Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که رئیس کمیته بودجه شورای شهر معتقد است شاهد کسری بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی و حداکثر ۴۰۰۰ میلیارد تومانی در بودجه ۹۷ شهرداری هستیم؛ میرلوحی عضو دیگر شورا معتقد است اوضاع خوب است و ماهانه ۱۱۰۰ میلیارد تومان پول به خزانه می‌آید.

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، بودجه سال آینده شهرداری تهران  ۱۸ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان  تعیین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی ارقام لایحه بودجه نشانگر این است که شهرداری تهران حدود ۲۰ درصد  بودجه خود را  در بخش دستمزد و مزایای کارکنان افزایش داده است.

در بخش منابع، سهم اعتبارات نقدی در لایحه بودجه سال ۹۸ حدود ۱۵ هزار و ۱۴۴ میلیارد تومان است و بخش غیرنقد هم سهم ۳ هزار و ۷۸۶ میلیارد تومانی دارد. بودجه نقدی سال آینده با سهمی ۸۰ درصدی نسبت به بودجه مصوب امسال، ۳ درصد رشد و منابع پیش‌بینی شده در بخش غیرنقدی هم ۳ درصد کاهش داشته است. منابع غیر نقدی در بودجه امسال حدود ۴ هزار میلیارد تومان است.

بر اساس لایحه بودجه ۹۸، اعتبارات منطقه‌های ۲۲ گانه شهرداری تهران هم افزایش پیدا کرده و از رقم ۴ هزار و ۴۷۷ میلیاردی امسال به رقم ۵ هزار و ۲۴۴ میلیارد تومان برای سال آینده رسیده است.

شهرداری تهران لایحه  بودجه ۹۸ را دیر به شورا ارائه کرد و علت این امر را بررسی برنامه توسعه سوم شهرداری عنوان کرد.

حناچی: بودجه حمل و نقل عمومی افزایش یافت

پیروز حناچی شهردار تهران در زمان ارائه بودجه سال آینده به شورا گفت: سقف بودجه را ۱۸ هزار و ۹۳۰ میلیارد تومان در نظر گرفته‌ایم و در بخش حمل و نقل عمومی و ریلی شاهد افزایش بودجه هستیم تا بتوانیم وضعیت آلودگی و ترافیک را بهبود ببخشیم.

با توجه به صحبت شهردار تهران، مجید فراهانی رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران اعلام کرد که  بودجه معاونت حمل و نقل و عمران در لایحه بودجه ٩٨شهرداری کاهش یک درصدی داشته و بودجه حمل و نقل ۵٧٣٧ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

فراهانی: بودجه حمل و نقل و عمران کاهش یافت

همچنین فراهانی گفته است که  در ۹ ماهه سال ۹۷ شاهد تحقق حدود ۵۶ درصد بودجه سال جاری بودیم و با توجه به پیش بینی‌های انجام شده به نظر می‌رسد، حداقل شاهد کسری بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی و حداکثر ۴۰۰۰ میلیارد تومانی در بودجه ۹۷ شهرداری باشیم.

فراهانی ادامه داد: وضعیت فعلی نامناسب است و ما هم انتظار نداشتیم که بودجه پیشنهادی ۹۸ با هشت درصد رشد مواجه باشد و این در حالیست که سال آینده سال سختی خواهد بود و شاهد افول درآمدهای شهرداری خواهیم بود و برای ما هم جای تعجب داشت که چرا بودجه رشد دارد و باید دقت کنیم که در شورای شهر هزینه‌ها را کم کنیم وگرنه با تصویب این بودجه در شورا مهر تاییدی بر عدم تحقق و کسری بودجه ۹۸ زده‌ایم. مگر اینکه شهرداری بتواند ما را قانع کند.

وی با بیان اینکه سال آینده سال سختی برای شهرداری خواهد بود و با این حال شاهدیم که به جای آنکه بودجه انقباضی بسته شود، انبساطی بوده است، گفت: به نظر می‌رسد باید در ارقام بودجه تجدیدنظر کنیم.

این در حالی است که محمود میرلوحی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران به خبرنگار فارس گفت: درآمد نقدی ما محقق شده است و در بخش غیرنقدی یک تأخیر ثبت و ضبطی وجود دارد. به عنوان کسی که از مناطق اطلاع دارم بیشتر این تأخیرها در ثبت است.

وی ادامه داد: ماهی ۱۱۰۰ میلیارد تومان پول به خزانه می‌آید و این اقدام با اصلاح روش‌ها و سیاست‌ها بوده است. میزان درآمد ما سال گذشته از محل پسماند ۱۴ میلیارد تومان بود و امسال ۲۵۰ میلیارد تومان درآمد کسب کردیم؛ در حال حاضر وضعیت درآمدی ما خوب است. و با نظم و ترتیب پول می آوریم.

بر اساس این گزارش، با روی کار آمدن مدیریت جدید شهری در تهران، مسئولان ترافیک و آلودگی را دو چالش مهم کلان شهر تهران عنوان کردند و معتقد بودند که باید این مشکل برطرف شود. این درحالی است که بودجه حمل و نقل و عمران در سال آینده به جای رشد کاهش داشته است در حالی که شهردار تهران اعلام کرده بود که بودجه در این بخش افزایش یافته است.

کاهش ۴۰ درصدی دیابت با توسعه حمل و نقل عمومی

توسعه حمل و نقل عمومی بسیاری از مشکلات کلان شهر تهران را برطرف می کند به اعتقاد حناچی شهردار جدید تهران،  توسعه حمل و نقل عمومی می تواند در کاهش ۴۰درصد دیابت در جامعه کمک کند که در این خصوص بخشی از خیابان های تهران از جمله کریمخان و بلوار کشاورز و ایرانشهر به ایستگاههای عمومی دوچرخه مجهز شدند.

شهردار تهران ادامه داد: راه اساسی برای ارزان شدن دوچرخه های برقی تولید آن در ایران بوده که گره اساسی ما در این خصوص باتری های این وسایل عمومی است که بتوان به جای وسایل کاربراتوری دوچرخه های عادی- برقی و موتور سیکلت های برقی جایگزین شود.


حناچی ادامه داد: باید اذعان داشت که برای توسعه حمل و نقل عمومی ۳هزار دستگاه اتوبوس در تهران کمبود داریم که می بایست در این خصوص برنامه ریزی کرد.

شهرداری تهران در سال جاری طرح جدید ترافیک را در تهران اجرایی کرد . شهرداری اعلام کرد  بخش عمده ای از کاهش آلودگی ها برای این امر و همچنین اجرای مرحله دوم طرح کاهش(الزام خودروها به داشتن معاینه فنی) است البته شرایط جوی هم تاثیر زیادی در کاهش آلودگی هوا داشته است.

محسن پورسید آقایی معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران گفت:آمده ام تا ترافیک شهر راجراحی کنم، لذا تلاش می کنیم با مدیریتی جهادی و دلسوزانه طی چند سال تهرانی نو بسازیم و به شهروندان تحویل دهیم.

وی با بیان اینکه حمل ونقل عمومی و شهرسازی دو شاخه مهم شهرداری تهران هستند، تصریح کرد: معتقدم باقی حوزه ها سرویس دهنده بوده و تنها این دو حوزه به صورت جدی با شهروندان در ارتباط است، لذا باید سیاست گذاری ها و برنامه ها به گونه ای انجام شود تا شهروندان بیشترین خدمات و بهره را داشته باشد.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه ترافیک یکی از موضوعاتی است که زندگی در شهر تهران را با مشکل مواجه کرده و زندگی به معنای رفاه و آرامش در سایه ترافیک در شهر تهران کم رنگ شده است، گفت: توسعه حمل ونقل عمومی و رسیدگی به وضعیت ترافیکی شهر یکی از اولویت های جدی شهرداری تهران خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه در گام نخست همه چالش های ترافیک و حمل ونقل در ابعاد مختلف را بررسی و برای آنها برنامه ریزی خواهم کرد، گفت: گسترش و توسعه حمل ونقل عمومی با اولویت حمل ونقل ریلی اولویت اصلی برنامه ریزی ها در این حوزه خواهد بود.

کلان شهر تهران با معضل ترافیک و آلودگی هوا دست و پنجه نرم می کند و باید شهرداری برای رفع این مشکل برنامه داشته باشد اما شاهد هستیم بودجه شهرداری در بخش حمل و نقل و عمران در سال آینده کاهش یافته و بودجه در نظر گرفته شده برای حقوق و دستمزد کارکنان افزایش چشمگیری داشته است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بودجه شهرداری ها شهرداری تهران مجید فراهانی میرلوحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۹۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی اس آمار سپرده‌های بانکی مردم اصفهان در بانک‌ها را بیش از ۴۳۵ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: که با در نظر گرفتن سرمایه‌هایی مانند زمین، طلا و دلار میزان سرمایه‌های حبس شده به رقمی بسیار بیشتر از بودجه حدود ۵ هزار همتی کشور می‌رسد که برای توسعه قابل استفاده است.

مصطفی خضری معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان پیش از ظهر امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در آئین معارفه مدیر کل امور اقتصاد و دارایی استان اصفهان اظهار کرد: به این نشست مهم باید خاص‌تر نگاه کرد زیرا تکریم و معارفه ابعاد و آثار مهمی دارد، نخست تشکر و تقدیر از مدیری که مدتی تصدی مسئولیتی را برعهده داشته و خدماتی را ارائه کرده است همچنین معرفی مدیر جدیدی که در سنگر جدید اراده خدمت دارد.

وی بر این اساس برگزاری آئین تکریم و معارفه را مبتنی بر اخلاق ایرانی اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: از دیگر ابعاد این مراسم هشدار به همه ما است که فرصت‌ها زود می‌گذرد و باید جوابگوی اقدامات خود باشیم، خدمت در نظام جمهوری اسلامی که با این همه مجاهدت سر کار آمده، بسیار دشوار است و امروز نیز همه جبهه کفر در پی شکست آن هستند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان عملیات اخیر و غرورآفرین وعده صادق را دستاورد جدی گرفتن کار از سوی افرادی دانست که معادلات جهانی را به هم زد و ایران را در چشم دوست و دشمن عزیز کرد و گفت: در اوج تحریم و کارشکنی مطلق توانستیم کاری کنیم که با همه تجهیزاتشان نتوانستند در برابر آن مقاومت کنند، امروز در حوزه اقتصادی فرهنگی اجتماعی نیز باید اینگونه کار کنیم بنابراین یکی از درس‌های این جلسه آن است که در هر وظیفه‌ای که بر عهده داریم، کار را جدی بگیریم، گاهی در مقام نقد گاهی خوب کار می‌کنیم اما در مسیولیت‌ها جدیت لازم را نداریم.

خضری با اشاره به نقش جدی اقتصاد و دارایی در سیاست‌گذاری‌های دولت ادامه داد: این نهاد یکی از ارکان تصمیم‌گیر در حوزه بانک‌ها، بیمه‌ها، خصوصی‌سازی و اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ به شمار می‌آید همچنین مولدسازی از موارد مغفولی بود که جدی گرفته شد البته نقدهایی از باب سیاست گذاری به آن وارد است.

وی یکی از وظایف مهم اقتصاد و دارایی را نظارت مالی عنوان کرد و یادآور شد: در استان‌ها این وظیفه پررنگ‌تر از بخش اول است و ادارات امور اقتصاد و دارایی در حوزه نظارت‌های مالی در کنار نظارت‌های بیرونی به عنوان چشمان آئین دولت مشغول نظارت بر هزینه‌کردها هستند و با وجود همه محدودیت‌ها، شاهد تلاش شبانه‌روزی و دلسوزانه هستیم‌.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان یکی از نقدهای استانی را بر نظام بودجه‌ریزی کشور وارد دانست و گفت: این موضوع را به عنوان پیام اصفهان با وزیر مطرح کنید که عدالت در نظام بودجه‌ریزی وجود ندارد همچنین نقش استان‌ها و دستگاه‌ها در اقتصاد کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد و در توزیع بودجه استانی نیز عدالت وجود ندارد.

خضری خاطر نشان کرد: یک کارمند در استان اصفهان حداقل ۲۰ میلیون تومان کمتر از کارمند مشابه در همان دستگاه دریافت می‌کند و در تمام دستگاه‌های استان اصفهان این تفاوت بین دستگاهی درباره حقوق و مزایای زیرمجموعه وزارتخانه‌ها در استان‌های مختلف دیده می‌شود که قابل تحمل نیست و بی‌انگیزگی کارکنان را به دنبال دارد.

وی تصریح کرد: درست است که باید محرومیت‌ها نیز مدنظر قرار گیرد اما آنچه مغفول واقع شده توجه به نقش استان‌ها در اقتصاد کشور است، اصفهان پس از تهران در رتبه دوم تأمین درآمدهای مالیاتی قرار دارد اما در توزیع اعتبارات از رتبه هفتم برخوردار است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان سهم راه‌های استان و در کشور را ۷ درصد برشمرد و گفت: این مشکل را بخاطر ادامه نقش ملی اصفهان در اقتصاد کشور در وزارتخانه مطرح کنید، پیشنهاد دیگر ما به مدیران ارشد برای افزایش کارآمدی نظام حکمرانی و رضایتمندی مردم با همین بودجه، امکانات و سازوکارهای کنونی تمرکززدایی و اعطای اختیارات به استان‌ها است.

خضری با استناد به آمار بانک مرکزی اعلام کرد: آمار سپرده‌های بانکی مردم اصفهان در بانک‌ها در دی‌ماه سال گذشته بیش از ۴۳۵ هزار میلیارد تومان بود که با در نظر گرفتن سرمایه‌هایی مانند زمین، طلا و دلار میزان سرمایه‌های حبس شده به رقمی بسیار بیشتر از بودجه حدود ۵ هزار همتی کشور می‌رسد که برای توسعه، اجرای پروژه‌های نیمه‌تمام و حتی اجرای ایده‌های جدید قابل استفاده خواهد بود.

وی با اشاره به مشکلات مالی بخش گردشگری و بازسازی خانه‌های تاریخی گفت: با استفاده از ۱۰ درصد سرمایه بی‌استفاده استان در صورت اجرای روش‌های جدید تأمین مالی ۴۰ هزار میلیارد تومان به دنبال دارد به همین دلیل از وزارت اقتصاد درخواست داریم که پیشتاز رفع آفت تمرکز در تهران باشد تا شاهد افزایش کارآمدی باشیم.

کد خبر 747809

دیگر خبرها

  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از برحورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • رئیسی: بانک هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد | مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم
  • بانک‌هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد/ مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم
  • دولت توانسته بخش قابل توجهی از اهداف خود برای رفع ناترازی‌ها و مشکلات اقتصادی را محقق کند
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/ سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • سود بازار 1100 هزار میلیاردی خودرو
  • کاهش ۷۰ هزار میلیاردی درامدهای مالیاتی در بخش دوم بودجه