Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@22:04:56 GMT

شناسایی ۱۸ نوع ماده معدنی در لرستان

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۱۹۶۹۷

شناسایی ۱۸ نوع ماده معدنی در لرستان

معاون سازمان صمت لرستان گفت: عمده سنگ‌های معدنی استان از نوع سنگ تزئینی است.

جمال مومیوند در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا ، اظهار کرد: هم اکنون ۱۸ نوع ماده معدنی در استان شناسایی شده است.

وی با بیان اینکه سهم عمده‌ای از مواد معدنی لرستان را سنگ‌های تزئینی تشکیل داده است، افزود: حدود ۵۰ درصد مواد معدنی استان سنگ تزئینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مومیوند ادامه داد: دومین معدنی که در استان از سهم چشمگیری برخوردار بوده لاشه سنگ آهکی است.

معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان تصریح کرد: مابقی شامل سنگ گچ، گرانیت، چینی، فلدسپات، تالک، شیست، قیر طبیعی و… هستند.

وی بیان کرد: با نگاهی دقیق به جایگاه معدنی استان درمی‌یابیم که راه حل متناسب با این شرایط حضور هلدینگ و شرکت‌های سرمایه‌گذاری معدنی است.

مومیوند اضافه کرد: این کار به دنبال تکمیل زنجیره ارزش و کسب حداکثر انتفاع از ذخایر معدنی موجود استان است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ماده معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۹۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: حیدر فتح‌زاده در نشستی با معاونان شورای نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار کرد:  بخش اعظمی از سهم ارزش افزوده استان مربوط به بخش معدن بوده و بر اساس آمارگیری سال گذشته حدود ۱۳.۷ درصد سهم ارزش افزوده معدن کل کشور در آذربایجان شرقی است.

وی اضافه کرد: حدود ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومان در بخش معدن استان سرمایه گذاری شده و میزان اشتغال این بخش هفت هزار و ۸۲۷ نفر است.

وی وضعیت نرخ مشارکت و نرخ بیکاری استان را مطلوب دانست و افزود: ۴۲ درصد ارزش افزوده استان مربوط به صنعت و معدن، ۹ درصد در بخش کشاورزی و مابقی ارزش افزوده استان در بخش خدمات است.

فتح زاده افزود: اصلی‌ترین قابلیت فراروی توسعه استان، تعدد و توانمندی بخش خصوصی استان است که توانسته بخش اعظم فرصت‌ها و منابع توسعه در استان از جمله اراضی حاصلخیز، معادن، بازار خدمات، مرز و ... را در مسیر فرآوری و مولدسازی قرار دهد و با هدایت سرمایه‌گذاری‌های گسترده و ایجاد کارگاه‌ها و کارخانه‌های متنوع، بستر مطلوبی برای ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی فراهم سازند.

وی گفت: بر اساس آخرین برآوردهای مرکز آمار ایران این استان با ۴ میلیون و ۷۵ هزار نفر جمعیت دارای ۲۳ شهرستان، ۷۲ شهر، ۱۴۲ دهستان و ۵۲ بخش است. تبریز به عنوان پرجمعیت ترین شهر آذربایجان شرقی، ۴۱ درصد جمعیت استان را به خود اختصاص داده است.

فتح‌زاده تصریح کرد: آذربایجان شرقی ۲۳۵ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای آذربایجان و ارمنستان دارد و سهم ارزش افزوده این استان از کل کشور ۳.۶ درصد است.

دیگر خبرها

  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • ۵ طرح صنعتی و معدنی خراسان جنوبی، آماده کلنگ‌زنی است
  • چرخش از سنگ‌آهن به سمت سنگ طلا!
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • آب چاه بخورید ولی آب معدنی نخورید |‌حرف های جنجالی مدیر آزمایشگاه در تلویزیون | ویدئو
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی