Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی مویدی خرم آبادی شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سهم قاچاق دام در گرانی گوشت شاید به دو درصد هم نرسد، اظهار داشت: اصلا گرانی گوشت ارتباط چندانی با قاچاق دام ندارد؛  اینکه بخش کوچکی از دام از کشور خارج می شود را منکر نیستیم اما تاثیری بر گرانی گوشت ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قاچاق دام را در کشور داریم اما خیلی قابل توجه نیست که تاثیری بر گرانی گوشت بگذارد، تصریح کرد: مولفه های متعددی در گرانی گوشت وجود دارد که باید در جای خود بحث و بررسی شود نه صرفا موضوع قاچاق دام.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تاکید بر اینکه با قاچاق دام در کشور کاملا برخورد شده و ضوابط خوبی در این رابطه تعیین شده است، افزود: رئیس جمهوری نیز دستورات خوبی داده و دستگاه های متولی و موثر با موضوع قاچاق دام برخورد می کنند.

مویدی خرم آبادی با اشاره به اینکه شیب قاچاق دام در کشور خیلی کم شده است، گفت: ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش کشف قاچاق دام را داریم که قبل از قاچاق کشف شده اند و به وزارت جهاد کشاورزی تحویل داده شده اند.

وی با بیان اینکه لرستان هم جزو استان هایی است که از نظر قاچاق دام مورد هدف قاچاقچیان است و این موضوع ایجاب می کند مسئولان ذی ربط هوشیاری داشته باشند، تصریح کرد: در این رابطه محموله هایی هم در استان بوده و کشف شده و در مجموع اقدامات خوبی شده است.

کد خبر 4547141

منبع: مهر

کلیدواژه: خرم آباد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۳۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۰۰ تن عسل در کهگیلویه و بویراحمد تولید شد

به گزارش خبرنگار مهر، رضا بهنام پور ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: این محصولات گرده گل، موم، ژله و بره موم است که در مزارع پرورش زنبور عسل این استان تولید می‌شود.

بهنام پور گرانی نهاده‌های زنبورداری همچون موم، کندو و دارو، گرانی شکر برای تغذیه بهاره و زمستانه، بیماری کنه، گرد و غبار و نبود بازار فروش را از مهمترین مشکلات زنبورداران استان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال از زنبورستان های این استان تولید می‌شود، گفت: ۲۳۲ هزار کلونی زنبور عسل در مناطق مختلف این استان وجود دارد.

بهنام پور افزود: عسل تولیدی این استان از کیفیت بالایی برخوردار بوده و با توجه به گونه‌های مختلف گیاهی در استان، خاصیت درمانی نیز دارد.

وی تصریح کرد: ۵۰ درصد از عسل تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد در استان مصرف می‌شود و ۵۰ درصد دیگر به شهرستان‌ها و استان‌های همجوار و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می‌شود.

کد خبر 6086485

دیگر خبرها

  • شترداری رسته مزیت دار دامداری سازگار با اقلیم کشور
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • واردات گوشت آفریقایی و تانزانیایی به ایران
  • واردات گوشت گرم از آفریقا
  • واردات گوشت از آفریقا به کشور
  • تجارت آزاد با اوراسیا در انتظار مصوبه مجلس/ واردات گوشت از آفریقا
  • ریزش نرخ دلار چه تاثیری بر قیمت خودروهای داخلی گذاشت؟
  • اجرای طرح تولید قراردادی با هدف خودکفایی گوشت قرمز
  • ۱۸۰۰ تن عسل در کهگیلویه و بویراحمد تولید شد
  • خاندوزی چند هفته قبل از وزیر شدن: شش ماهه مشکل گرانی‌ها حل می‌شود