Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-06@14:26:41 GMT

راهکارهای کاربردی برای برخورد با کودکان لجباز

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۴۴۲۹

راهکارهای کاربردی برای برخورد با کودکان لجباز

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز،   یک بچه‌ی لجباز و کلی اشتباه! این ترکیبی است که بیشتر پدر و مادر‌ها دوست ندارند. اما خوب است بدانید گاهی کمی درد و ناراحتی هم معلم خوبی است. بچه‌ها اشتباه می‌کنند، اما اشتباهات می‌توانند فرصت‌های بزرگی برای یاد گرفتن باشند. تمام  خرابکاری‌ها و شیطنت‌های کودک‌تان را تماشا می‌کنید و با نگرانی لبخند می‌زنید و احتملا در درون‌تان حرص می‌خورید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وقتی کودک‌تان تبدیل به یک نوجوان شود و خراب کاری‌هایش نیز به اشتباهات مکرر در امتحانات ریاضی تبدیل شوند چطور؟ خیلی سخت است که تشخیص دهید چه زمانی باید قدمی به عقب بردارید و اجازه دهید فرزندنوجوان‌تان تصمیم‌هایی بگیردکه عواقب ناخوشاینددارند. اما خوب است بدانید گاهی کمی درد و ناراحتی هم معلم خوبی است. بچه‌ها اشتباه می‌کنند، اما اشتباهات می‌توانند فرصت‌های بزرگی برای یاد گرفتن باشند.

 

اجازه دهید امتحانش را خراب کند

اگر پسرتان انتخاب کرده که توصیه‌های شما را نادیده بگیرد و به جای درس خواندن و آماده شدن برای امتحان، فیلم تماشا کند، نگران نباشید و اجازه دهید از امتحانش نمره‌ی بدی بگیرد. گاهی یک نمره‌ی بد لازم است تا فرزندتان را نسبت به اهمیت مطالعه کردن آگاه کند و بفهمد در شرایط مشابه بعدی چگونه باید تصمیم بگیرد.

 

اجازه دهید اتومبیلش بنزین تمام کند

اگر دخترتان بیش از اندازه در مرکز خرید پول خرج کرده و حالا بدون پول مانده است و نمی‌تواند باک بنزین اتومبیلش را پُر کند، ایرادی ندارد. یاد می‌گیرد از این به بعد هوشمندانه‌تر مخارجش را مدیریت کند.

 

اجازه دهید وسایلش را جا بگذارد

اگر پسرتان با عجله از خانه خارج شده و فراموش کرده لباس تمرین فوتبالش را با خودش ببرد، لطفا تمام راه را نروید که وسایلش را به او برسانید. بگذارید به مربی‌اش توضیح بدهد که فراموش کرده و مجبور شود عذرخواهی کند. اجازه دهید پیامدهایش را تجربه کند.

 

اجازه دهید تکالیفش را در خانه جا بگذارد

اتاق فرزندان بهم ریخته و بی‌نظم است و همین باعث شده تکالیفش را میان ریخت و پاش‌ها جا بگذارد؟ بگذارید یاد بگیرد که مسئولیت کارهایش را تقبل کند.

 

اجازه دهید ناهارش را جا بگذارد

اگر دخترتان آنقدر ذهنش درگیر است که فراموش کرده ناهارش را با خود ببرد، بگذارید خودش راه حلی پیدا کند. لطفا نگران گرسنگی‌اش نباشید! حتما چاره‌ای خواهد اندیشید.

 

اجازه دهید مجبور شود جوراب‌های کثیفش را دوباره بپوشد

اگر پسرتان هرگز سبد رخت چرک‌هایش را به موقع نمی‌آورد بگذارید عواقب سهل انگاری‌اش را ببیند. وقتی ساعت هفت صبح از این سو به آن سو به دنبال یک جفت جوراب تمیز می‌گردد و از شما می‌پرسد چرا هیچ جوراب تمیزی ندارد، به او بگویید یک جفت جوراب کثیف از سبد بردارد و همان را بپوشد. مطمئن باشید دفعه‌ی بعد، وقتی از او خواستید سبد رخت چرک‌هایش را برای‌تان بیاورد، فورا این کار را خواهد کرد تا مجبور نشود یک بار دیگر جوراب بد بو به پا کند!

 

اجازه دهید کاری که از او خواسته بودید را فراموش کند

یک هفته پیش به دخترتان گفته بودید اگر می‌خواهد این آخر هفته همراه شما به کنسرت بیاید باید قبل از آن اتاقش را تمیز کند سر حرف‌تان باشید. اگر آماده شد که همراه شما از خانه خارج شود، اما هنوز اتاقش را تمیز و مرتب نکرده، لطفا از چیزی که گفته‌اید برنگردید: اتاقت را مرتب نکرده‌ای، کنسرت نمی‌آیی!

 

خبرنگاران جوان

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: کودکان لجباز گوناگون امتحانات اتومبیل جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۴۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز

روح اله کهن هوش نژاد کارشناس انرژی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در یک تعریف ساده، به توانایی یک کشور برای تأمین تقاضای انرژی فعلی و آتی و همچنین تاب‌آوری در مقابل هرگونه اختلال در عرضه، امنیت انرژی گفته می‌شود، گفت: امنیت انرژی ایران با معضلی به نام ناترازی انرژی روبروست. بر اساس آمارهای رسمی، مهمترین ناترازی در حوزه گاز طبیعی است که حداقل ۷۰ درصد ترکیب منابع تأمین‌کننده انرژی کشور را تشکیل می‌دهد. در میان بخش‌های مختلف، دو بخش خانگی و صنعت هر کدام با حدود ۸۰ درصد، بالاترین وابستگی را به گاز طبیعی دارند. ناترازی گاز مخصوص زمستان نبوده و در سال گذشته حتی در تابستان نیز شاهد ناترازی بودیم. چنانچه متوسط ناترازی تابستان و زمستان را در نظر بگیریم، تولید باید ۱۰۷۵ میلیون مترمکعب در روز برسد که در حال حاضر حدود ۸۰۰ میلیون مترمکعب در روز است.

وی ادامه داد: نتیجه این مسأله افزایش مصرف سوخت مایع شامل گازوئیل و عمدتاً مازوت در صنایع بوده است. این در حالیست که تقاضا روبه فزونی بوده اما تولید به دلیل میدان پارس جنوبی به عنوان بزرگترین تأمین‌کننده انرژی هیدروکربنی عدم سرمایه‌گذاری و در دسترس نبودن فناوری‌های جدید به دلیل تحریم‌ها، روند نزولی داشته و به سختی می‌تواند حتی وضع موجود را حفظ کند.

به گفته این کارشناس انرژی چنانچه روند فعلی ادامه یابد و گاز همه بخش‌ها تأمین گردد و از صادرات صرف نظر شود، حداکثر تا افق ۱۴۱۰ نیازمند واردات گاز از جمله در قالب LNG خواهیم بود.

این کارشناس انرژی با اشاره به اینکه دلایل دچار شدن به این ناترازی تحلیل‌های زیادی توسط صاحب‌نظران ارائه شده است خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین دلایل را می‌توان فقدان حکمرانی یکپارچه انرژی دانست که علیرغم گذشت بیش از ۲۰ سال از تشکیل شورای عالی انرژی، ایجاد مجتمع‌های متعدد پتروشیمی با خوراک گاز و گازرسانی به اقصی نقاط کشور بدون آینده‌پژوهی نسبت به توان تولید آتی اشاره نمود. متقابلاً راهکارهایی برای درمان ناکارآمدی‌های موجود ارائه شده که به نظر می‌رسد در دسترس تر ین راهکار، افزایش بهره‌وری است.

هوش نژاد خاطر نشان کرد: مشکل پایین بودن بهره‌وری در تمامی بخش‌های به وضوح مشاهده می‌شود به گونه‌ای که بر اساس آمارهای وزارت نفت در سال ۱۴۰۰، چنانچه گاز مصرفی کشور را بر اساس ارزش حرارتی به معادل بشکه نفت خام تبدیل کنیم به حدود ۵ میلیون بشکه نفت در روز می‌رسیم که تقریباً ۱۵ درصد آن در مراحل مختلف تولید و عرضه تلف می‌شود که شامل اتلاف در شبکه برق که عمدتاً نیروگاه‌های گازی هستند و سوزاندن گاز مشعل می‌شود.

وی ادامه داد: شدت مصرف انرژی در ایران نیز بالا بوده و با مقایسه آمارهای جهانی به این نتیجه می‌رسیم چنانچه بخواهیم با همین سطح رفاه و تولید ناخالص ملی به متوسط جهانی شدت مصرف انرژی برسیم، حداقل باید ۳۰ درصد از مصرف گاز را کم کنیم که تقریباً ۱.۵ میلیون بشکه در روز (بیش از صادرات فعلی نفت) می‌شود که بسیار قابل توجه است. راهکارهای بهینه‌سازی انرژی را در یک تقسیم‌بندی کلی به راهکارهای قیمتی و غیر قیمتی تقسیم نمود.

به گفته این کارشناس انرژی تجربه راهکارهای قیمتی (افزایش قیمت و شوک و درمانی و امثالهم) در ایران ناکارآمد بوده و منجر به تشدید تورم و نارضایتی‌های اجتماعی شده است. به همین دلیل باید به سراغ راهکارهای غیر قیمتی برویم. یکی از مهمترین راهکارهای غیر قیمتی، اجرای پروژه‌های بهینه‌سازی انرژی و تأمین مالی این پروژه‌ها از طریق هدایت یارانه‌های دولتی به سمت این پروژه‌هاست که ممکن است در حال حاضر اقتصادی نباشند. این راه حل در دنیا تجربه شده و نتایج آن برای همگان آشکار شده است. در این زمینه خلأ قانونی وجود نداشته و طرح‌های مختلفی در داخل کشور وجود دارد لکن دولت‌ها هنوز از عهده اجرایی کردن آن بر نیامده‌اند.

کد خبر 6096837 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • چگونه دختری را عاشق خود کنیم؟ راهنمای کاربردی برای آقایان
  • راهکارهای کاهش استرس
  • رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • راهکارهای سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری