Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اذعان کرد: دولت در اجرایی کردن سیاست های ابلاغی خوب عمل نکرده است و ما همچنان منتظر اصلاح رفتار و عملکرد دولت در این خصوص هستیم.

غلامرضا مصباحی مقدم،عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در گفتگو با برنامه گفتگوی اقتصادی از رادیو گفت و گو پیرامون موضوع سیاست های ابلاغی نظام از سوی مقام معظم رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام با برشمردن وظایف مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت:رسیدگی به لوایحی که بصورت اختلاف بین مجلس شورای اسلامی و شورای محترم نگهبان بروز می کند جزء وظایف مجمع تشخیص مصلحت نظام است، لذا اگر مجلس شورای اسلامی براساس مصلحت روی چنین مواردی اصرار بورزد اینگونه لوایح به مجمع تشخیص مصلحت ارجاع می شود تا مجمع تعیین تکلیف نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در چنین مواردی اگر مجمع تشخیص مصلحت تشخیص دهد که مصلحت کشور همان اصرار مجلس شورای اسلامی است طبعا آن را با نیمی از آراء می پذیرد.چنانچه مجمع، مصلحت را محرز تشخیص ندهد رای شورای نگهبان را ترجیح داده و در نهایت آن رای مصوب خواهد شد.

وی دیگر وظیفه خطیر مجمع تشخیص مصلحت نظام را ارائه مشاوره به مقام معظم رهبری در سیاست هایی که ایشان به مجمع ارجاع می دهند عنوان کرد و افزود: مجمع اینگونه سیاست ها را با انجام کارهای کارشناسی که در کمیسیون های مختلف انجام می دهد تعیین تکلیف می نماید و پس از اتمام کار آن سیاست های بررسی شده را به معظم له ارائه می دهد تا ایشان مجددا در صورت وجود نقص آنها را برطرف نمایند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان داشت: وظیفه دیگر مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیدگی به مواردی است که رهبر معظم انقلاب آنها را بعنوان معضل نظام اعلام می کنند(که تا بحال چندین بار اتفاق افتاده اما موارد زیادی نیست).
مصباحی مقدم در ادامه سخنان خود در برنامه ی گفتگوی اقتصادی رادیو گفت و گو اذعان کرد: اما از میان تمام این وظایف، وظیفه ای که طیّ دو دهه گذشته مقام عظمای ولایت بر عهده ی مجمع تشخیص مصلحت نظام نهاده اند نظارت بر اجرایی شدن سیاست هایی است که از سوی ایشان به 3 قوه قضائیه،مقنّنه و مجریه ابلاغ شده است.

وی خاطر نشان کرد: این وظیفه ی نظارتی سال گذشته از دوش مجمع تشخیص مصلحت نظام برداشته شد و به بخش دیگری از مجمع( متشکل از 15 نفر منتخب) محول گردید که تحت عنوان شورای عالی نظارت مشغول فعالیت اند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص تعداد بندهای سیاست های ابلاغی تصریح کرد: از حدود 35 سال قبل که مجمع تشخیص مصلحت نظام تاسیس شد،مجمع 37 سیاست را پس از بررسی ها به مقام معظم رهبری برگردانده است البته تعداد بندهای این سیاست ها شاید قریب هزار بند باشد که به سران 3 قوه ابلاغ گردیده است تا در چارچوب آنها برنامه ریزی نمایند. 

مصباحی مقدم ضمن جامع خواندن سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و نیز بر شمردن موضوعات آن در رابطه با میزان اثر بخشی و کارآمدی سیاست ها اظهار داشت: در مقام وضع قانون که آیا این سیاست ها تبدیل به قانون شده است؟ یا خیر؟ مجلس شورای اسلامی خود نظارت دارد و در مقام اجرایی شدن آنها نیز فرمان در دست دولت است.

وی اضافه کرد: در خصوص اینکه این سیاست ها چقدر کارایی داشته است؟ باید گفت در خصوص قانون گذاری ها علی الخصوص طیّ یک سال اخیر مجمع فعال تر شده است و بدلیل تشکیل شورای عالی نظارت اصولا در ادوار گذشته مجمع نیز وقتی سیاست ها ابلاغ گردید مسئله نظارت یک مسئله حاشیه ای و فرعی تلقّی می شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تصریح اینکه مجمع به مواردی نظیر بهره وری ورود کرده است در رادیو گفت و گو اذعان کرد: مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن ورود به بخش هایی مانند بهره وری برای هر یک شاخص تعریف کرده و سپس براساس شاخص ها اظهار نظر نموده است، اما بنای کار بر این نبود که این ورود و بررسی ها رسانه ای شود.

مصباحی مقدم در تکمیل سخنان خود افزود: در نهایت برای مجمع تشخیص مصلحت نظام روشن شد که کارنامه عملکرد دولت در مقام مجری سیاست های ابلاغی در بسیاری از موارد از لحاظ انطباق و اجرا ضعیف مُهر خورده و رتبه بندی شده البته در برخی مواد نیز نمره ی متوسط اخذ کرده است.

استاد دانشگاه امام صادق علیه السلام در پایان اظهارات خود با اذعان به اینکه ما هرگز نمی گوییم سیاست های ابلاغی توسط دولت بطور کامل اجرا شده است، بیان داشت: طبعا آنچه که مهم است این است که دولت اظهار نظرهای مجمع تشخیص مصلحت نظام را در مورد ارزیابی هایی که صورت گرفته دنبال نماید چرا که بالاخره میدان و فرمان اجرایی شدن سیاست ها در دست دولت است، اما ما منتظر اصلاح رفتار دولت در خصوص اجرایی کردن سیاست ها هستیم.

منبع: تسنیم

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۶۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی آماده رونمایی است

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: نقشه مهندسی فرهنگی استان که براساس اسناد بالادستی تهیه شده، آماده رونمایی است.

جواد قناعت امروز پنجشنبه (۶ اردیبهشت) در اولین شورای فرهنگ عمومی استان اظهار داشت: سیاست دولت در مباحث فرهنگی پیاده‌سازی گفتمان انقلاب در راستای هویت اسلامی - ایرانی است که در همین راستا دولت در کنار اقدامات زیر ساختی به موضوع فرهنگ هم توجه کرده است.

استاندار با بیان اینکه فعال سازی جلسات شورای فرهنگ عمومی در شهرستان ها یکی از این موارد در دولت سیزدهم است، افزود: این شورا قرارگاه سیاست گذاری در سطح استان است.

قناعت گفت: در سال ۱۴۰۲ ما فعال شدن شورای پاسداشت زبان فارسی را داشتیم، این مهم قانون است و مصوبه شورای فرهنگ عمومی را دارد.

وی خواستار جدی گرفتن مصوبات شورای فرهنگ عمومی توسط دستگاه ها شد و افزود: شورای فرهنگ عمومی قرارگاه سیاست گذاری است لذا اولویت ها باید مشخص و دستگاه ها در این جلسات حضور منظمی داشته باشند.

استاندار افزود: برخی موضوعات و تصمیم ها همانند پاسداشت زبان فارسی گرچه شاید برای داخل موضوع کوچکی باشد اما رسانه های دنیا برای آن واکنش نشان می دهند لذا در شورای فرهنگ عمومی باید با مطالعه وارد شد.

قناعت گفت: بزرگداشت مفاخر و نقشه مهندسی استان، پیوست گردشگری و پیوست فرهنگی از موضوعات مطرح شده در این شورا بود، بخش عمده سند جنبه ایجابی و بخشی سلبی است و اگر افراد در قالب گردشگری بخواهند فضای استان را خدشه دار کنند باید ورود کرد.

به گفته وی، آمریکا با قدرت عظیم نظامی در صحرای طبس بدون اینکه ما گامی برداریم درگیر طوفان شن شد و بزرگترین هواپیماهای آمریکا زمین گیر شدند. باید معجزه پنجم اردیبهشت در عرصه‌های ملی جدی دیده شود.

قناعت با بیان اینکه برای اجرای برخی پروژه ها اعتبارات ملی داریم، گفت: نیاز است دستگاه های متولی، مطالبات خود را از مرکز پیگیری کنند تا شاهد پیشرفت فیزیکی بیشتری در پروژه ها باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امام جمعه تهران خطاب به متدینین: انگ زدن به یکدیگر مصلحت نیست
  • مصباحی مقدم: آمریکا بدنبال تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است
  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی رونمایی می‌شود
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی آماده رونمایی است
  • همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: منتظر برنامه مکتوب بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار به مجلس دوازدهم در اولین فرصت