Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضایی کوچی گفت: اگر ما نتوانیم تولید مسکن را بالا ببریم و بانک ها نیز سقف تسهیلات شان را کاهش دهند قطعا افزایش قیمت مسکن در کشور ادامه دار خواهد بود.

«محمدرضا رضایی کوچی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان در مورد قیمت مسکن در سال آینده گفت: در سال 97 برنامه ریزی خوب و هدف گذاری مناسبی در بازار مسکن انجام نشد و به همین دلیل ما با افزایش 100 درصدی مسکن چه در بحث اجاره و چه خرید روبرو شدیم که اگر این روند ادامه داشته باشد قطعا در سال 98 شاهد افزایش 100 درصدی قیمت مسکن خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس کمیسیون عمران مجلس اظهار داشت: متاسفانه حمایت جدی در بحث تولید مسکن نمی شود و ما به آن سقفی که در نظر گرفته ایم، نزدیک نمی شویم که همین موضوع افزایش قیمت مسکن را تشدید می کند.

 

وی با بیان اینکه هیچ تناسبی میان عرضه و تقاضا در بازار مسکن وجود ندارد، تصریح کرد: همچنان تولید مسکن ما کم است و نیاز ما به یک میلیون واحد مسکن به نیاز قبلی مان که بیش از سه میلیون واحد بوده است، اضافه می شود یعنی ما به چهار میلیون واحد مسکن در سال 98 نیاز داریم.

 

وی تصریح کرد: متاسفانه دستگاه های متولی در این زمینه به مسئولیت خودشان عمل نمی کنند و فهم درستی نسبت به مسکن در کشور وجود ندارد.

 

رییس کمیسیون عمران مجلس یادآور شد: شاید موضوع آماری که در سال 95 مبنی بر اینکه دو میلیون و 500 هزار واحد خالی مسکن در کشور وجود دارد باعث شد که عده ای فکر کنند این تعداد واحد بیش از جمعیت کشور وجود دارد در حالی که این خانه ها، خانه هایی بود که افراد برای سرمایه گذاری داشتند و ربطی به نیاز کشور نداشت.

 

وی ادامه داد: نیاز واقعی کشور در بخش مسکن برای قشر متوسط به پایین یعنی کارمندان و کارگران است و این قشر هستنند که فاقد مسکن هستند چرا که آنها شرایط اقتصادی شان اجازه نمی دهد که صاحب خانه شوند.

 

رضایی کوچی بیان کرد: در حال حاضر بانک ها وظیفه سنگینی در بحث پرداخت تسهیلات دارند که متناسب با قیمت مسکن این تسهیلات را ارایه دهند. برخی ها این موضوع را مطرح می کنند که اگر ما سقف تسهیلات را افزایش دهیم باعث تورم می شود شاید این موضوع تورم به همراه داشته باشد ولی اثرات مثبت دیگری همچون ایجاد اشتغال در کشور و کمک به واحدهای تولیدی برای تولید مصالح ساختمانی به همراه دارد.

 

نماینده مردم جهرم در خانه ملت خاطرنشان کرد: 30 درصد اقتصاد کشور در بخش مسکن است. اگر ما این بخش را فعال کنیم این 30 درصد به رشد و رونق اقتصادی کشور کمک می کند، با این سقف تسهیلات و شرایط فعلی قطعا ما با افزایش قیمت مسکن در سال 98 روبرو خواهیم شد./

 

 

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: حادثه تروریستی زاهدان اصفهان شهرستان آران و بیدگل آران و بیدگل دارالشهدای آران و بیدگل سرلشگر باقری حضرت ام البنین سلام الله علیها اردبیل سرلشکر باقری تسهیلات بانکی تسهیلات مسکن مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۸۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، مطابق آمار وزارت راه و شهرسازی در قالب طرح نهضت ملی مسکن هم‌اکنون ۲.۵ میلیون واحد نهضت ملی مسکن مراحل ساخت خود را آغاز کرده و از این تعداد ۱.۸ میلیون سرپرست خانوار برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده‌اند. ۰.۷ میلیون متقاضی نیز در حال طی مراحل اولیه برای معرفی به نظام بانکی هستند.

بیشتر بخوانید: پیشنهاد افزایش ۲ برابری حق مسکن از سوی وزیر کار

از طرفی از ۱.۸ میلیون متقاضی نهضت ملی مسکن که جهت دریافت تسهیلات به نظام بانکی معرفی شدند، کمتر از ۰.۸ میلیون متقاضی موفق به انعقاد قرارداد تسهیلات با بانک شده‌اند.

به معنای دیگر این آمار آن است که ۵۵ درصد از متقاضیان واجد شرایطی که مراحل آماده‌سازی زمین و تسهیلات را در بانک طی کردند، موفق به انعقاد قرارداد با بانک نشده‌اند.

نکته مهم اینکه انعقاد قرارداد با نظام بانکی به معنای دریافت تسهیلات نیست و تا زمانیکه وام متقاضی به دست برسد راه طولانی وجود دارد.

مطابق قانون جهش تولید مسکن، نظام بانکی مکلف به پرداخت سالانه ۲۰ درصد از تسهیلات خود به بخش مسکن است اما در طول ۳ سال گذشته عملکرد بانک‌ها با تعهدات قانونی فاصله دارد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1229488 برچسب‌ها مسکن ملی

دیگر خبرها

  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • بانک‌ها تا پایان اردیبهشت نسبت به پرداخت تسهیلات مسکن اقدام کنند
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • گزارش جدیداز قیمت مسکن در تهران/مسکن ۰.۲ درصد افزایش یافت
  • آخرین وضعیت متقاضیان تسهیلات مسکن در این بانک مشخص شد
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها