Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@03:26:55 GMT

گردشگری؛ ظرفیتی مهم برای دور زدن تحریم‌ها

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۰۹۹۲

گردشگری؛ ظرفیتی مهم برای دور زدن تحریم‌ها

سلطانعلی میر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان‌وبلوچستان‌ در گفت‌وگو با ایکنا از سیستان ‌و بلوچستان، گفت: چند سالی است که موضوع اقتصاد مقاومتی، قالبی برای برنامه‌ریزان اقتصادی قرار گرفته و بالطبع برای به بار نشستن این امر لازم است تا دیگر عرصه‌های اقتصادی از جمله گردشگری نیز چهره‌ای مقاومتی به خود گرفته و توجه ویژه‌ای نسبت به آن مهم صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: صنعت گردشگری در دنیا، یک صنعت سودآور و ارزآور است، به‌ویژه در دوران تحریم‌های نفتی و برای رهایی از اقتصاد تک محصولی، یکی از گزینه‌های اصلی می‌تواند توجه به مقوله گردشگری باشد؛ چراکه ظرفیتی برای دور زدن تحریم‌ها محسوب می‌شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی به این معناست که از تمام ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم، بیان کرد: امروزه بسیاری از کشورها تنها با تکیه بر صنعت توریسم، درآمدهای کلان اقتصادی به‌دست می‌آورند.
وی افزود: استان سیستان و بلوچستان با داشتن کویر، دریا، میراث فرهنگی، صنایع دستی، منابع معدنی و مرز دارای ظرفیت‌های بی‌بدیلی در زمینه گردشگری است که توجه به آن‌ها سبب توسعه استان می‌شود.
میر اظهار کرد: متأسفانه علی‌رغم همه این ظرفیت‌ها، آن‌گونه که باید در زمینه معرفی صحیح جاذبه‌های طبیعی و گردشگری سیستان و بلوچستان، حتی برای هموطنان خودمان، موفق نبوده‌ایم و باید روی آن کار شود.
وی عنوان کرد: کویر، دریا، میراث فرهنگی و صنایع دستی هر کدام ممکن است به تنهایی برای استان‌های مختلف در بحث گردشگری حائز اهمیت باشد، اما سیستان و بلوچستان همه این مؤلفه‌ها را یکجا در خود دارد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گفت: با توجه به خشکسالی‌های چندین ساله که کشاورزی و دامپروری استان را با مشکل مواجه کرده، توجه به گردشگری اهمیت بیشتری پیدا می‌کند، زیرا می‌تواند جایگزینی برای آن باشد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری ایکنا گردشگری اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۰۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی با هدف خدمت رسانی به مردم و فراهم شدن فرصت اشتغال برای جوانان استان سیستان و بلوچستان و کسب وکار در سطح استان سیستان و بلوچستان افتتاح شده است.

سرهنگ غلامرضا ملایی در گفت وگو با ایسنا افزود: هفدهم اردیبهشت ماه ۱۳۷۹ به فرمان مقام معظم رهبری، بسیج سازندگی در کشور تشکیل شد و خدمات بسیار زیاد در حوزه‌های عمرانی، اقتصاد مقاومتی، محرومیت زدایی و مردم یاری از بدو راه اندازی تا کنون انجام داده و یا در دستور کار برای انجام دارد.

وی با اشاره به بخشی از فعالیت‌های صورت گرفته توسط بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی زیر مجموعه این واحد در سال ۱۴۰۲، بیان کرد: طی این سال بالغ بر دو هزار پروژه کوچک‌وبزرگ اقتصاد مقاومتی و عمرانی به جز کمک و خدمات مومنانه به مرحله اجرا رسیده است.

ملایی تصریح کرد: ساخت شهرک مراد آباد در حاشیه شهر چابهار که مراحل زیرساختی خود را می‌گذراند، اجرای دهکده سلامت، احداث هزار و پانصد واحد خانه مدد جویان تحت پوشش کمیته امداد با کمک سپاه پاسداران، بسیج، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و خود کمیته امداد، ساخت و مرمت خانه محرومین و چشمه‌های سرویس‌های بهداشتی، اعطای تسهیلات اشتغالزایی به میزان هزار و ۵۶۰ فقره، ایجاد ۹۰۹پروژه اشتغالزایی، اهدای بسته‌های کمک معیشتی، اهدای جهیزیه، کمک و حمایت از بیماران خاص و غیره از جمله فعالیت‌های صورت گرفته در طی سال گذشته توسط این نهاد بوده است.

وی با اشاره به دو سیل اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان نیز گفت: همه دستگاه‌ها در این دو سیل اخیر در محل حاضر بوده و به فعالیت می‌پرداختند و در رأس آنها نیز استاندار در منطقه حضور داشت و جلسات ستاد مدیریت بحران در مناطق سیل‌زده تشکیل و برنامه ریزی ها صورت می‌گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • لبه تیغ
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) نقش سد‌ها در کنترل سیل اخیر سیستان بلوچستان
  • ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد