Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان کشتارگاه شهرداری ارومیه با بیان اینکه اکیپ ویژه نظارت بهداشتی بر کشتار دام های سبک و سنگین در سطح شهر ارومیه تشکیل شده است، گفت: همشهریان باید از گوشت های ممهور به مهر دامپزشکی استفاده کنند.

حسین زورآزما روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: استفاده از گوشت ممهور به مهر دامپزشکی با هدف جلوگیری از به خطر افتادن بهداشت و سلامت جامعه توصیه می شود و همشهریان باید از خرید و استفاده گوشت دام های کشتار شده در خارج از محل کشتارگاه صنعتی و فاقد مهر دامپزشکی خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اظهار داشت: در گذشته دام ها بعد از ذبح شدن در همان روز به بازار عرضه می شد که اکنون 18 ساعت بعد از ذبح و بعد از انجام معاینات لازم به بازار عرضه می شود.

او ادامه داد: این اقدام زمینه شناسایی بیماری احتمالی دام ها را فراهم کرده و از عرضه گوشت ناسالم به مردم جلوگیری می کند.

وی اضافه کرد: خدمات کشتارگاه صنعتی ارومیه 24 ساعته است و فعالیت شبانه روزی با هدف ارائه خدمات بهینه و سالم برای همشهریان انجام می شود زیرا سلامت و امنیت غذایی شهروندان امری مهم و حیاتی است.

زورآزما گفت: تمامی اعضای دام های کشتار شده در کشتارگاه توسط پنج دامپزشک حاضر در سازمان معاینه می شوند تا از سالم بودن گوشت ارائه شده برای مصرف مردم اطمینان حاصل شود.

رییس سازمان کشتارگاه شهرداری ارومیه افزود: در جریان کشتار نظافت و ضد عفونی سالن ها لازم و ضروری است و تمامی لاشه ها بعد از اتمام بازرسی، با هشت دستگاه یخچالدار در سطح شهر توزیع می شود.

به گزارش ایرنا، سرانه مصرف گوشت قرمز در آذربایجان غربی و ارومیه نزدیک به 30 گرم در روز است که رقمی بسیار کم به نظر می رسد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: گوشت دامپزشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۶۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهادکشاورزی استان گفت: چنانچه راهکاری برای ذخیره و انجماد مرغ در استان وجود داشته باشد آمادگی داریم مرغ مازاد مصرف را خریداری و ذخیره کنیم.

سیدعماد شاهرخی  امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت در جلسه امنیت غذایی که با حضور مقامات وزارت جهاد کشاورزی و به صورت وبیناری برگزار شد، اظهار کرد: در سردخانه پشتیبانی اموردام ذخیره‌سازی مرغ انجام شده و هر شب نیز ۶۰ تن ذخیره می‌کنیم.

وی گفت: مشکلی که در استان وجود دارد این است که فقط چهار تا از کشتارگاه‌های استان تونل انجماد دارند و ظرفیت آنها ۶۰ تا ۷۰ تن است و مابقی کشتارگاه‌ها نیز فاقد ظرفیت بیشتر هستند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی  بیان کرد: مشکلی که وجود دارد فقط در خصوص مرغی است که توسط کشتارگاه خرید و به بازار عرضه می شود و آن بخش از کشتار درست است قیمت آن مقداری پایین‌تر است و آن هم به خاطر توافقی است که بین مرغداران با کشتارگاها صورت می‌گیرد و اگر راهکاری برای انجمادش وجود داشته باشد آمادگی داریم که مرغ مازاد را خریداری و ذخیره کنیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد
  • تبدیل به ضایعات بیش از ۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در بیرجند
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی
  • تخلف یک کشتارگاه طیور در استان کرمانشاه
  • ضبط ۷۰۰ کیلوگرم لاشه گوشت مرغ در کرمانشاه
  • ایجاد توازن در ارائه خدمات عادلانه ،در دستور کار شورای شهر ارومیه
  • کشتار غیر مجاز دام در روستا‌های گردشگری اردبیل معضل جدی
  • پلمب یک واحد قصابی در شهرستان آوج
  • کشتار غیرمجاز دام در روستا‌های گردشگری اردبیل معضل جدی
  • کشتار غیرمجاز دام در روستاهای گردشگری معضل جدی است