Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از ایلام، سید محمدتراب میری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام امروز در جریان تور رسانه‌ای به منظور بازدید از پروژه‌های حوزه کشاورزی استان ایلام در شهرستان مهران اظهار کرد: یکی از رویکردهای وزارت جهاد کشاورزی توسعه صنایع تبدیلی است و در استان ایلام طی سال های پس از انقلاب 123 طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی با سرمایه 434 میلیارد و 890 میلیون ریال اجرا شده که زمینه اشتغال 866 نفر با ظرفیت سالانه 343 هزار و 151 تن را فراهم آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه هم اکنون میزان برداشت محصولات کشاورزی در استان سالانه به بیش از یک میلیون تن می رسد، تاکید کرد: ارزش محصولات کشاورزی اسلام سالانه بالغ بر 40 هزار میلیارد ریال است.
رئیس جهاد کشاورزی ایلام ادامه داد: شاخص های تولید محصولات کشاورزی در استان طی 40 سال گذشته رشد قابل توجهی یافته بطوریکه هم اکنوندر زمینه تولید بذر گندم رتبه اول، تولید گندم رتبه پانزدهم، کلزا رتبه هفتم، تولید گوشت سفید رتبه هشتم، گوشت قرمز رتبه هفدهم، تولید عسل رتبه بیست و چهارم و در بخش تولید ماهی رتبه شانزدهم کشور را دارا هستیم.
میری اضافه کرد: 9 سیلوی ذخیره گندم با ظرفیت 200 هزار تن، واحدهای تولید خوراک دام، کارخانه ترشیجات و شوریجات ، سردخانه میهن با سرمایه 148 میلیارد ریال و اشتغالزایی 105 نفر و ظرفیت سالانه 54 هزار و 850 تن از جمله مهم ترین پروژه های اجرا شده طی سال های گذشته بوده است.
وی ادامه داد: یکی از مزیت های استان پرورش ماهی در قفس است که هم اکنون به حدود 3 هزار تن رسیده است.
رئیس جهاد کشاورزی ایلام گفت: هم اکنون 218 واحد تولیدی ماهی سردآبی و گرم آبی با سرمایه گذاری 200 میلیارد ریال و میزان تولید 3 هزار و 627 تن در استان ایجاد شده است.
میری یادآور شد: احداث 391 واحد مرغداری گوشتی مکانیزه با اعتبار 35 میلیارد ریال و ظرفیت 7 میلیون و 100 هزار قطعه در هر دوره ، تولید بیش از 51 هزار تن گوشت سفید در سال با اشتغالزایی مستقیم یک هزار و 500 نفر، توسعه صنعت زنبور داری استان به 700 هزار کلنی و با سرمایه گذاری 245 میلیارد ریال و تولید عسل 8 هزار و 800 تن در سال و اشتغالزایی یک هزار و 500 نفر از دیگر فعالیت های حوزه دام و طیوراستان است.
وی با بیان اینکه سطح زیر کشت زراعی دیم و آبی در ابتدای انقلاب اسلامی حدود 164 هزار هکتار بوده که هم اکنون به 208 هزار و 657 هکتار رسیده که از این مقدار سطح کلی اراضی آبی 20 هزار هکتار بود که به 90 هزار هکتار افزایش یافته است .
رئیس جهاد کشاورزی ایلام تاکید کرد: سطح اراضی تجهیز و نوسازی شده 143 هکتار بوده که به 20 هزار و 206 هکتار پس از انقلاب افزایش یاقته است.
میری افزود: تولید گوشت قرمز قبل از انقلاب هفت هزار تن بود که در شرایط کنونی به 27 هزار تن افزایش یافته است، تولید گوشت سفید از 100 تن قبل از انقلاب به 51 هزار و 500 تن افزایش یافته است.
وی گفت: تعداد واحدهای مرغداری گوشتی سه واحد بود که به 391 افزایش یافته است، واحدهای پرورش گوساله از پنج واحد به 592 واحد افزایش یافته است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا ایلام اجتماعی کشاورزی قران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۴۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: حضور و حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان در کنار بخش کشاورزی موجب تحول و جهش تولید در این بخش می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سید علی احمدزاده عصر امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در دیدار با رئیس سازمان جهاد کشاورزی و اعضای صندوق توسعه بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر حمایت جدی از توسعه بخش کشاورزی استان، اظهار کرد: استعدادهای حوزه کشاورزی باید با انجام مطالعات شناسایی و شرکت‌های دانش‌بنیان بیشترین نقش‌آفرینی را در این بخش داشته باشند.

وی با بیان اینکه تعاونی‌های بخش کشاورزی باید توسعه یابند و فعال‌تر شوند، افزود: حمایت از این صندوق از طریق اختصاص اعتبارات با هدف حمایت از تمام کشاورزان و سهامداران استان مدنظر باشد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وجود ۱۶۱ تعاونی و تشکل بخش کشاورزی، گفت: در راستای مردمی‌سازی دولت و تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم زمینه مشارکت کشاورزانی که عضو این صندوق هستند برای جهش در بخش کشاورزی فراهم شود.

وی تصریح کرد: گیاهان دارویی و سایر بخش‌های حوزه کشاورزی فرصت مناسبی برای مشارکت مردم است و بخش کشاورزی زمینه ساز حضور مردم در این بخش باشد.

احمدزاده خاطرنشان کرد: وجود آب فراوان، زمین‌های مستعد و اراضی کشاورزی باید توسعه اشتغال و تحول در این بخش را فراهم کند.

کد خبر 747964

دیگر خبرها

  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی لیتیوم در همدان می‌مانیم
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • ۱۰ هزار نفر در طرح های صنعتی ایلام مشغول به کار هستند
  • تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد