Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، معصومه ابتکار عصر امروز در افتتاحیه کارگروه‌های آموزشی تشکل‌های اجتماعی زنان و خانواده شهر تهران گفت: دولت یازدهم و دوازدهم از ابتدا توجه به زنان و تشکل‌های مردم‌‌‌نهاد را از اولویت‌های خود قرار داد و شاهد پیشرفت‌های خوبی در این زمینه بوده‌ایم.

وی ادامه داد: اینکه فضای سیاسی و اجتماعی کشور باید برای مشارکت و حضور تشکل‌‌های مردم‌‌نهاد آماده باشد، همواره مورد توجه دولت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به جمهوری اسلامی به پنجمین دهه عمر خود اظهار داشت: یکی از شاخص‌های پیشرفت بحث تشکل‌های مردم نهاد است. ما قبل از انقلاب کمتر از ۲۰ تشکل ثبت شده در حوزه زنان داشتیم اما اکنون با همه فراز و نشیب‌ها، حدود دو هزار و ۷۰۰ تشکل ثبت شده در حوزه زنان و خانواده داریم. همچنین در حوزه محیط زیست ۹۰۰ تشکل ثبت شده داریم.

ابتکار افزود: یکی از طرح‌هایی که در معاونت زنان دنبال می‌کنیم ارتقای تاب‌آوری اجتماع است که آن را در سطح کشور پیش می‌بریم.

وی با بیان اینکه حضور سازمان‌های مردم‌نهاد در تصمیم‌گیری‌ها و سیاست‌گذاری‌ها از ابتدا برای ما مهم بوده است، تصریح کرد: در دوران اصلاحات، سازمان‌های مردم‌نهاد عضو کارگروه‌های شوراهای برنامه‌ریزی استان‌ها شدند و حق رای داشتند. ما در دولت یازدهم مصوبه‌ای را که لغو شده بود، دوباره تکرار کردیم و اکنون هم سمن‌ها عضو کارگروه‌‌‌های شوراهای برنامه‌ریزی استان‌ها شده‌اند. 

معاون رئیس‌‌‌جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه شبکه‌های مشخص شکل‌‌یافته از تشکل‌ها را نداریم اما آنها در مباحثی مثل عدالت جنسیتی حضور دارند، خاطرنشان کرد: لایحه سازمان‌های مردم‌‌نهاد اکنون در کمیسیون سیاسی دولت در حال پیگیری است و از نظرات سمن‌ها در این زمینه استقبال می‌کنیم. 

ابتکار با اشاره به مکاتبه با شهرداران کلانشهرها از جمله شهردار تهران ابراز داشت: ما از شهرداری‌ها خواستیم تا برنامه‌ریزی کنند تا در مباحثی مثل ۳۰ درصد انتصاب زنان در پست‌های مدیریتی در نهادهای خود کمک کنند و به جریان‌سازی اجتماعی در شهرها نیز کمک کنند.

وی با تاکید بر اینکه خیریه‌ها باید به سمت توان‌افزایی بروند، بیان کرد: ‌به نظرم این جهت‌گیری بسیار مهمی در شرایط فعلی است. 

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده اضافه کرد:‌ ما این گفت‌وگو را به صورت یکطرفه نمی‌بینیم و می‌خواهیم تجربیات به صورت دوطرفه منتقل شوند. حتما تشکل‌ها تجربیاتی دارند که باید منتقل شود و ما این آمادگی را داریم. این کار زمینه یک شبکه‌‌سازی موثر را میان سمن‌ها فراهم می‌کند.

ابتکار با اشاره به نقش دیدبانی سمن‌ها بیان کرد: اگر سمن‌ها استقلال خود را حفظ کنند، می‌توانند دیدبانی کنند و البته دیدبانی مبتنی بر یک نقد منطقی است تا به دولت کمک شود؛ چراکه ممکن است دولت در نگاه کلان خود برخی موضوعات را نبینند اما سازمان‌های مردم‌نهاد می‌توانند با یک نگاه خرد کمبودها یا مشکلات را بهتر ببینند و این می‌تواند سرمایه‌ای برای آینده کشور باشد.

وی با بیان اینکه یکی از احکام مبارزه با فساد، شفاف‌سازی و توان‌افزایی سمن‌ها است، یادآور شد: کارها باید برون‌سپاری شوند و دولت باید در یک اتاق شیشه‌ای کار کند تا سمن‌ها و مردم بتوانند کارهای آن را رصد کنند. نظارت‌های درونی سمن‌ها هم خیلی مهم است. اگر سازوکارهای ساختاری سمن‌ها با نظارت‌های کافی داخلی همراه نباشد مثل هر ساختار دیگری می‌تواند با آسیب مواجه شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: معصومه ابتکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۲۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مشارکت ۷ درصدی مردم مشهد در انتخابات

فرماندار مشهد گفت: خراسان رضوی در مرحله اول انتخابات حوزه مشهد و کلات افزایش ۷ درصدی مشارکت داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محسن داوری امروز در نشست خبری استودیو انتخابات خراسان رضوی که در راستای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: از شهرستان مشهد و کلات پنج نماینده به مجلس راه پیدا می‌کنند که تکلیف چهار نفر از آنها در دوره اول مشخص شده است.

وی با بیان اینکه در دوره دوم تکلیف نفر چهارم مشخص می‌شود، ادامه داد: مشهد جزو کلان شهرهایی  است که مشارکتش در انتخابات افزایشی بود و ما 7 درصد افزایش داشتیم که علت آن اضافه شدن تعداد افرادی بود که به سن رای رسیده بودند.

فرماندار مشهد افزود: در دوره اول انتخابات 17 درصد تعرفه بیشتر نسبت به سال 98 استفاده شد و مشهد و کلات اولین حوزه انتخابیه بود که مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت، ضمن اینکه ما کم‌ترین شکایت و نارضایتی را داشتیم.

داوری بیان کرد: در دوره اول کم‌ترین مشکل و اعتراض را داشتیم و به جز سرمای هوا مشکل خاص دیگری در استان وجود نداشت، به طوری‌که  98 درصد حوزه‌های انتخاباتی راس ساعت 8 صبح کار خود را آغاز کردند.

وی افزود: تلاش کردیم نقایص مرحله اول را رفع کنیم و برای مرحله دوم هزار و 64 شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه مشهد و کلات پیش بینی شده که هزار و 20 شعبه در مشهد و 44 شعبه در کلات فعال خواهند بود.

فرماندار مشهد عنوان کرد: برای این مرحله 18 هزار نفر عوامل اجرایی، انتظامی و نظارتی آماده شده اند که انتخابیه مشهد و رضوی در 14 حوزه تقسیم می‌شوند که 13 حوزه در مشهد و 3 حوزه مرکزی فعال خواهد بود.

داوری خاطرنشان کرد: هر منطقه به فراخور شعب اخذ رای چند ناحیه دارد که صندوق رای را مدیریت می‌کنند که همه اینها در اتاق وضعیت به صورت صوتی و تصویری رصد می‌شوند.

وی بیان کرد: تبلیغات از ساعت 12 شب 13 اردیبهشت شروع شده و تا ساعت 8 صبح روز پنجشنبه 20 اردیبهشت ادامه‌ خواهد داشت؛ اقلام انتخابات را در مخازن فرعی روز پنج شنبه در شعبه ها قرار خواهیم داد و تمام عوامل از ساعت پنج صبح در شعبه ها حضور دارند و انتخابات راس ساعت 8 صبح روز جمعه 21 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

فرماندار مشهد گفت: شماره تلفن فرمانداری برای پاسخگویی و حضور شعبه‌های سیار در حالت آماده باش است، البته اولویت ما با مکان‌های اجتماعی است.

 داوری بیان کرد: کسانی که دور اول در حوزه انتخابیه مشهد و کلات رای داده اند در این مرحله می توانند رای بدهند و افرادی که از 11 اسفند 1402 تا 21 اردیبهشت 1403 به سن رای‌دهی رسیدند و همچنین افرادی که در دوره اول رأی ندادند نیز می‌توانند در انتخابات دوره دوم مجلس شرکت کنند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • ارسال نامه پیشنهادی شورای عالی تشکل‌های ورزشی به رئیس جمهور+عکس
  • ورود بانوان به ورزشگاه تصمیم نظام بوده است
  • چه رازی پشت تورم ۳۱ درصدی مخفی شده است؟
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • این مرد طراح لایحه عفاف و حجاب است /او در چه سمت هایی مشغول به کار بوده است؟ /آن اقبالی این اقبالی نیست!
  • افزایش مشارکت ۷ درصدی مردم مشهد در انتخابات
  • حیات دوباره در «کوشه سفلی»/ قصه پر غصه‌ای که به شادی ختم شد
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصار‌های پارک لاله را بردارد