Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان رضوی گفت: قرار نیست استاندار جاریه خراسان رضوی باشم و دنبال سبک جدید اداره استان هستم. ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۸ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، علیرضا رزم حسینی امشب در دیدار با مدیران رسانه استان خراسان رضوی در استاندار خراسان رضوی اظهار داشت: الگوی ما در کرمان موفق بود اما به خوبی انعکاس پیدا نکرد؛ امروز مشکلاتی در ساختار اداری کشور داریم و نحوه اداره کشور مشکل دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برخی از این مشکلات تصریح کرد: اول اینکه تمرکزگرایی شدید داریم و نمی‌توان با روش قرن نوزدهم کشور را اداره کرد.توسعه به معنای جاده‌سازی نیست بلکه باید سطح رفاه عمومی مردم در همه ابعاد بالا برود و مردم مومن و متمکن باشند.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: از ابتدای انقلاب اسلامی، هر دولتی که آمده تمرکزگراتر بوده است و بوروکراسی ما امروز بیمار و نحس است و تولید نارضایتی و فساد می‌کند و رسانه‌ها باید در این زمینه مطالبه‌گر باشند.

رزم حسینی با اشاره به اینکه باید تمرکزگرایی را مورد نقد قرار دهید گفت: اختلافات سیاسی آفت انقلاب اسلامی است. بنده قرار نیست نه اصولگرایی را تقویت کنم و نه اصلاح طلبی را در استان تقویت کنم بلکه مستقل هستم و باید در مسیر انقلاب قدم برداریم.

وی با بیان اینکه قوانین مزاحم نیز مانع دیگری در مسیر توسعه است عنوان کرد: قرار نیست استاندار جاریه خراسان رضوی باشم و دنبال سبک جدید اداره استان هستم و اگر این اتفاق بیفتد خرمشهر فتح شده است وگرنه موفق نبوده‌ام.

رزم حسینی عنوان کرد: باید دنبال کارهای جدیدتر باشیم و این مهم با همکاری محقق می‌شود. مانع دیگر در مسیر توسعه نیز این است که  اختیارات متناسب با مسئولیت‌ها نیست و این نیز یک آفت است.باید تمام ارکان پای کار بیایند و از ظرفیت ائمه جمعه نیز باید استفاده کرد،جهاد اقتصادی بدون مجاهد اقتصادی موفق نیست.

لرستان| 1.5 میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستایی هزینه می‌شودتوسعه استان اردبیل در گرو همکاری با بخش خصوصی به دست می‌آیداستفاده از ظرفیت مرز برای توسعه استان خراسان جنوبی فراهم شود

وی با اشاره به اینکه مثلث توسعه اقتصادی باید در استان خراسان رضوی شکل بگیرد و ائمه جمعه هم پای کار آمده‌اند تصریح کرد: باید کشور را با شرکت‌های غیردولتی بسازیم و دولت دیوانسالار فعلی، فقط پشتیبانی کند؛ متاسفانه در حوزه توان‌افزایی مردم کار نکرده‌ایم در حالی که هدف اقتصاد، ایجاد اشتغال پایدار است.

رزم حسینی تصریح کرد: انتخاب مناطق اقتصادی ما براساس مناطق انتخاباتی است؛ اقتصاد مقاومتی هم دولتی نیست بلکه مردمی است و باید توسط کارآفرینان و شرکت‌ها جلو برود.

انتهای پیام/

R41347/P/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۴۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد

ایسنا/هرمزگان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان تکمیل خطوط و شبکه جمع آوری فاضلاب هم راستا با تکمیل تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس و انتقال پساب به صنایع غرب را مهم ارزیابی و تخصیص اعتبار برای اجرای آن را خواستار شد.

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان امروز ( ۱۴ اردیبهشت ماه )در بازدید مهدی دوستی استاندار هرمزگان و شهروز شجاعی رئیس شرکت ساخت و توسعه خلیج فارس از روند بازسازی و احداث فازهای تصفیه تکمیلی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس، با بیان اینکه دستورات استاندار هرمزگان در تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب همواره راهگشا و تسریع کننده امور بوده است، افزود: نگاه جامع و آینده نگری استاندار هرمزگان در این بازدید نشان داد عزمی جدی در استان هرمزگان برای جلوگیری از ورود به پساب به دریا وجود دارد که نوید روزهای خوب با هدف بهبود شرایط زیست محیطی ساحل بندرعباس را می‌دهد.

عبدالحمید حمزه پور با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس در حال حاضر ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: در این بازدید موانع پیش روی این پروژه به صورت میدانی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.به گفته حمزه پور ۳۸ کیلومتر از خطوط جمع آوری بتنی و در شرایط بحرانی است که می طلبد با هدف جلوگیری از ریزش آن، نوسازی شود.

مدیرعامل آبفای هرمزگان ادامه داد: یکی دیگر از چالش های شهر بندرعباس جمع آوری فاضلاب محلات بافت فرسوده شامل محله چاهستانی ها، آیت الله غفاری و سنگ کن است که فاضلاب خام آنها وارد خورها می شود.

وی مجموع اعتبار پیش بینی شده برای نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

در این بازدید، به مناسبت هفته کارگر، استاندار هرمزگان با اهدای گل از تلاش کارگران قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی
  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی