Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان شرکت‌های دانش‌بنیان نانو، افزودنی‌هایی را تولید کردند که به گفته آن‌ها کاربرد این محصول موجب افزایش ۴ برابری استاندارد ضربه‌ پذیری در لوله‌های PVC شده است.

به گزارش ایسنا، جواد مفتخریان، مسؤول تحقیقات و توسعه یکی از شرکت‌های فناور حوزه پلیمر در دوره توامند سازی خبرنگاران حوزه نانو، فعالیت این شرکت را از سال ۱۳۸۷ دانست و گفت: در سال ۱۳۹۰ جلسه‌ای با حضور فعالان عرصه PVC در خصوص چالش‌های این حوزه داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به خواص این نوع پلیمرها، خاطر نشان کرد: PVC پلیمری شکننده است و از آن به عنوان لوله‌های فاضلاب استفاده می‌شود؛ از این رو این محصول با زندگی مردم سروکار دارد.

مفتخریان با تاکید بر اهمیت ارتقای خواص این محصول، خاطر نشان کرد: برای بهبود خواص لوله‌های PVC نیاز به افزودنی‌هایی است که این مواد از خارج وارد می‌شد.

این محقق از تولید دانش فنی این افزودنی‌ها خبر داد و یادآور شد: این مواد موجب افزایش ۴ برابری استاندارد ضربه‌پذیری در لوله‌های PVC، افزایش ۲.۵ برابری در پروفیل در و پنجره‌ها و بیش از ۷ برابر در اتصالات UPVC شده است.

وی ارتقای کیفیت محصولات را به دلیل استفاده از نانو فناوری در این افزودنی‌ها دانست و ادامه داد: با امضای قرارداد چهار جانبه میان ما و وزارت صنعت، معدن و تجارت و ستاد نانو و یک شرکت خورویی اقدام به تولید افزودنی‌های ضد خش داشبورد کردیم.

وی دلیل تولید این نانوافزودنی را ارتقای استاندارد مواد ضد خش داشبورد در کشور دانست و یادآور شد: ما در این پروژه توانستیم استاندارد فاکتور ضد خش را نزدیک به صفر کنیم.

به گفته این محقق، استاندارد این محصول از ۴ به نیم درصد کاهش یافته است.

مفتخریان با اشاره به استفاده از نانوذرات در این محصولات خاطرنشان کرد: بهبود خواص سطوح زمانی رخ می‌دهد که نانو ذرات در سطح پلیمر به صورت یکنواخت پراکنده شود که این امر نیاز به دانش فنی دارد.

وی اظهار کرد: ما در تحقیقاتمان به حامل‌های مناسبی دست یافتیم که نانوذرات استفاده شده را به PVC می‌چسباند.

مفتخریان تصریح کرد: مذاکرات اولیه برای صادرات پوشش‌های ضد خش به چین انجام شده و تاییدیه نمونه‌های اولیه صادر شده است، ولی به فروش رسمی نرسیده‌ایم.

وی در خصوص تجاری‌سازی این محصول در کشور توضیح داد: دانش فنی تولید این افزودنی‌ها به مدت یک سال در اختیار یکی از شرکت‌های خورو سازی قرار داشت و در حال حاضر محصولات این شرکت در اختیار صنایع متقاضی قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نانو افزودنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۰۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با ساخت و توسعه دوربین‌های ضد انفجار، پایه‌های پایدارساز و شبیه‌ساز نوسانات دریایی، اقدام به بومی‌سازی تجهیزات صنعت دریایی کرد.   فرهاد فتوره‌چی، مدیر عامل این شرکت‌ دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، شبیه‌ساز نوسانات دریا، دوربین‌های ضد انفجار، مونیتورهای ویژه شناورهای دید در روز و ضد آب را از محصولات تولیدی این شرکت ذکر کرد و گفت: آخرین دستاورد ما پایه‌های پایدارساز است. این محصول بر روی شناورها قرار می‌گیرد و جریان‌هایی را که موجب نوساناتی بر روی شناور می‌شود، کنترل می‌کند.   وی اضافه کرد: از طریق این محصول می‌توان کلیه تجهیزات بر روی شناورها را به صورت افقی نگهداری کرد؛ علی‌رغم نوساناتی که شناور بر روی این تجهیزات اعمال می‌کند.   فتوره‌چی با اشاره به کاربردهای این پایدارسازها، توضیح داد: آنتن‌های شناور برای ارتباط با ماهواره‌ها باید در وضعیت ثابت باشند، در غیر این صورت با نوسانات کشتی، امکان یافتن ماهواره برای آنتن از بین می‌رود و این پایدارسازها می‌توانند عملکرد این ماهواره‌ها را تضمین کنند.   وی با اشاره به ساخت شبیه‌ساز نوسانات دریایی، گفت: شبیه‌سازی نوسانات حرکتی مانند خودرو و شناور و هواپیما با تاکید بر نوسانات دریایی از اهداف ساخت این محصول است. راستی‌آزمایی سنسورهای دینامیکی و استاتیکی و ادوات بازی‌های رایانه‌ای از دیگر موارد استفاده این شبیه‌سازها به شمار می‌رود.   مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، پیاده‌سازی نرم‌افزارهای شبیه‌سازها را از دیگر دستاوردهای این شرکت ذکر کرد و ادامه داد: این سیستم به منظور آموزش و تمرین در هدایت شناورها طراحی و ساخته شده است. از آنجا که آموزش هدایت این شناورها در محیط واقعی بسیار پرهزینه است، این سیستم به کاربران کمک می‌کند تا در محیط شبیه‌سازی شده بسیار واقعی شناور را هدایت کنند.   فتوره‌چی با بیان اینکه از آنجا که در این نرم‌افزار پارامترهای فیزیکی مؤثر تا حد بالایی مد نظر بوده است، کاربران به حس درستی از آنچه در عمل با آن مواجه هستند، دست می‌یابند، گفت: این موضوع توسط چندین قایقران حرفه‌ای تایید شده است. این سیستم طراحی همچنین دارای سه مود دید از ساحل، دید از روی شناور و دید از بالاست که هر سه همزمان قابل نمایش است. تدوین نرم‌افزار این سیستم از روی معادلات حرکت شناور که قبلاً در این شرکت طی سال‌ها مطالعه و آزمون به دست آمده، انجام شده است.   مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان با اشاره به کاربردهای دوربین‌های ضدانفجار این شرکت، اظهار کرد: این شرکت دوربین‌های ضدانفجاری متنوعی برای موارد صنعتی و دفاعی ساخته است که مشخصات فنی محصولات مطابق با نیاز مشتری طراحی و یا تغییر پیدا کرده است.   وی بدنه این دوربین را از جنس استیل و آلومینیوم و کاملا ضدآب دانست که این امر موجب افزایش مقاومت این دوربین‌ها در برابر ضربه و شکستگی شده است. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ربات صنعتی ایرانی با هفت درجه آزادی تولید شد دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود

دیگر خبرها

  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • افزایش ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • نشست خبری مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​