی بوده است. با این حال، در ســالهای اخیر، بخش تجاری خصوصی در عربســتان ســعودی نیز مقادیر قابل توجهی پول و منابع را برای حمایت از رشد ظرفیت تحقیقاتی در دانشگاه‌های دولتی، ازجمله تأمین مالی کامل برای پروژه‌های تحقیقاتی در رشته‌های مختلف اختصاص داده اســت. البته موقوفات و کمکهای بشردوســتانه مختلف یک پدیده جدید در آموزش عالی عربســتان اســت که می‌توان گفت به‌ نوعی از اعمال مذهبی تأثیر می‌پذیرد و بنابراین، حداقل تا حدی، یک پیشــرفت طبیعی در تکامل آموزش عالی دولتی نیز به‌ شمار می‌آیند.

بودجه دانشگاه‌های دولتی عربستان از سوی دولت تامین می‌شود و دانشجویان هیچ شــهریه‌ای پرداخت نمی‌کنند. بودجه هنگفــت دولت برای آموزش عالی در برنامه ۱۰ ساله توسعه ملی، در رایگان بودند تحصیلات دانشگاهی این کشور تاثیر بسزایی دارد. البته این حمایت مالی زیاد، به کنترل قوی دولت عربستان بر دانشگاه‌ها منجر شده است.

افزایش هزینه‌های آموزش عالی در عربستان به ۴۲ میلیارد دلار

افزایش ۸ میلیونی جمعیت عربستان در یک دهه گذشته، به تغییر آرمان‌ها و نیازهای آموزشی این کشور منجر شده است. همچنین تمایل آشکاری در دولت و جامعه برای افزایش نرخ مشــارکت در آموزش عالی، به ویژه در میان فارغ‌التحصیلان دبیرستان وجود دارد. چرا که اقتصاد دانش بنیان نیاز به نیروی کار با تحصیلات عالی در عربستان را افزایش داده است. در این راستا، تعداد تخمینی دانشجویان در نظام آموزش عالی این کشور به طور قابل توجهی رشد کرده است و به تقریبا ۸۰۰،۰۰۰ نفر در سال ۲۰۱۱ رســید. پذیرش این تعداد دانشجو برای دولت عربستان پرهزینه بود و پیشبینی میشد تا سال ۲۰۱۵ به مبلغ ۴۲ میلیارد و ۴۰۵ میلیون دلار برســد. افزایش سریع هزینه‌ها، همراه با بی‌ثباتی قیمتهــای نفت، عامل اصلی بــود که دولت عربستان را بر آن داشت تا به فکر منابع جایگزین برای تأمین مالی آموزش عالی باشد.

نظام جدید آموزش عالی عربســتان به دانشــگاه‌ها این آزادی را می‌دهد که به دنبال منابع مالی برای افزایش منابع خود باشند. همچنین به آن‌ها نوعی استقلال دانشگاهی می‌دهد تا بتوانند تخصص‌های جدیدی را متناسب با الزامات بازار کار ایجاد کنند.

دولت عربستان با هزینه‌کرد متوسط ۸ درصد از تولید ناخالص داخلی در پنج سال گذشته در بخش آموزش، یکی از بزرگترین نرخ‌های رشــد بودجه آموزش عالی را در جهان داشته است. در ســال ۲۰۲۰ دولت ۵۱/۵ میلیارد دلار یا ۱۹ درصد از کل بودجه را به آموزش اختصاص داد، درحالیکه در سال ۲۰۱۹ معادل با ۱۷/۵ درصد بود. این حمایت مالی دولت به معنای رشد چشمگیر نظام آموزشی این کشور در ادوار اخیر بوده است. بودجه آموزش عالی حدود ۹ درصد کل، معادل ۲۵ میلیارد دلار است.

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1228898 برچسب‌ها آموزش عالی

دیگر خبرها

  • طرح کالابرگ الکترونیکی دوباره اجرا می‌شود؟
  • طرح کالابرگ الکترونیکی مجدداً اجرا می‌شود؟
  • ۱۶۲ پرونده تخلف به تعزیرات کهگیلویه ارسال شد
  • تشکیل ۱۰۰ فقره پرونده تخلفات انتخاباتی دور اول در مازندران
  • نه از یاران «ب. ز» می‌گویند نه مسائل مالی پرونده را شفاف می‌کنند
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • افزایش کمک‌های مالی برای کمپین انتخاباتی ترامپ
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند