Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: ۱.۵ میلیارد دلار معادل ۱۸ هزار میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستائیان و عشایر هزینه می‌شود. ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۳ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محمد امید عصر امروز در بازدید از روستای صاحب‌الزمان(عج) خرم‌آباد در جمع مردم این روستا اظهار داشت: انقلاب شکوهمند اسلامی در روستاها خدمات بسیار گسترده‌ای را تاکنون انجام داده است و این خدمات چنان گسترده است که حتی معاندین کشور به این نکته مکرراً اقرار کرده‌اند که جمهوری اسلامی در عرصه سازندگی روستاها کارهای شگرف و بزرگی انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در آمارهای جهانی شرایط کشور ما بسیار خوب است و این واقعیت را نمی‌توان کتمان کرد افزود: 62 هزار روستا در کشور زیرمجموعه معاونت توسعه روستایی است که 38 هزار از این روستاها جمعیت بالای 20 خانوار بوده که همه این روستاها امروز از نعمت برق و آب آشامیدنی برخوردار است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور عنوان کرد: 85 درصد این روستاها از نعمت راه و حدود 80 درصد از روستاهای کشور از نعمت گاز برخوردار است که در لرستان 88 درصد روستاها گازرسانی شده است.

وی با اشاره به اینکه نظام جمهوری اسلامی در رابطه با روستاها با دست و دل‌ بازی تلاش کرده است بیان کرد: امروز جمعیت روستاها 26 درصد از جمعیت 80 میلیونی کشور است، عمده دلیل مهاجرت روستائیان مسئله اشتغال است بنابراین باید به اشتغال در روستاها توجه می‌کردیم.

امید تصریح کرد: مقام معظم رهبری موافقت کردند از محل صندوق توسعه ملی 1.5 میلیارد دلار برای اشتغال روستائیان و عشایر هزینه شود که معادل 18 هزار میلیارد تومان است.

طرح‌های صنعتی و توسعه اشتغال روستایی استان قم افتتاح شدپرداخت 6هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستاییافتتاح پروژه‌های صنعتی و توسعه اشتغال روستایی در قم به روایت تصویر

وی خاطرنشان کرد: در این چند سال گذشته تسهیلاتی به این شکل نداشتیم، تسهیلاتی با نرخ چهار درصد با زمان بازپرداخت حدود 9 سال به روستائیان پرداخت می‌شود؛ با عنایتی که مقام معظم رهبری به مناطق محروم کشور و روستائیان دارند به‌طور یقین این تسهیلات در سال‌های بعد نیز تداوم دارد و می‌توانیم از این فرصت‌ها استفاده کنیم.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشورگفت: امروز برای تثبیت روستا باید به سمت تولید، کار و حرکت رفت؛ روستا باید به اصل خود یعنی تولید برگردد چرا که ظرفیتی که روستاها دارند باید احیا شود.

وی با بیان اینکه روستا باید محل کار، اشتغال و تلاش باشد اظهار داشت: استان لرستان در آمار اشتغال روستائیان جز آمار تراز اول کشور است، 300 میلیارد تومان اعتبار سهم اشتغال روستایی لرستان است که حدود 190 میلیارد تومان از این اعتبار را جذب کرده است.

امید افزود: مردم نیز باید همت کنند و از این فرصت‌ها استفاده کنند؛ روستای صاحب‌الزمان(عج) زمانی می‌تواند چراغش روشن باشد که از فرصت‌های اشتغال به‌خوبی استفاده کند؛ در بحث رودخانه که از این محل می‌گذرد نیز حتماً اعتباری را تخصیص می‌دهیم و تأمین منابع را خواهیم داشت تا مشکل طغیان رودخانه به‌صورت علمی حل شود.

وی عنوان کرد: با این تسهیلاتی که پرداخت‌شده مهاجرت معکوس به روستاها شروع‌شده است، این تسهیلات می‌تواند راه را هموار کند بنابراین باید کمیته‌ای مشخص شود تا مردم این روستا بتوانند از این فرصت استفاده کنند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشوربیان کرد: در بخش تسهیلات بلاعوض به روستاها کمک می‌کنیم ولی حد محدودی دارد، وقتی کار و تلاش باشد ماندگاری مردم در روستاها بیشتر است.

انتهای پیام/ح

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۳۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • هزینهٔ حج امسال، ۳۰۰ دلار کمتر است