Web Analytics Made Easy - Statcounter

لندن – ایرنا – پژوهشگر ارشد امور ایران روز سه شنبه در نشست بررسی جایگاه و قدرت منطقه ای ایران در اندیشکده چتم هاوس گفت : همیشه گفتند این آخرین سال انقلاب ایران است اما دیدیم که این انقلاب 40 سال دوام آورده است.

به گزارش ایرنا، 'صنم وکیل 'این مطلب را در نشستی با حضور پژوهشگران ارشد اندیشکده چتم هاوس با عنوان'جایگاه و قدرت ایران در منطقه، چهار دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی' بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بزرگ‌ترین تحول چهل سال گذشته ایران را تحول جمعیتی نامید و خاطرنشان کرد که جمعیت ایران از زمان انقلاب تاکنون دو برابر شده که 70 درصد آن‌ها زیر 30 سال هستند.
این سخنران در ادامه پیر شدن جمعیت و افزایش جمعیت جویای کار را از چالش‌ های مهم پیش رو توصیف و اظهار کرد که ایران اکنون بزرگ‌ترین بخش جمعیتی بین 30 تا 50 ساله یا به‌اصطلاح جوان‌های قدیم را دارد که نقش ویژه‌ای را در سیاست و بعنوان‌مثال در رأی‌گیری‌ها ایفا می‌کنند.
به گفته وی، این رده جمعیتی در انتخابات نگرانی اصلی‌اش امنیت بوده و تمایل دارد به ایده‌های میانه‌رو و لیبرال رأی بدهد.
وکیل، تغییر دوم در ایران را تأثیر شبکه‌های اجتماعی معرفی و اشاره کرد که در ایران اکنون 56 میلیون نفر هر روز از اینترنت استفاده کرده و 40 میلیون نیز با داشتن تلفن هوشمند در شبکه‌های اجتماعی فعال هستند.
وی گفت، نه‌فقط مردم که دولت هم به‌طور فعال از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کند.
این کارشناس تحول دیگر در چهل سال گذشته را در حوزه اقتصادی ذکر کرد، ادامه داد: ایران تمام چهل سال گذشته تحت تحریم بوده و بنابراین اقتصاد خود را بر محور اقتصاد مقاومتی طراحی کرده است.
وی افزود: 'حال سؤال اینجاست که آیا این سیاست موفق خواهد بود یا نه. چرا که فشارهایی از داخل برای باز شدن اقتصاد به روی جهان خارج و لیبرالیزه کردن و امثال آن وجود دارد.'
وکیل در خصوص اینکه آیا جمهوری اسلامی موفق شده زندگی بهتری برای شهروندان خود ایجاد کند، گفت: 'برخی اقتصاددان‌ها می‌گویند نابرابری درآمدی در ایران تغییری نداشته است اما احساس آن بیشتر شده است'.
وی توضیح داد که این «حس» نابرابری یک چالش جدید برای انقلاب اسلامی بوده و منشأ ناآرامی‌های سال گذشته است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی در حال حرکت از ایدئولوژی مذهبی به سمت ایدئولوژی ملی‌گرایانه است ، تصریح کرد که ایران هرگز بعد مذهبی را رها نخواهد کرد اما به‌طور عمل‌گرایانه مدتی است از ملی‌گرایی نیز بهره می‌برد.
«لینا خطیب» مدیر بخش خاورمیانه چتم هاوس که به‌طور خاص روی موضوع نفوذ ایران در سوریه کار می‌کند به‌مرور سیاست خارجی ایران در منطقه پرداخت و گفت ، اکنون نفوذ استراتژیک ایران در منطقه در قوی‌ترین حالت در تمام عمر انقلاب اسلامی است.
او خاطرنشان کرد که نفوذ ایران در سال‌های بعد از انقلاب همواره در حال رشد بوده و در همه عرصه‌ها 'خیلی فعال' است.
خطیب ویژگی دیگر سیاست خارجی ایران را که به نفوذ و موفقیت آن کمک کرده، شکیبایی و برنامه‌ریزی فرانسلی نامید.
به گفته وی، ایران برای یک نسل برنامه‌ریزی می‌کند و نه برای تغییر و تحول یک‌ساله و محدود.
این سخنران بابیان اینکه «ایران آماده است صبر کند و صبر طولانی دارد» گفت : به لبنان نگاه کنید. کسی چه می‌دانست که بذر نشانده شده در سال 1979 امروز به حزب‌الله تبدیل شود که قدرتمندترین حزب سیاسی لبنان است.
وی سپس اظهار کرد که برای رسیدن به این موفقیت در لبنان، ایران یک نسل صبر کرده است. بنابراین در مورد این کشور همواره باید روی یک بازه زمانی طولانی فکر کرد.
خطیب همچنین عنوان کرد که از دید او دلیل شکست‌هایی که در همکاری با ایران رخ می‌دهد این است که دو طرف در دو مقیاس زمانی مختلف فکر می‌کنند.
این سخنران در ادامه، یکی دیگر از دلایل موفقیت ایران را استفاده بسیار خوب از فرصت‌ها برشمرد.
به عقیده وی ایران آن‌طور که کشورهای عربی می‌پندارند باعث‌ و بانی بحران یمن نیست، بلکه از بحران یمن به بهترین نحو استفاده کرده است.
وی توضیح داد که قالب ذهنی ساده‌ای که می‌خواهد همه بحران‌های منطقه را با استفاده از موضوع رقابت ایران و سعودی یا شکاف شیعه و سنی توضیح بدهد بیش‌ از حد ساده‌انگارانه بوده و نمی‌تواند همه تحولات را توضیح بدهد.
خطیب گفت ،به‌عنوان‌مثال حمایت ایران از به قول وی 'رژیم اسد در سوریه' به این معنی نیست که ایران واقعاً عاشق بشار اسد است، بلکه از دید وی، سقوط اسد می‌توانست شاهراه حمایتی حزب‌الله را قطع کند که برای ایران یک مساله حیاتی است.
این سخنران به همین ترتیب توضیح داد که برخلاف فرمول ساده‌انگارانه تمایزهای شیعه و سنی، ایران اکنون با گروه‌های سنی نیز همکاری می‌کند.
وی همکاری ایران با گروه‌ها و جمعیت‌های منطقه را همکاری در لایه‌های پایین و مردمی و محلی توصیف کرد که عامل موفقیت ایران شده است.
«رناند منصور» که تخصص بیشتری در حوزه نفوذ ایران در عراق داشت در این نشست سعی کرد مانند سخنران قبلی برخی افسانه سازی ها برای ایران هراسی در مورد نفوذ ایران را تصحیح کند.
او به شکل‌گیری داعش برخلاف تمایل ایران و هزینه زیادی که روی دست ایران گذاشت اشاره کرد و همچنین به این نکته که کردهای عراق بدون توجه به نظر ایران در سال 2017 همه‌پرسی استقلال برپا کردند و نتیجه گرفت که همیشه همه تحولات منطبق با خواست ایران نبوده است.
این سخنران، دو عامل مهم موفقیت ایران را در درجه اول صبر و برنامه‌ریزی طولانی و سپس همکاری منطقه‌ای در سطح پایین و محلی و بین مردم عادی توصیف کرد.
وی خاطرنشان کرد که ایران خود را فقط محدود به همکاری با بازیگران حکومتی نمی‌داند و با بازیگران غیردولتی هم وارد تعامل می‌شود.
منصور گفت، سناریو سازی دیگر این است که ایران خواستار همسایه‌های ضعیف است، اما در سال 2014 میلادی که عراق در آستانه تجزیه بود ایران به تقویت دولت مرکزی کمک کرد.
او ادامه داد افسانه دیگر این است که ایران از گروه‌های شیعه حمایت می‌کند، حال‌آنکه ایران در موارد مختلف از گروه‌ها و جوامع سنی نیز حمایت کرده است. وی کردهای اتحادیه میهنی را از آن جمله برشمرد که باوجود سنی بودن روابط نزدیکی با ایران دارند.
در بخش پرسش و پاسخ این نشست عنوان شد که یکی از دلایل دیگر موفقیت ایران، بیش از کارآمدی خود این کشور، تصمیم‌های غلط همسایگان آن است.
در این رابطه، «لینا خطیب» به این نکته اشاره کرد که صادر کردن وهابیت توسط عربستان سعودی اشتباهی بود که اکنون گریبان خود آن‌ها را گرفته است.
وی تصریح کرد که سیاست‌های غلط کشورهای منطقه، ایران را قوی‌تر می‌کند و از آن جمله می توان به سیاست‌های خشونت‌بار رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین اشاره کرد که در عمل به نفع ایران و محور مقاومت بوده و به آن‌ها مشروعیت و محبوبیت بیشتری داده است.
«صنم وکیل» چشم‌انداز طولانی‌مدت و هدف نهایی ایران در منطقه را خروج کامل آمریکا دانست و اظهار کرد که تهدید اصلی برای ایران در درجه اول آمریکا و بعد رژیم صهیونیستی است.
شبس**اروپام ** هـ ن ** 1917

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي انگليس انقلاب 97 چتم هاوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۴۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرد شدن پنجه‌های عقاب در ریگزار طبس/ روزی که وعده صادق محقق شد

شن‌های طبس پس از ۴۳ سال هنوز با صدای بلند شکسته شدن هیمنه پوشالی استکبار به دست قدرت بی‌انتهای خداوند را فریاد می‌زنند، شن‌هایی که ماموران خدا بودند و نقشه چند ماهه ژنرال‌های آمریکایی را برای همیشه در صحرای طبس نقش بر آب کردند و مصداقی از وعده صادق شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، «منطقه فرود هواپیماها و هلیکوپترهای آمریکایی محلی است در فاصله حدود ۲۷۰ کیلومتری یزد و ۱۶۰ کیلومتری طبس، حوزه هنگ ژاندارمری بیرجند پاسگاه رباط‌خان در ۴۰ کیلومتری این نقطه واقع است، این نقطه جز نقشه‌ای بوده که در زمان رژیم طاغوت قرار بوده فرودگاه شود و چون این نقشه‌ها توسط آمریکایی‌ها طرح‌ریزی می‌شده، لذا مختصات این منطقه را داشته‌اند.

قبلاً هم از این محل برای صدور اورانیوم‌های استخراج شده از منطقه به آمریکا استفاده می‌کردند، این منطقه از کویر به صورت دشت باز و گسترده و به وسعت بیش از ۱۰ کیلومتر مربع است که میدان دید وسیع برای فرود هواپیما و هلیکوپتر دارد.

آمریکایی‌ها حساب همه چیز را کرده بودند، اما از آنجا که پشتیبان ملت خداوند متعال است، سطح شنی کویر، تمام نقشه‌های آنها را به هم ریخت، هلیکوپتر مربوط به نیروی دریایی آمریکا در منطقه بود که هنوز منفجر یا منهدم نشده و فقط بعضی از چرخ‌هایش در شن فرو رفته بود، دو هلیکوپتر یکی در سمت راست جاده و دیگری در سمت چپ قرار داشتند، هلیکوپتر دیگری در سمت چپ جاده سوخته و متلاشی شده بود، علاوه بر هلیکوپترهای سالم یک هلیکوپتر هم با هواپیمای سی ۱۳۰ آمریکایی برخورد کرده بود و هر دو آتش گرفته بودند، از هواپیماهای سی ۱۳۰ که ۴ موتور داشت، جز تل خاکستر و بقایای قطعات ذوب شده در سطح کویر پخش شده چیزی باقی نمانده بود.

پنج جسد سوخته در لابه‌لای لاشه هواپیما دیده می‌شد که عبارت از خلبان و خدمه هواپیمای سی ۱۳۰ بودند، هلیکوپتری هم که به این هواپیما برخورد کرده متلاشی شده بود، که مسلماً خلبانانش کشته شده‌اند، نکته قابل توجه این که جعبه سیاه هواپیمای سی - ۱۳۰ که حافظه مختصات پرواز و جهت و مسیر پرواز است در محل بین سوخته‌های لاشه هواپیما موجود بود، از این جعبه می‌توان کاملاً مطمئن شد که این مزدوران از کدام‌یک از پایگاه کشورهای مزدور آمریکا در منطقه پرواز کرده‌اند.

مقدار زیادی پوکه‌های شلیک شده M۱۶ را مشاهده کردیم و فانوسقه‌های زیادی روی زمین پخش بود، در هر کدام از این فانوسقه‌ها دو جافشنگی M۱۶ و در هر کدام سه خشاب ۲۰ تری M۱۶ وجود داشته است، آمریکایی‌ها حتی وقت نکردند که این فشنگ‌ها را همراه خود ببرند و در محل رها کرده و فرار کرده‌اند، کنار هر وسیله مقداری مواد منفجره گذاشته بودند. من دوربین‌های زاویه‌سنج سنگین را دیدم که کنار آنها جعبه مواد منفجره آماده انفجار قرار داشت و این بسیار خطرناک بود.»

این‌ها گوشه‌ای از نخستین گزارش خبری از واقعه صحرای طبس به روایت شهید حسن باقری است که دو روز بعد از این حادثه در هفتم اردیبهشت سال ۱۳۵۹ در صفحه دو روزنامه جمهوری اسلامی به چاپ رسید.

مهدی مزگی‌نژاد، کارشناس ارشد علوم سیاسی و معاون اسبق سپاه انصارالرضا (ع) خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا می‌گوید: عملیات پنجه عقاب در ایران معروف به «عملیات طبس»، نام عملیاتی نظامی بود که توسط ۱۳۲ نیروهای دلتا ارتش ایالات متحده آمریکا در پنجم اردیبهشت ۱۳۵۹ برای آزادسازی آمریکایی‌های گروگان گرفته‌شده در سفارت ایالات متحده در تهران انجام شد.

وی با بیان اینکه، این عملیات نخستین تجربه عملیاتی نیروی دلتا بود و فرمان اجرای این عملیات از سوی کارتر، رئیس‌جمهور وقت آمریکا با اعلام کلمه رمز «بروید» صادر و در غروب روز پنجشنبه، چهارم اردیبهشت ۱۳۵۸ این عملیات آغاز شد، می‌افزاید: طی این عملیات شش فروند هواپیما و هشت بالگرد آمریکایی برای آزادی ۵۳ گروگان آمریکایی در تهران، از نقاط کور راداری وارد حریم هوایی ایران می‌شوند.

معاون اسبق سپاه انصارالرضا (ع) خراسان‌جنوبی ادامه می‌دهد: براساس اسناد موجود، همان ابتدا یکی از بالگردها در ۱۲۰ کیلومتری شهر راور کرمان دچار نقص فنی و مجبور به فرود می‌شود و سرنشینان آن به بالگرد دیگری منتقل می‌گردند و پس از طی مسافتی و با توجه به وقوع طوفان شن، دستگاه هیدرولیک این بالگرد نیز از کار می‌افتد اما به سختی می‌تواند خود را به ناو هواپیمابر نیمیتز برساند و شش فروند هواپیمای سی - ۱۳۰ و شش فروند بالگرد در محلی واقع در صحرای طبس در تاریکی شب فرود می‌آیند تا از این مکان بیابانی عملیات خود را آغاز کنند اما حین سوخت‌گیری بالگردها برای اجرای مرحله بعدی عملیات، یکی دیگر از آنها دچار نقص فنی شد و با از کار افتادن آن، همه برنامه‌های آمریکایی‌ها به هم ریخت، زیرا با محاسباتی که انجام داده بودند، برای انجام مرحله بعدی عملیات حداقل به شش بالگرد نیاز داشتند.

به گفته این کارشناس ارشد علوم سیاسی در این عملیات سه بالگرد دچار نقص فنی شدند و در نهایت، عملیات پنجه عقاب با کشته شدن هشت نفر به علت وقوع طوفان شن در منطقه طبس و برخورد یک هواپیمای سی ۱۳۰ با یک بالگرد سی‌اچ ۵۳ متوقف شد، پنج بالگرد در منطقه زمین‌گیر شدند و بقیه نیروها با پنج هواپیما خود را به ناو هواپیمابر نیمیتز رساندند و عملیات به‌طور کامل شکست خورد.

مزگی‌نژاد ادامه می‌دهد: امام خمینی (ره) پس از این واقعه فرمودند: «نباید بیدار شوند آنهایی که به معنویات توجه ندارند و به این غیب ایمان نیاوردند، (چه کسی) این هلیکوپترهای آقای کارتر را که می‏‌خواستند به ایران بیایند، ساقط کرد؟ ما ساقط کردیم؟ شن‌ها ساقط کردند، شن‌ها مأمور خدا بودند، باد مأمور خداست».

محمد منتظر قائم شهید واقعه طبس

معاون اسبق سپاه انصارالرضا (ع) خراسان‌جنوبی با بیان اینکه محمد منتظر قائم اولین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان یزد، روز پنجم اردیبهشت سال ۱۳۵۹ وقتی از فرود چند بالگرد آمریکایی در کویر طبس مطلع می‌شود، با توجه به نزدیکی طبس تا یزد بلافاصله در محل حادثه حضور پیدا می‌کند تا موضوع را از نزدیک بررسی کند، می‌گوید: انبوهی از اسناد طبقه‌بندی شده و سری در بالگردها به جای مانده بود به همین دلیل بنی‌صدر بی‌درنگ، دستور داد چند بمب‌افکن، بالگردهای به‌جا مانده را بمباران کنند، بر اثر این خیانت، فرمانده سپاه یزد شهید محمد منتظر قائم و همراهانش که برای بازرسی و بررسی محل به آنجا رفته بودند به شهادت رسیدند.

مزگی‌نژاد ادامه می‌دهد: در بازخوانی این اتفاق سه تحلیل وجود دارد، اول اینکه خداوند خواست در این عملیات به نیروهای مسلح بفهماند که اگر شما حضور ندارید من نیروهای دیگری دارم که در صحنه و پشتوانه انقلاب باشند، تحلیل دوم این است که درسی به دشمنان اسلام داده باشد که فکر نکنید بلند شدید و از آسمان عبور کردید و داخل کشور یک‌سری خودفروخته را اجیر کردید که این عملیات موفق شود می‌توانید این نهال انقلاب را که اکنون درختی تنومند شده خشک کنید.

کارشناس ارشد مسائل سیاسی می‌افزاید: ما در گذشته که موشک و نیروی هوافضا نداشتیم، بالگرد و پهباد نداشتیم، نیروی آموزش دیده نداشتیم، حتی همان مقدار سلاح محدودی هم که داشتیم به درستی کار نمی‌کرد، نیروهای موجود در حد نگهبانی از پمپ بنزین و سیلوی گندم و بانک آموزش دیده بودند، اما تجهیزاتی که امروزه در اختیار نیروهای سپاه و انتظامی و نظامی ما است، قابل مقایسه با آن زمان نیست، پس نتیجه می‌گیریم چیزی فراتر از اینها بوده که با همه نداشته‌ها باعث شکست عملیات پنجه عقاب شد و آن اراده الهی و دست خدا بود که حافظ این انقلاب و نظام است.

وی با اشاره به تحلیل سومی که از بازخوانی این اتفاق می‌توانیم داشته باشیم، ادامه می‌دهد: امروزه با همه داشته‌ها باز هم مغرور نیستیم، اما دشمنان ما عبرت نگرفتند و فکر کردند کشورهای خودفروخته اطراف ما را اجیر کردند و تعدادی جاسوس در داخل کشور فرستادند و به یک سری مسائل رسیدند، این انقلاب و نظام نسبت به گذشته شکننده شده و با این‌گونه اقدامات و تحریم‌ها و مباحث اقتصادی از پای در می‌آید، اما تمام جهان در راهپیمایی روز قدس و ۲۲ بهمن و در عملیات طوفان‌الاقصی و وعده صادق دیدند که مردم همچنان پشتیبان ولایت و انقلاب و نظام بودند و با همه کاستی‌ها قدردان خون شهیدان هستند که پای نظام و انقلاب ایستاده‌اند.

واقعه صحرای طبس، نیازمند بازخوانی و نشر آن به نسل جوان است

غلامرضا فلاحی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌جنوبی نیز در گفت‌وگوی با خبرنگار ایمنا درباره این واقعه می‌گوید: پنجم اردیبهشت یادآور یک حماسه مهم در تاریخ جمهوری اسلامی ایران است، روزی که هیمنه پوشالی استکبار در صحرای طبس شکسته شد.

وی می‌گوید: از ابتدای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تا زمان حال و با عملیات‌های مختلف ترور و حمله و توطئه دشمنان بر علیه جمهوری اسلامی ایران هر چقدر افزایش پیدا کرد باعث شد که توانمندها و ظرفیت‌های انقلاب و خودمان را بیشتر بشناسیم و با تکیه به نیروی ایمان، اراده و توان داخلی بر مشکلات غلبه کنیم و اکنون مشاهده می‌کنید در عرصه‌های نظامی و علمی موفقیت‌های بسیاری را به‌دست آوردیم.

فلاحی درباره اهمیت واقعه طبس و لزوم شناساندن ابعاد مختلف این حادثه در سطح بین‌المللی می‌افزاید: واقعه صحرای طبس یک جریان بین‌المللی و ملی است و تنها مختص خراسان‌جنوبی و شهرستان طبس نیست و این واقعه عظیم نیازمند بازخوانی و نشر به نسل جوان و دنیاست که البته تاکنون اقدامات خوبی در استان خراسان‌جنوبی در این زمینه انجام شده است اما کافی نیست و باید با نگاه ملی و بین‌المللی به این موضوع توجه شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌جنوبی دو پروژه موزه بین‌المللی استکبارستیزی صحرای طبس و باغ موزه دفاع مقدس مرکز استان را دو زیرساخت مهم فرهنگی معرفی کرد و می‌گوید: موزه بین‌المللی استکبارستیزی صحرای طبس با نگاه ویژه دولت انقلابی سیزدهم و در شهرستان طبس در محل وقوع این حادثه با مساحت ۳۴۰۰ متر مربع در حال ساخت است که در سفر اول رئیس‌جمهور به خراسان جنوبی، ۱۵ میلیارد تومان اعتبار دریافت کرد و تا این لحظه ۳۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل و بهره‌برداری نیازمند ۶۰ میلیارد تومان اعتبار است.

وی ادامه داد: پروژه باغ موزه دفاع مقدس مرکز استان نیز در سفر اول آیت‌الله رئیسی ۸۰ میلیارد تومان اعتبار دریافت کرد که با زیربنای شش هزار متر مربع در بلوار شهید صیاد شیرازی بیرجند در حال ساخت است و ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که برای تکمیل و بهره‌برداری ۹۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

کد خبر 747376

دیگر خبرها

  • پیام تسلیت حجت الاسلام سید موسی موسوی در پی درگذشت ماموستا فخری
  • نظر رهبر انقلاب درباره اهمیت تاریخی و راهبردی علمیات وعده صادق
  • مسجد مهمترین پایگاه انقلاب و مردم/ مسلمانان از انتقام سخت فرزندان امام به وجد آمده‌اند
  • تمجید رئیسی از عملکرد دولت
  • رئیسی: مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد/ هر چه به نفع مردم و اقتصاد کشور باشد را انجام می‌دهیم حتی اگر عده‌ای مخالفت کنند
  • نیرو‌های مسلح ایران اسلامی در اوج اقتدار در منطقه و جهان
  • نیروهای مسلح ایران در اوج اقتدار در منطقه و جهان هستند
  • باید، حول محور وحدت از آرمان‌های انقلاب دفاع کنیم
  • نخستین یادواره و کنگره شهدای منطقه یک اصفهان برگزار می‌شود
  • خرد شدن پنجه‌های عقاب در ریگزار طبس/ روزی که وعده صادق محقق شد