Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، لوریس چکناواریان پیشکسوت موسیقی ایران روز چهارشنبه در گفتگو با ایرنا افزود: تشکیل، تمرین و اجرای ارکستر سمفونی هزینه‌های زیادی دارد و برای پیشرفت در این عرصه حمایت‌ها باید افزایش یابد.

  وی گفت: ایران در بخش موسیقی کلاسیک به اندازه موسیقی سنتی و اصیل توانمند نیست، اما با برنامه ریزی مناسب و با توجه به علاقه‌مندان هنرمند متعدد و با انگیزه می‌توان این موسیقی را توسعه داد و در کشور‌های دیگر به هنرنمایی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  چکناواریان به ساخت اثری با عنوان 'کوروش کبیر' اشاره کرد و گفت: این اثر موسیقی سال آینده در لندن و تهران اجرا خواهد شد.   وی همچنین با اشاره به ساخت اثری با عنوان 'عاشورا'، افزود: این اثر هنری مربوط به شهدای جنگ تحمیلی و شجاعت و از خودگذشتگی سربازان وطن است که سال آینده در لندن و تهران اجرا می‌شود.   این موسیقیدان برگزاری مراسم بزرگداشت استاد همایون خرم در دانشگاه صنعتی اصفهان را فوق العاده دانست و افزود: در چنین مراسمی چیزی جز عشق، دوستی و همبستگی هنرمندان و مردم به چشم نمی‌آید و حتی اگر بگوییم حضور روح این هنرمند فقید در بین جمعیت حس می‌شد، سخن گزافی نیست.   چکناواریان تاکید کرد: همه ما موظفیم قدر هنرمندان را بدانیم و آنان را در زمان حضورشان مورد تجلیل و تکریم قرار دهیم.
این موسیقیدان خاطرنشان کرد: موسیقی ایرانی مدیون هنرمندانی همچون استاد محمدرضا شجریان و استاد همایون خرم و بسیاری دیگر است.
این هنرمند برجسته گفت: برپایی مراسم یادبود همواره خاطره انگیز خواهد بود و برای نسل جوان و هنرمندان جذاب و اثربخش است.
بزرگداشت استاد همایون خرم نوازندهٔ ویولن، موسیقیدان و آهنگساز برجستهٔ ایران با حضور جمعی از هنرمندان صاحب نام کشور شامگاه سه شنبه در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.   لوریس چکناواریان از کودکی و نوجوانی با هنر موسیقی آشنا شد و تحصیلات خود را در این زمینه از سال ۱۳۳۲ در هنرستان عالی موسیقی آغاز کرد.   وی سپس به اتریش رفت و تا سال ۱۳۴۰ در آکادمی موسیقی این کشور در رشته آهنگسازی و رهبری ارکستر به تحصیل پرداخت. چکناواریان پس از بازگشت به ایران مدتی تصدی صداخانه ملی هنر‌های زیبایی کشور را برعهده داشت.
این آهنگساز در سال ۱۳۴۲ دوباره به اتریش بازگشت و در آنجا به فعالیت خود ادامه داد، دو سال پس از آن به آمریکا رفت و در دانشگاه میشیگان به ادامه تحصیل پرداخت. او در سال ۱۳۴۹ به ایران برگشت و علاوه بر رادیو و تلویزیون چندین کنسرت بزرگ را نیز در تالار رودکی اجرا کرد.   چکناواریان در سال ۱۳۵۱ به رهبری ارکستر اپرای تهران منصوب شد و از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۹ رهبری ارکستر فیلارمونیک ارمنستان را نیز به عهده داشت.
این موسیقیدان ایرانی در طول فعالیت هنری خود بیش از ۷۵ اثر شامل سمفونی، اپرا، موسیقی مجلسی، کنسرتو برای پیانو، ویلن، گیتار، ویولن سل و پیپا، موسیقی باله، آثاری برای گروه کر، یک رکوئیم، و یک اوراتوریو و بیش از ۴۵ موسیقی فیلم ساخته است.    انتهای پیام/م    ایران در بخش موسیقی کلاسیک به اندازه موسیقی سنتی و اصیل توانمند نیست 

منبع:ایرنا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۱۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابی جام جهانی چین/ ایران مقتدرانه قهرمان شد/ درخشش ووشوکاران ایران با کسب ۲۰ مدال رنگارنگ

کاروان ووشو ایران موفق به کسب ۲۰ مدال رنگارنگ در رقابت‌های انتخابی جام جهانی در چین شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رقابت‌های انتخابی جام‌جهانی ووشو ۲۰۲۴ از صبح دیروز (چهارشنبه) با حضور بیش از ۳۰۰ شرکت کننده از ۳۸ کشور جهان به میزبانی شهر جیانگ‌یین در کشور چین آغاز شد و امروز (پنجشنبه ۶ اردیبهشت‌ماه) به پایان رسید.

ووشوکاران ایران که در روز نخست به ۶ طلا، یک نقره و ۳ برنز رسیده بودند، در روز دوم به درخشش خود ادامه دادند و امروز (پنج‌شنبه ۶ اردیبهشت) موفق به کسب ۷ طلا و ۴ نقره دیگر شدند.

در مبارزه‌های امروز بخش ساندا، محسن محمد سیفی، سهیل موسوی، علی خورشیدی و محمدرضا ریگی ۴ مدال طلا گرفتند و زهرا کیانی، شاهین بنی‌طالبی و تیم دوئلین مردان (دو نفره شامل مصطفی حسن‌زاده و حسین قبله‌نما) ۳ طلا در بخش تالو کسب کردند.

همچنین سهیلا منصوریان در ساندای بانوان و مصطفی حسن‌زاده به همراه زهرا جلیلی ۳ نقره کاروان ایران به ارمغان آوردند.

بدین ترتیب کاروان ۱۴ نفره ووشو ایران در پایان مسابقات موفق به کسب ۱۳ طلا، ۵ نقره و ۲ برنز شد و با کسب بیشترین مدال نسبت به سایر کشور‌ها، به مقام قهرمانی و نخست تیمی و مجموع دست یافت. چین با ۷ طلا، ۳ نقره و ۳ برنز دوم شد و ازبکستان با ۳ طلا، ۸ نقره و ۶ برنز در رده سوم ایستاد.

این مسابقات در حالی به اتمام رسید که تمامی ورزشکاران اعزامی کشورمان به این پیکار‌های موفق به کسب مدال شدند.

فهرست مدال‌آوران ایران به شرح زیر است:

طلا:
ساندا:
صدیقه دریایی در وزن ۶۵- کیلوگرم
شهربانو منصوریان در وزن ۷۵- کیلوگرم
سیدمعین تقوی در وزن ۹۰ کیلوگرم
محسن محمد سیفی ۷۰ کیلوگرم
سید سهیل موسوی ۷۵ کیلوگرم
علی خورشیدی ۸۰ کیلوگرم
محمدرضا ریگی ۸۵ کیلوگرم
تالو:
مصطفی حسن‌زاده در فرم نن‌گوئن
زهرا کیانی در فرم چانگ‌چوان و چیانگ‌شو (۲ طلا)
هلیا اسدیان در فرم نن‌گوئن
شاهین بنی طالبی در فرم نان‌چوان
تیم دوئلین مردان (دو نفره) با ترکیب مصطفی حسن‌زاده و حسین قبله‌نما

نقره:
ساندا:
سهیلا منصوریان ۶۰ کیلوگرم
تالو:
مصطفی حسن زاده در فرم نان چوان
زهرا جلیلی در فرم دائو شو
شاهین بنی‌طالبی در فرم نن‌گوئن

*برنز:
تالو:
زهرا جلیلی در فرم چانگ چوان و گون شو (۲ مدال)
هلیا اسدیان در فرم نان‌چوان

دیگر خبرها

  • راهیابی هنرمندان چهارمحال و بختیاری به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس
  • انتخابی جام جهانی چین/ ایران مقتدرانه قهرمان شد/ درخشش ووشوکاران ایران با کسب ۲۰ مدال رنگارنگ
  • انتخابی جام جهانی چین/ درخشش مدال طلا بر گردن علی خورشیدی
  • نشست ماهانه هنرمندان موسیقی با اجرای ۵ کنسرت
  • برگزاری پنج کنسرت در نشست ماهانه هنرمندان موسیقی
  • جلد دوم «سمفونی رنگ، هارمونی خط» رونمایی می‌شود
  • آغاز فعالیت‌های ارکستر نوای آفتاب در سال ۱۴۰۳/ نخستین کنسرت با موسیقی بدون کلام
  • ارکستر نوای آفتاب سال جدید را با موسیقی بی کلام آغاز می‌کند
  • موسیقی ایران به پاپ منحصر شده است/ تاریخ انقضای موسیقی‌های بی سر و ته تمام می‌شود
  • متاسفانه موسیقی ایران به پاپ منحصر شده است/ تاریخ انقضای موسیقی‌های بی سر و ته تمام می‌شود