Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» حسن نوروزی ،  با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با مردم آذربایجان مبنی بر اینکه مسئولان فریب لبخند دشمن را نخورند و دوست و دشمن را بشناسید،گفت: همانگونه که در بحث برجام به صورت مکرر اعلام می کردیم که نباید تیم مذاکره کننده نسبت به لبخند دشمن دلشاد شوند؛بلکه باید برنامه های خود را برای ادامه انقلاب پیاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: در رابطه با مسائلی از قبیل سی اف تی و پالرمو هم بارها اعلام کرده ایم که نباید به این معاهده های بین المللی تکیه کرد،بلکه باید بر اهداف انقلاب و همچنین پیشبرد نسخه اقتصاد مقاومتی تکیه کنیم.

باید با هر کشوری متناسب با پول همان کشور معاملات خود را  انجام دهیم

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید از اینگونه تعهدات  بین اللملی که مسئولان دولتی فکر می کنند گره گشای کشور هستند؛ قطع امید کنیم و همچنین نباید معاملات خود را وابسته به دلار و یورو کنیم.

نوروزی ادامه داد: باید با هر کشوری متناسب با پول همان کشور معاملات خود را  انجام دهیم و این را بدانیم که از سوی کشورهای آمریکا و اروپایی چیزی نصیب ملت ما نمی شود.

اگر لوایح  سی اف تی و پالرمو به تصویب برسند قطعا این کشورها بهانه های دیگری را برای ایران خواهند گذاشت

وی تصریح کرد: اگر لوایح سی اف تی و پالرموهم به تصویب برسند؛ قطعا این کشورها بهانه دیگری را سر راه ایران خواهند گذاشت و آن بلایی را که بر سر کشورهایی مثل لیبی و سوریه آوردند علیه کشور ما انجام خواهند داد.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس اظهار کرد: ایران یک کشور مستقل است و باید به محورهای فکری خود بیندیشیم و در جهت تقویت اقتصاد کشور مان گام ها ی محکم تری را برداریم و بدانیم که آنها موفق نخواهند شد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: پالرمو سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۱۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل

اما وقایع چندماهه اخیر در فلسطین، نشان داد این قواعد وآموزش آن نیاز به بازنگری جدی دارد؛ زیرا برخی از این قواعد برای کمک به برقراری مسالمت‌آمیز ارتباط میان تمامی ملت‌ها وضع شده است و هنگامی که هدف آن قاعده محقق نمی‌شود قطعاً کارکرد خود را ازدست می‌دهد.

همانند قاعده کشتیرانی در آب‌های آزاد که براساس (بند ۱ ماده ۵۲) کنوانسیون حقوق دریاها که طبق آن کشتی‌ها در دریای آزاد تابع هیچ قدرتی نیستند؛ بنابراین کشورهای صاحب قدرت حق اعمال نفوذ در کشتیرانی سایر کشورها را ندارند، اما درعمل شاهد آن هستیم کشور آمریکا بارها به بهانه‌های سیاسی اما با اعمال قدرت حقوقی مانع کشتیرانی کشور ایران و تجارت از طریق دریا شده است تا جایی که کشتی‌های کشور ما را به نفع خود توقیف و مصادره می‌کند و نهادهایی که باید ضمانت اجرا را علیه دولت آمریکا اعمال کنند، نه تنها از مکانیسم‌های موجود در حقوق بین‌الملل استفاده نمی‌کنند، بلکه روش‌های قانونی دیگری برای توجیه اعمال غیرقانونی آمریکا وضع نمی‌کنند.

این امر موقوف به همین قاعده نیست و سایر قواعد دیگر بین‌المللی دستخوش این اعمال قدرت در عمل شده‌اند، همانند حق برپایی تظاهرات مسالمت‌آمیز و ایمن که سازمان عفو بین‌الملل هم بر آن تأکید دارد، ولی درعمل توسط بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی در قضیه تظاهرات دانشجویان در اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه ، خدشه‌دار شده است.

موارد مذکور تنها موارد جزئی از قواعدی است که برای سایر کشورها تجویز و در عمل برای برخی کشورها نادیده انگاشته می‌شود.

این‌ها بخشی از مواردی است که بعضاً سایر کشورها هم ممکن است با آن درگیر شوند و توسط نهادهای بین‌المللی با برخورد متناقض مواجه شوند، اما نقض حقوق بین‌الملل توسط رژیم صهیونیستی فصل متفاوتی از این تناقضات آشکار را پدید آورده که هیچ کشوری تاکنون مشابه آن را ندیده است، به گونه‌ای که حتی برای حمایت از رژیم صهیونیستی برخی از قوانین حقوق بشری در کشورهایی همچون آمریکا تغییر یافته و اعتراض به اقدامات را غیرقانونی شناخته است!

از همین رو در نظم نوین جهانی و در شرایطی که حقوق ملت‌ها با افزایش توان نظامی و گسترش قدرت بازدارندگی تحقق می‌یابد، حقوق بین‌الملل و ارتباط جهان پیرامون از راه‌های حقوقی و دیپلماتیک نیاز به یک بازنگری اساسی و وجوب تعریف جدید از آن برای اساتید، دانشجویان و کاربران حقوق بین‌الملل در عمل دارد تا منافع و امنیت ملی را به بهانه رعایت این حقوق بین‌الملل پراز تناقض و جانبدارانه، ذبح کند و از طرف دیگر افکار کاربران عرصه حقوق بین‌الملل را با این زوایای پنهان آشنا و تحلیل‌های تئوری را به واقعیت جامعه بین‌الملل نزدیک کند.

دیگر خبرها

  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • بهانه‌ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید | مبادلات طلا ساماندهی خواهد شد؟ | پاسخ سازمان مالیاتی به ابهامات صنف طلافروشان
  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید
  • چرا ایران یکی از دشوارترین کشورها برای حمله است؟ پاسخ رسانه برزیلی
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل
  • معاملات مسکن به این روش عجیب انجام می‌شود
  • کدام کشورها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ (+ اینفوگرافی)
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک