Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-07@03:55:27 GMT

بیمه سلامت قلب با رژیم غذایی وگان

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۰۱۳۹

بیمه سلامت قلب با رژیم غذایی وگان

رکنا: رژیم وگان در کاهش مشکلات قلبی و عروقی نیز نقش بسزایی دارد.

قدم اول در کاهش بیماری‌های قلبی‌ و عروقی، داشتن یک رژیم‌غذایی سالم است. این مقاله به بررسی رژیم‌های غذایی مختلف و تأثیر آن‌ها در حفظ سلامت قلب پرداخته است.

 30 درصد از مرگ‌ومیر در کل دنیا ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی است و هر ساله افراد بیشتری که درگیر این بیماری هستند شناسایی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۲۰۱۵، بیشتر از ۸۵ میلیون نفر در اروپا به بیماری‌های قلبی‌ و عروقی مبتلا بودند.

اگرچه هرساله تعداد افراد مبتلا به این دسته از بیماری‌‌ها افزایش می‌یابد، تعداد افرادی که در اثر این بیماری‌ها جان خود را از دست می‌دهند، در حال کاهش است. دلیل این موضوع این است که از اواسط قرن گذشته، درمان‌های این بیماری، کیفیت مراقبت‌های بهداشتی و دسترسی به آن به‌طور قابل توجهی بهبود یافته است.

هرچند این امر نشانه مثبتی است ولی به این معنی است که افراد بیشتری با این بیماری زندگی می‌کنند که می‌تواند کیفیت زندگی آن‌ها را به‌طور جدی تحت تأثیر قرار دهد و آن‌ها را در خطر مرگ ناگهانی قرار دهد. تنها در انگلستان، هزینه‌ی مراقبت‌های بهداشتی مربوط‌به بیماری‌های قلبی‌ و عروقی در حدود ۱۲ میلیارد دلار است؛ در حالی‌ که هزینه‌ی آن‌ها برای اقتصاد اتحادیه‌ی اروپا سالانه نزدیک به ۲۶۰ میلیارد دلار است.

بنابراین منطقی است که پیشگیری از بیماری‌های قلبی‌ و عروقی به هدف اول بسیاری از خدمات ملی بهداشتی درمانی در سرتاسر دنیا تبدیل شده است. این پیشگیری شامل تشویق مردم به داشتن رژیم غذایی سالم‌تر، فعالیت‌بدنی بیشتر و ترک سیگار است. رعایت این سه‌ مورد مزایای زیادی به‌دنبال خواهد داشت که شامل کاهش خطر ابتلا به انواع بیماری‌ها و بهبود کیفیت زندگی است.

برای بسیاری از مردمی که درگیر بیماری‌های قلبی‌ و عروقی هستند، رژیم غذایی احتمالاً یکی از اولین مواردی است که برای مقابله با این بیماری به ذهنشان می‌رسد. تعدادی رژیم‌غذایی سالم وجود دارد که بیشتر آن‌ها مربوط‌به مناطق یا کشورهای خاصی هستند، مانند نیونوردیک که رژیم غذاییشان شامل خوردن ریشه سبزیجات، کلم، سیب، انوع توت‌ها، ماهی و حیوانات شکاری همراه‌با دیگر خوراکی‌ها است، یا ژاپنی‌ها که مصرف برنج، سبزیجات ترش یا پخته‌شده، ماهی، گوشت و سویا بخشی اصلی رژیم غذایی آن‌ها را تشکیل می‌دهد.

همچنین رژیم غذایی دیگری تحت‌عنوان رژیم غذایی وگان نیز وجود دارد که براساس گیاهان و عاری از هرگونه محصولات گوشتی است. در این رژیم همچنین از خوردن تخم‌مرغ، لبنیات و عسل نیز خودداری می‌شود. در مورد نقش رژیم وگان در حفظ افراد از ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی شواهد محدودی وجود دارد. بااین‌حال، براساس آنچه که ما می‌دانیم، نشان می‌دهد کسانی که به‌مدت طولانی رژیم غذایی وگان داشته باشند، کلسترول پائین‌تری نسبت به غیروگان‌ها دارند.

چه رژیمی بهتر است؟

مارکوس کلانیزاکس، نویسنده‌ی این مقاله‌ی و سخنگوی بخش فیزیولوژی بالینی در مرکز ورزش و علوم ورزشی در دانشگاه شفیلد هالام، گفت که گروه پژوهشی آن‌ها اخیراً مزایای چندین رژیم‌غذایی جدید و منطقه‌ای را کشف کرده‌اند که شامل رژیم غذایی نیونوردیک، رژیم غذایی مدیترانه‌ای، رژیم‌غذایی وگان و رژیم غذایی غنی از نیترات است و گفته می‌شود به‌طور مستقیم بر بهبود سلامت قلب تأثیر دارند. آن‌ها در این پژوهش به بررسی تأثیر این رژیم‌ها روی بیماری‌های قلبی‌عروقی در کوتاه‌مدت و درازمدت پرداختند.

آن‌ها در پژوهشی جدید نیز به مقایسه اثرات کوتاه‌مدت رژیم‌غذایی مدیترانه‌ای و وگان پرداختند. یافته‌های این گروه نشان می‌دهد که دست‌کم در کوتاه‌مدت، رژیم‌غذایی مدیترانه‌ای به‌طور قابل‌توجه‌ای میزان نیتریک‌اکسید را در رگ‌ها و شریان‌های ما بهبود می‌بخشد که این موضوع برای حفظ سلامت سیستم عروقی مهم است.

نیتریک‌اکسید به‌شدت تحت تأثیر فرایند پیری قرار داد و به‌شدت با بیماری‌های قلبی‌ و عروقی مرتبط است. بنابراین، مشاهده میزان بالاتر نیتریک‌اکسید خبر بسیار خوشحال‌کننده‌ای است.

این پژوهش همچنین دریافت که رژیم غذایی وگان باعث کاهش سطح کلسترول می‌شود. به‌عبارت‌دیگر، این گروه‌پژوهشی دریافتند که شرکت‌کننده‌هایی که رژیم‌غذایی وگان دارند، کاهش ریزمغذی‌ها مانند ویتامین ب ۱۲ و ید نیز تجربه می‌کنند. این موضوع با وجود تأمین مکمل‌های ب ۱۲ توسط این گروه برای اعضای شرکت‌کننده در این پژوهش است.

این یک یافته بسیار مهم است: ریزمغذی‌ها، ویتامین‌ها و موادمعدنی هستند که بدن ما برای عملکرد مناسب به آن‌ها در مقادیر کم نیاز دارد. از این‌رو کمبود هردوی ریزمغذی ب ۱۲ و ید خطرات مهمی را برای سلامت انسان ایجاد می‌کنند.

توصیه‌ی این گروه پژوهشی

بافته‌های پژوهش‌ها مرتباً نشان داده‌اند که معمولاً رژیم‌های غذایی معتدل در طولانی‌مدت بسیار مفیدتر هستند. پژوهش انجام‌شده توسط گروه نویسنده این مقاله نیز به همین موضوع اشاره می‌کند. درهرصورت، احتمالاً بهتر است که از پیروی از رژیم‌های غذایی که به‌صورت مقطعی همه‌گیر می‌شوند، پرهیز کنید و رژیم غذایی خود را براساس نیازهای بدنتان انتخاب کنید.

پژوهش‌های این گروه نشان می‌دهد که برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌ و عروقی، احتملاً رژیم غذایی مدیترانه‌ای راه‌حل بهتری باشد. این به معنای خوردن بیشتر مواد غذایی گیاهی مانند سبزیجات، میوه‌ها، غلات، حبوبات و آجیل است. همچنین باید روغن را با چربی‌های سالم مانند روغن زیتون جایگزین کرد و همچنین برای طعم‌ دادن به غذاها، از گیاهان و ادویه‌ها به‌جای نمک استفاده کرد. همچنین خوردن گوشت قرمز باید به چندبار در ماه محدود شود، ولی می‌توان حداقل دوبار در هفته ماهی و مرغ خورد. لذت بردن از وعده‌های غذایی با خانواده و دوستان نیز بخش مهمی از رژیم‌غذایی و فرهنگ مدیترانه‌ای است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

منبع: رکنا

کلیدواژه: اقتصاد ورزش اقتصاد ورزش سلامت قلب مشکلات کاهش رژیم عکس فیلم عجیب تهران حادثه تروریستی زاهدان اتوبوس زن قتل مادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۰۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، به گفته محققان، خطر ابتلاء به آمفیزم در افرادی که سابقه سیگار کشیدن داشتند و رژیم غذایی گیاهی داشتند، در مقایسه با افرادی که گوشت بیشتری مصرف می‌کردند، ۵۶ درصد کمتر بود.

علاوه بر این، هر چه افراد سبزیجات و میوه‌های بیشتری در رژیم غذایی خود داشته باشند، خطر ابتلاء به آمفیزم در آنها کاهش می‌یابد.

«ماریا جکسون»، محقق ارشد و متخصص تغذیه و استادیار دانشگاه پزشکی نبراسکا، گفت: «شناسایی این عوامل قابل تغییر، مانند رژیم غذایی، برای کمک به کاهش خطر ابتلاء به بیماری مزمن ریوی در افرادی که سابقه سیگار کشیدن دارند، حیاتی است.»

جکسون افزود: «این یافته‌ها با مطالعات قبلی که ارتباط بین انتخاب‌های رژیم غذایی افراد و سلامت ریه‌ها، از جمله کاهش خس‌خس سینه در کودکان و کاهش بروز آسم در کودکان و بزرگسالان را نشان می‌دهند همخوانی دارد.»

برای این مطالعه، محققان بیش از ۱۷۰۰ شرکت‌کننده را در یک مطالعه طولانی‌مدت سلامت قلب دنبال کردند که همه آنها بین ۱۸ تا ۳۰ سال سن داشتند و به مدت سه دهه تحت نظر بودند.

همه آنها تا سال ۲۰ مطالعه سیگاری فعلی یا سابق بودند و پرسشنامه‌هایی را برای پیگیری تاریخچه رژیم غذایی و کیفیت آنها پر کرده بودند.

بیش از ۱۳۰۰ نفر از این شرکت کنندگان در سال ۲۵ مطالعه سی تی اسکن کردند تا ببینند که آیا آمفیزم در آنها ایجاد شده است یا خیر.

آمفیزم، نوعی انسداد مزمن ریوی است، که به دلیل آسیب غیرقابل برگشت به کیسه‌های هوایی در ریه‌ها رخ می‌دهد و میزان اکسیژنی را که این کیسه‌ها می‌توانند به جریان خون منتقل کنند، محدود می‌کند. افراد مبتلا به این عارضه همیشه احساس تنگی نفس می‌کنند.

نتایج نشان می‌دهد که خطر آمفیزم به ازای هر یک واحد افزایش امتیاز رژیم غذایی گیاهی شرکت کنندگان، ۳۴ درصد کاهش می‌یابد. به عبارت دیگر، با مصرف بیشتر غذاهای گیاهی، خطر کاهش یافت.

جکسون گفت: «یافته‌ها نشان می‌دهد که یک رژیم غذایی سالم می‌تواند به سیگاری‌ها، حتی کسانی که برای ترک سیگار تلاش می‌کنند، کمک کند.»

جکسون در ادامه افزود: «ما می‌دانیم که ترک سیگار طولانی‌مدت می‌تواند چالش‌برانگیز باشد و به درمان‌های مکمل مانند رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و گیاه محور نیاز دارد تا به حفظ سلامت ریه کمک کند.»

وی افزود: «تحقیقات بیشتری در مورد اینکه چه زمانی انتخاب‌های غذایی بیشترین تأثیر را بر سلامت ریه دارند، مورد نیاز است».

کد خبر 6097584

دیگر خبرها

  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها
  • رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند