Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه جلسه علنی روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی، نصرالله پژمانفر نماینده مردم مشهد خواستار اعلام تذکر شفاهی براساس اصل ۷۵ قانون اساسی شد اما علی مطهری نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را بر عهده داشت اجازه نداد که وی تذکر خود را بیان کند.

نایب رئیس مجلس گفت: برگه ای که او توزیع کرد(در جلسه نوبت صبح، مرکز پژوهش ها اعلام کرده بودند که  از سوی این مرکز ارائه نشده است)اما طبق مدارکی که آقای پژمانفر ارائه کردند گزارشی از سوی مرکز پژوهش های مجلس بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش مهر، صبح امروز در جریان بررسی تبصره ای از لایحه بودجه در خصوص مالیات بر حقوق و کارانه اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی، نصرالله پژمانفر نماینده مردم مشهد با اجازه هیئت رئیسه مجلس برگه ای را در صحن توزیع کرد که براساس آن مرکز پژوهش ها میزان فرار مالیاتی پزشکان و همچنین حقوق و دستمزد آنان را اعلام کرده بود.

در ابتدا علی مطهری نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را برعهده داشت اعلام کرد: هیئت رئیسه توزیع این برگه ها را در صحن تأیید نمی کند.

اما پس از مدتی علیرضا رحیمی عضو هیئت رئیسه مجلس که مسئول تأیید تولید گزارش ها در مجلس است، تصریح کرد: توزیع این برگه ها به تأیید هیئت رئیسه رسیده است اما هیئت رئیسه مجلس متن آن را تأیید یا رد نمی کند.

علی مطهری خطاب به قاسمی یکی از اعضای مرکز پژوهش ها، گفت: آیا این گزارش را مرکز پژوهش ها تأیید می کند؟

مطهری از جانب این فرد اعلام کرد که مرکز پژوهش ها، این گزارش را تأیید نمی کند که این امر موجب اعتراض پژمان‌فر شد.

در گزارش مرکز پژوهش های مجلس که نماینده مشهد توزیع کرد آمده است: کارشناسان مقدار واقعی مالیات پزشکان که باید پرداخت کنند ۶۷۰۰ میلیارد تومان تخمین می زنند اما عملا طی سال گذشته پزشکان ۱۵۰ میلیارد تومان مالیات پرداخت کردند.

کد خبر 4547039

منبع: مهر

کلیدواژه: علی مطهری مرکز پژوهشهای مجلس نصرالله پژمانفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۲۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قنبرزاده: باشگاه‌ها برای بیانیه‌نویسی مسابقه گذاشته بودند

نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال از رفتار باشگاه‌های حاضر در لیگ برتر فوتبال در صدور بیانیه‌های اعتراضی انتقاد کرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، منصور قنبرزاده درباره ابهام نسبت به قانون سازمان لیگ درباره جایگاه تیم‌های هم‌امتیاز در جدول لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: ابهامی در مصوبه هیئت رئیسه وجود داشت. در این مصوبه صراحتاً آمده بود که در صورتی که امتیازات برابر باشد، تفاضل گل تعیین‌کننده است و بحث بازی مستقیم در میان نبود. این مصوبه متعلق به دوره قبل از هیئت رئیسه فعلی بود و اصلاح نشده بود. سازمان لیگ این ابهام را برطرف کرد.

وی در مورد جرایم سنگینی که سازمان لیگ برای باشگاه‌های بیانیه‌نویس در نظر گرفته است، خاطرنشان کرد: باشگاه‌ها به جمع‌بندی رسیدند که رفتارها در فوتبال حرفه‌ای نباید به این شکل باشد. برخی باشگاه‌ها در دقیقه 20 بیانیه می‌دادند و برای بیانیه‌نویسی، مسابقه‌ای بین باشگاه‌ها ایجاد شده بود. هیئت رئیسه سازمان لیگ در جلسه‌ای که تعداد قابل توجهی از اعضا در آن شرکت کرده بودند، خواستند که این مسئله ساماندهی شود.

قانون جدید سازمان لیگ؛ پالایش فضای مسموم به شرط شجاعت و شفافیت

نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال که با برنامه «ورزش و مردم» گفت‌وگو می‌کرد، در ادامه تصریح کرد: جرایمی برای باشگاه‌ها در نظر گرفته شد که در صورت تکرار، مبلغ آن بیشتر می‌شود. تنبیهات انضباطی در حد محرومیت توسط کمیته انضباطی اعمال می‌شود. انتظار می‌رود همه باشگاه‌ها برای آرامش فضا، اعتراض‌های خود را به مبادی ذی‌ربط اعلام کنند.

قنبرزاده با بیان اینکه دست باشگاه‌ها از طریق قانون باز است، گفت: اعتراض باشگاه‌هایی که فکر می‌کنند حقی از آنها ضایع شده است، در کمیته‌های مربوطه بررسی خواهد شد. در این شرایط نیازی به بیانیه‌نویسی نیست. برخی باشگاه‌ها، قانون فوق را رعایت کردند و فقط یکی دو نفر که پیشکسوت محسوب می‌شوند، صحبت‌هایی کردند که از باشگاه‌ها خواستیم این موضوع را پیگیری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس و عضو هیئت رئیسه هیئت ووشو کیش به مسابقات جهانی استرالیا
  • جلسه هیات رئیسه فدراسیون دوومیدانی تشکیل شد
  • محتمل‌ترین زمان برای برگزاری انتخابات فدراسیون دوومیدانی
  • مجلس در این هفته| ساماندهی اجاره و اصلاح مالیات بر سوداگری
  • قنبرزاده: باشگاه‌ها برای بیانیه‌نویسی مسابقه گذاشته بودند
  • محروم‌‌ترین و برخوردارترین استان‌‌های ایران مشخص شدند
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • واکنش ضرغامی به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس/ وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: این که گفته می‌شود سفر از سبد خانوار حذف شده حتما نادرست است و همان چیزی است که دشمن می‌خواهد
  • افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری اول خرداد برگزار می‌شود