Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@10:50:15 GMT

قاچاق دام تاثير چنداني بر گراني گوشت ندارد

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۱۴۶۳۷

قاچاق دام تاثير چنداني بر گراني گوشت ندارد

خبرگزاري آريا - خرم آباد -ايرنا- رئيس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور گفت: قاچاق دام تاثير چنداني بر گراني گوشت ندارد.

به گزارش ايرنا، سردار علي مؤيدي روز سه شنبه در روستاي صاحب الزمان (عج) خرم آباد درجمع خبرنگاران افزود: سهم قاچاق دام در گراني گوشت شايد به درصد هم نرسد، دليل گراني گوشت بايد از مسئولان و متوليان امر پرسيده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: اينکه بخش کوچکي از دام از کشور خارج مي‌شود را منکر نيستيم ولي تأثيري بر گراني گوشت ندارد.
سردار مويدي اظهار داشت:اکنون قاچاق دام درسطح کشور وجود دارد اما خيلي قابل‌ توجه نيست و درحد تأثير گذار بر گراني گوشت نمي باشد.
رئيس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور عنوان کرد: مؤلفه‌هاي متعددي در ايجاد گراني گوشت وجود دارد که به آن مؤلفه‌ها در جاي خودش بايد بپردازيم.
وي افزود: با اين مؤلفه کاملا برخورد شده و ضوابط خوبي تعريف‌ شده، دستورات خوبي رئيس‌ جمهور داده همچنين دستگاه‌هاي متولي و مسئولان مبارزه کننده به جد برخورد مي‌کنند و نسبت به گذشته شيب قاچاق دام خيلي کم شده است.
وي با اشاره به اينکه دام‌هاي کشف‌ شده از طريق تعزيرات حکومتي در اختيار وزارت جهاد قرار مي‌گيرند بيان کرد: نسبت به گذشته 20 تا 25 درصد افزايش کشف قاچاق در اين زمينه داريم.
سردار مويدي ادامه داد: در اين راستا لرستان جز استان‌هايي است که از نظر قاچاق دام مورد هدف قاچاقچيان است و به لحاظ نزديکي به مرز غربي ايجاب مي‌کند که دست‌اندرکاران هوشياري و مراقبت بيشتري در اين راستا داشته باشند.
مؤيدي ياد آور شد: لرستان به لحاظ عشايري بودن و دامپروري مورد هدف قاچاقچيان است و محموله‌هايي نيز کشف‌شده ولي اتفاقات خوبي رخ‌ داده و شايد استان لرستان جز استان‌هايي بود که خيلي زود به اين موضوع توجه کرد و اقدامات قابل‌توجهي در مهار قاچاق داشته است.
رئيس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت:چون استان لرستان دام‌روري است، مردم و مسئولان بايد مراقب باشند که قاچاقچيان و شبکه ها سرمايه مردم را به اين راحتي از استان خارج نکنند، لرستان در کشف قاچاق و مقابله جز 2 يا 3 استان برتر کشور است.
7274/6060
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۴۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تغییر تعطیلی آخر هفته از پنج‌شنبه به شنبه و تاثیر آن در آموزش
  • هنری که لاکچری شده!
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • کشف ۳۷ دستگاه گاز صفحه‌ای قاچاق در لرستان
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار