Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ غلامرضا قاسمیان، مسئول قرارگاه جهادی امام رضا(ع)، عصر امروز ۳۰ بهمن‌ماه، با حضور در نشستی خبری از برگزاری سومین گردهمایی حرکت‌های جهادی با عنوان یادواره شهید امیرمحمد اژدری که دوم اسفندماه برگزار می‌شود، خبر داد و در تشریح فعالیت‌های این قرارگاه گفت: در پیام ۲۰ سالگی انقلاب که مقام معظم رهبری ایراد فرمودند، مخاطب، ملت شریف ایران، مسئولان، دولتمردان و احزاب سیاسی بودند؛ اما در بیانیه گام دوم که در چهل سالگی انقلاب ایران بیان فرمودند،  خطاب معظم‌له به جوانان است؛ چرا که بازخوانی و ترمیم ساختارها با روحیه انقلابی‌گری توسط جوانان امکان‌پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه به مأموریت‌های اجتماعی جوانان اشاره شده است که یکی از مهم‌ترین این امور می‌تواند اردوهای جهادی باشد.

وی با بیان اینکه هیچ کشوری بدون مشارکت مردم نمی‌تواند به موفقیت برسد، اظهار کرد: احساسی که امروز در جوانان ایجاد شده است، احساس ارتقایافته جوانان اوایل انقلاب اسلامی ایران است. امروز گروه‌های مختلف پزشکی، مهندسی، فرهنگی و... به مسئولیت اجتماعی خود واقف شده‌اند و با حضور در اردوهای جهادی به ایفای نقش و خدمت به محرومان می‌پردازند.

وی ایجاد قرارگاه جهادی امام رضا(ع) را پاسخی به احساس نیاز برای داشتن یک مقر فرماندهی به منظور تولید محتوا و برنامه‌ریزی برای گروه‌های جهادی دانست و گفت: امروز وظیفه ما دنبال کردن فعالیت‌های گذشته و افزون بر آن ایجاد اشتغال‌زایی و انجام فعالیت‌های قرارگاهی است.

وی با تأکید بر اینکه با پیشرفت‌های زیرساختی می‌شود توان توانمندان را به نیاز نیازمندان متصل کرد، گفت: این قرارگاه در حوزه‌های آموزشی، درمانی، عمرانی، فرهنگی و... فعالیت‌های خوبی داشته و به بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری لبیک گفته است.

وی برگزاری سومین گردهمایی ملی فعالان حرکت‌های جهادی را شروعی برای اردوهای جهادی ایام نوروز دانست و گفت: این قرارگاه طی ایام نوروز در منطقه یاسوج مستقر و متمرکز می‌شود و به ارائه خدمات مختلف با تمرکز بیشتر بر فعالیت‌های پزشکی و عمرانی در ۲۰۶ شهرستان، شهر و دهستان استان کهگیلویه و بویراحمد می‌پردازد.

 وی با بیان اینکه در قرارگاه جهادی امام رضا(ع) کار ستادی در ایام برگزاری اردوهای جهادی صورت نمی‌گیرد و رئیس و مرئوس همگی در کنار هم به ایفای نقش جهادی در اردوها می‌پردازند، اظهار کرد: با توجه به بالا رفتن هزینه‌های درمان، از خیران دعوت می‌کنیم تا جهادگران را در ارائه خدمات پزشکی یاری رسانند.

حجت‌الاسلام قاسمیان با اشاره به اینکه در استان یاسوج کارخانه‌ای وجود ندارد و با وجود استعداد فراوانی که این استان دارد، مشکلات زیادی در آن نهفته است، گفت: حضور گروه‌های جهادی در مناطق محروم سبب امیدواری مردم می‌شود و تحرک و تلاش ساکنان همان مناطق را نیز به دنبال دارد.

مسئول قرارگاه جهادی امام رضا(ع) بخش عمده فعالیت‌های این قرارگاه را اشتغال‌زایی خواند و گفت: در حوزه شیلات، فعالیت‌های خوبی داشته‌ایم و درآمدهای حاصل از آن مجدداً صرف اشتغال‌زایی می‌شود. همچنین در حوزه بسته‌بندی ماهی نیز از زنان سرپرست خانوار و زنان بدسرپرست بهره گرفته‌ایم تا بتوانند درآمد داشته باشند.

حجت‌الاسلام قاسمیان زنبورداری را نیز از دیگر حوزه‌های موفق اشتغال‌زایی برشمرد که از سوی قرارگاه جهادی امام رضا(ع) دنبال می‌شود و اظهار کرد: پرورش گیاه آلوئه‌ورا را نیز به تازگی شروع کردیم، ولی هنوز دوره پرورش آن به پایان نرسیده است. فعالیت‌های ناموفقی نیز در زمینه طیور داشته‌ایم که به تجربه تبدیل شده است.

حجت‌الاسلام قاسمیان با اشاره به این‌که نزدیک به ۸۰ گروه جهادی با این قرارگاه در ارتباط هستند، اظهار کرد: طی ایام نوروز، نزدیک دو هزار نفر از جهادگران در استان کهگیلویه و بویراحمد حضور پیدا می‌کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به پرسشی مبنی بر تشریح ماهیت این قرارگاه و فعالیت‌هایی که در قالب طرح بهاران و مراکز ترک اعتیاد داشته است، گفت: یکی از خدماتی که این قرارگاه انجام می‌داد، در ارتباط با مراکز بهاران بود که جهادگران به بهترین نحو آن را انجام می‌دادند، اما فعالیت این مراکز از قرارگاه گرفته شد و آنچه اتفاق افتاد، محروم کردن جامعه از خدماتی بود که جهادگران می‌توانستند ارائه دهند.

وی ادامه داد: فعالیتی که این قرارگاه انجام می‌داد، اشتغال‌زایی و مهارت‌افزایی معتادان بود که برای برخی افراد مطلوب نبود و با انجام آن ممانعت کردند. نهادهای مختلف بودجه محرومیت‌زدایی در اختیار دارند و اگر این شعور در کشور وجود داشته باشد، تلاش کنند، به جای اینکه بودجه خود را هزینه ساختارسازی کنند، در همکاری با گروه‌های جهادی و موسسات مردمی نسبت به محرومیت‌زدایی اقدام کنند؛ همانند این اتفاق در همکاری قرارگاه امام رضا(ع) با بنیاد برکت وجود دارد. اگرچه فعالیت مراکز بهاران از قرارگاه امام رضا(ع) گرفته شد، اما امیدواریم مدیریت این مراکز را به مافیای مواد مخدر ندهند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۳۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ابعاد سفر گروسی به ایران/ حل چالش موضوع بازرسان/ خنثی‌سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایرنا برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در شهر اصفهان همزمان با سفر «رافائل گروسی»، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران در روزهای ۱۸ و ۱۷ اردیبهشت ماه و همچنین دیدار وی با مقامات کشورمان در تهران از جمله تحولات مهم در روند فعالیت‌های هسته‌ای کشور است که محل بروز دیپلماسی هدفند دولت سیزدهم قرار گرفته است؛ امری که نشان می‌دهد ایران توانسته دیپلماسی هسته‌ای خود با آژانس را همپای سیاست خارجی منطقه ای پیش براند.

قضاوتی که شاید به میزان قابل توجهی حاصل این اتفاق باشد که در طول ماه‌های پس از آغاز نبرد «طوفان الاقصی»، اخبار حوزه دیپلماسی هسته‌ای زیر سایه خبرهای مربوط به اوج گیری تنش سیاسی و نظامی تهران و تل آویو قرار داشته و برای بازتاب در رسانه‌های جهان، کمتر فرصت یافته است. این امر امکانی را برای شماری از محافل غربی-صهیونیستی فراهم کرد تا در ادعایی واهی از کوتاه شدن زمان گریز هسته‌ای ایران سخن بگویند و مدیر کل آژانس را برای پیگیری این اتهام بدون سند، تحت فشار مضاعف قرار دهند. چنانکه آخرین نشست شورای حکام آژانس در اسفندماه سال گذشته به محملی برای تکرار ادعاهای پرشمار علیه ایران تبدیل شد و «گروسی» انتقاداتی را پیرامون چندین مساله اختلافی از حل و فصل نشدن موضوع ۲ مکان ادعایی گرفته تا مجوز بازرسان و ممنوعیت های دوربین های آژانس متوجه تهران کرد.

همکاری بر اساس بیانیه سال ۱۴۰۱

با این وجود، نگاهی به رویکرد مقام‌های ایرانی پیش و پس از تندتر شدن مواضع آژانس، قضاوت درباره سیاست مسالمت‌آمیز تهران در تعامل با مقام‌های این نهاد بین المللی را در بوته آزمون می‌گذارد. این مهم را محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی چند روز پیش مورد توجه قرار داد و سفر قریب‌الوقوع مدیر کل آژانس به ایران را فرصتی برای ابهام زدایی از موارد مطروحه پیرامون مسائل اختلافی ایران و آژانس خواند و در عین حال مبنای همکاری جاری دو طرف را همچنان از بیانیه سال ۱۴۰۱ متاثر دانست.

این بیانیه که «گروسی» چندی پیش، اجرای مفاد آن را مورد تردید قرار داد، در پی سفر او در اسفندماه سال ۱۴۰۱ به تهران منتشر شد که بر مبنای آن، ایران و آژانس ذیل موافقتنامه‌ جامع پادمانی، روند حل‌وفصل مسائل اختلافی مربوط به ۴مکان ادعایی شامل سایت «جابرابن حیان کرج»، «مریوان»، ورامین (تورقوزآباد) و سایت «شیان» و همچنین نحوه راستی‌آزمایی آژانس بر اساس ملاحظات جاری را در قالب یک نقشه راه ترسیم کردند.

این در حالی بود که کمی پیش از صدور این بیانیه، پرونده اختلاف بر سر سایت «جابرابن حیان کرج» در ایستگاه آخر قرار گرفته بود و کمتر از ۳ ماه بعد از این بیانیه یعنی در خرداد ماه سال ۱۴۰۲ نیز پرونده سایت «مریوان» بسته شد تا شمار موضوعات بر سر مکان‌های مورد ادعا از ۴پرونده به ۲پرونده ادعایی مرتبط با کشف ذرات اورانیوم غنی‌شده در «تورقوزآباد» و «ورامین» کاهش پیدا کند.

حل چالش موضوع بازرسان

حضور «گروسی» در ایران همچنین فرصتی را برای این مهم فراهم می کند تا دو طرف دغدغه‌های خود پیرامون موضوع بازرسان آژانس را با یکدیگر در میان بگذارند. مدیر کل در حالی روی خود را از تصمیم سال گذشته ایران مبنی بر عدم صدور مجوز به چند بازرس اروپایی آژانس برگردانده و آن را منافی روند راستی آزمای آژانس می خواند که از مجموع ۴۰۰ بازرس آژانس، حدود ۱۲۰ بازرس در چارچوب موافقت نامه جامع پادمانی برای بازرسی و راستی‌آزمایی فعالیت های هسته‌ای به کار گرفته شده‌اند و با کمترین ممانعتی از سوی سازمان انرژی اتمی جهت فعالیت های راستی آزمایی خود مواجه نیستند. از این رو فعالیت حدود یک سوم کل تعداد بازرس‌های آژانس در ایران نمی‌تواند مغایرتی با کارکرد این نهاد نظارتی در بررسی فعالیت‌های صنعت هسته‌ای کشور داشته باشد.

خنثی سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی

بنابراین در چنین شرایطی که محافل غربی- اسرائیلی سیاست تبلیغاتی هدفمندی را برای تدارک یک جنگ دیپلماتیک فرسایشی میان تهران و وین در پیش گرفته اند، گفت‌وگوی چهره به چهره مقام‌های ایران و آژانس و برگزاری کنفرانس بین المللی اصفهان می تواند، به یکی از مجموعه فاکتورهای موثر در پیشبرد تعامل سازنده تهران و آژانس و پذیرش خواست‌ها و خط قرمزهای ایران در جریان این همکاری تبدیل شود و حتی مذاکرات رفع تحریم‌ها را نیز متاثر از خود سازد؛ امری که در ادامه نشان از این واقعیت دارد که جمهوری اسلامی ایران اجرای راهبرد صلح آمیز هسته‌ای خود را صرفا با هدف تحقق نیازهای ملی و با تکیه بر قوانین و استانداردهای آژانس ذیل سرفصل مفهوم پادمان هسته‌ای و موافقتنامه «ان پی تی» پیش می‌راند.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903001

دیگر خبرها

  • ارائه ۹میلیاردی خدمات بسیج سازندگی در اردستان
  • تدارک ۳۰ ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی/ فعالیت ۶۰۰ گروه جهادی در گرگان
  • ناتو برای درگیری با روسیه آماده می شود؟ | پشت پرده رزمایش‌های ۴ماهه مدافع استوار
  • بررسی ابعاد سفر گروسی به ایران/ حل چالش موضوع بازرسان/ خنثی‌سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی
  • فعالیت ۵ هزار گروه جهادی در آذربایجان‌شرقی
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • ناتو زنگ خطر را به صدا درآورد
  • تکذیب بیانیه انتخاباتی جمعیت زاگرس نشینان
  • فعالیت گروه جهادی منجی در امین شهر
  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند